Aslan kadını ile Koç erkeği arasında yaşanan aşk/ilişki (aslında ateş) müddetince kimin borusu öter? Kim baskın olur? Kim çekip çevirir? Kim korur-kollar? Kim hesap ödetmez? :)) koç erkeği ve aslan kadını uyumu nasıldır?
Nedir abi?
Nedir abi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında koç erkeği ve aslan kadını birbirine çok benziyor. İkisi de hırslı ve yönetici ruhuna sahip. Aynı zamanda heyecanlı ve sabırsız insanlar ikisi de. Aslında hem olumlu hem olumsuz davranışlar sergiyelebilirler. Yaratıcı ruhları sayesinde çok uyumlu olurlar. Birlikte dünya turuna çıkabilirler mesela.

Aslan burcu kadını ve koç erkeği son derece uyumludur. Aslında ilişkide ikisinde borusu öter :)
Ben koç burcuyum sevgilim aslan benim inadim oldukça aslan zor oynar :-) konuşur konuşur hehe derim by by der gider geri gelir :-) o yüzden kocta inat oldukça hic bir burç yanasamaz ;-)
Aslan kadınından uzak durmak lazım. Özellikle benim gibi kova burcuysanız :(:(:( Neye uğradığınızı şaşırırsınız...
Cevap
11Cevap
Aslan kadını ve Koç erkeği, inanılmaz uyumludur ben diyeyim. Enerjisi yüksek bir ilişki olup neredeyse hiç sıkılmazlar. Hatta ola ki sıkıldılar, bunda bile bir eğlence bulurlar.
Bir kere Aslan kadını, seni yener bunu bil. Onu alt edebilen bir burç yoktur. Ama sen bazen kazanırsan, bil ki sana izin verdiği içindir (çaktırmıyordur, çok iyi rolcüdür.)
Koç erkeği Aslan dişisine kadar hatun tanımamıştır. Duvara çarpmışa dönebilir. Çünkü der, bu kadar mı benim aradığım olabilir.
Koç korur kollar ama aslan buna müsade etmez. Otoriteyi kendi kurmak ister. Koçun tatlı ve enerjik hallerine, Aslan vurulur. Evliliğe bile gider bu ilişki benden demesi.Ben bu ikilinin ilişkisini şükela görürüm.
Koçlarla Aslanlar mormon stili takılalım bence.
''Yolla ordan bir koç kadını iyi kesilmiş yağsız yerinden.''
* Seviyeyi düşürdüm ama eğlendim.
his değil, benim gibi yazan kaç tane odun var ki bu sitede? Nenem okusa anlardı be. .)
oy oy :)
Bi Aslan kadını olarak söylemeliyim ki (ayrıca yükselenim koçtur) ben susmak istediğimde o istiyormuş gibi yapar susarım ama bunu istemiyorsam o susar.
Yani demek istediğim her konudada aslan baskındır ama istediği zaman ki genelde erkeği tarafından korunup kollanmayı sever ama tuhaf tuhaf hareketlerden ben bilirim tavrından nefret eder. Büyüklenmemeli aslan kadınına karşı bi erkek. Ve onu asla güçsüz görmemeli. Aslanın kendisine fırsat vermesini istiyorsa yapmacık olmamalı içten samimi olmalı aslanın yaptıgı işe destek çıkıp takdir etmeli bence hiçte zor diil. Ha ayrıca nasıl oturup kalkıyor nasıl konusuyor bu adam bu çok önemli seversek katlanırız ama ben KATLADIĞIMIZI da çok iyi biliyorum :)
Eğer gerçek bir aslan kadınıyla berabersen ki yükselen ve ay burçları çok önemlidir :) sen bunları anladınmı senden daha şanslısı yoktur. Büyük konuşmak gibi olmasında bi erkek daha ne ister diyebileceğim kadar yani.
Ki her burcun erkegıyle anlasamazlar hele mantıksızıyla hiç ve güçsüz erkekleri her acıdan ruhsal beyın vs sevmezler
Umarım mutlu olursun :)
o değil de, çok güzel omlet yapıyo bana.
afiyet olsun bağlantı kuramadım ama olsun
ben aslan burcuyun yukselenim de aslan nişanlım koç birimiz bagırınca diğerimiz kaçacak yer arıyor ikimizde bağırınca kavga ediyoruz sonuç daima mutlu bitiyor kaçan kovalanıyor inatlar aynı anda kırılıyor :))) Ama bir çok konuda ben onu öndeymiş gibi gösteriyorum o da ne yapsın egosuna söz geciremiyor, farkında da olsa ona onde olması için izin verdiğimin farkında değilmiş gibi yapıyor ve beni daha çok seviyor 6 yılı devirdik yakında da düğün var inş. çok ateşli kavgalı tartışmalı yarışmalı oluyor benden tavsiye cekemem diyorsanız koç erkeğine bulaşmayın !! Aslan burcu da olsanız inallah dedirttikleri zamanların sıklıgı bunaltıcı oluyor!! Bencil olmaları onların ilişkiyi zedelemlerine yol acıyor yapıcı olmak hep aslana düşüyor. Bu arada aslan daima ilişkiye sahip çıkmak zorunda kalıyor !! Koçların erkeklere yakışmayan o inatçı hallerine şahit olmanızı da hiç istemem koç mu dönün arkanızı kalbiniz agrıyorsa şans verin , agrı yoksa oradan hızlıca uzaklasın !! Mutlu olmak için daima iki taraflı fedakarlık gerekiyor bunun bilincinde olmak lazım bilinçli olmak için de azıcık sagduyu ve empati.
Ayıp ama ya 😄
Floral'in dediklerine ek olarak (güzel açıklamış), Koç burcunu pek bilmem de, Aslan burcunu iyi bilirim. Ve Aslan Burcunun anlaşamayacağı insan hemen hemen yoktur.Sosyal yönleri çok kuvvetlidir.Anlaşamadıkları ise sadece kendileri yorulmak istemedikleri için yoğunlaşmazlar :) Tek eksi yanları çok egemen olmak istemeleridir.Ama bunu da çaktırmadan yapar (Yada yapmaya çalışır) Aslanla Yay da güzel anlaşır
Aslan kadını aşık olduğunda sadık olur diye biliyorum ilişkisine sahip çıkar gerçekten seviyorsa emek harcar. İki burçta ateş olduğundan tutkuyla yürüyebilecek bir ilişki fakat ikiside sinirli inatçı ve alttan almayan yapılarından dolayı eğer tutku kaybolursa koç erkeğinin ilgisi hemen kaybolur hevesi geçtiği anda elde ettiği , rutine bağladığı anda aldatmaya ve kaçmaya meyilli ilgisi taze tutmak zor dediğim gibi tutkuyu kaybetmezsen rutine bağlamayıp ilgisini üzerine çekersen de senden başkasını görmez. Tabi görmek istemiyorsa. Heves olarak bakıyorsa ne yapsan tutamazsın ben merkezcidir..
arkadaşlar hiç ikiside baskın demeyın kim kimi pohpohlayacak demeyın EL ELDEN ÜSTÜNDÜR ben aslan burcuyum sevgilim aslan burcu aslana aslan :) Her erkeğe karşı baskın olan aslan, Aslan erkeğinde ancak aklını kullanırsa baskın oluyor azcıkda gözünü korutucak işte vs yoksa gık dyemiyor. Yani bilmiyorumda her zaman olanın tam tersi oluyo o isterse susuyo istemezse ben susuyorum genelde bunun hep tersi olurdu :)
aslan kadını merhametlidir. bencil değildir bir seyi cevresindekilerin iyiliği için yapar . koç erkeği ise bencildir. sadece kendi çkaralrı konusunda karar alır eninde sonunda aslan kadınını çileden çıkarır. sonuç kesin ayrılık kimse yenişemez...
Ben aslan burcu kadınıyım, daha önce koç burcu erkeğiyle bir ilişkim oldu ve pek de güzel ilerlediğini söyleyemeyeceğim. Ama herkes için böyle olmak zorunda değil tabii ki. Boru konusuna gelecek olursak ikisi burçta baskın olduğu için ortada bir yarış söz konusu olabilir. İkisinin de birbirine söz geçirebileceğini düşünmüyorum. Sonunun ayrılıkla bitmesi yüksek ihtimal bir ilişki
Başak burcum yükselen aslan ,bır koç oldu
bol cekışmelı iktıdar savaşı benım dediğim olacak ,ıkı güçlü ego
ıkısıde kibir abıdesı ,kım kımı poh pohlayacak
ıkısısde kıl aldırmaz kendınden
aslında çok eglencelıde olabılır ,çok kötüde
Koç burcu erkeği şeytan olurmuş,çok fenaymış demin öğrendim.Borusu başka yerlere ötüyormuş,ilişkiyi çevirmiyor kızın arkasından iş çeviriyormuş.Kimi denk getirirse basıyormuş.Hesap konusunda net bir bilgim yok
Koç erkeğini bilmem ama aslan kadını dediğim dedik çaldığım düdüktür.Her şeyi onlar bilir, dünya etraflarında döner ama çok arkadaş canlısıdırlar.
Bir başak bayanı olarak hazettem aslanın hiç bir türünden.
İlk başlarda aslan üste cıkar. her dedigini yaptırır. Ama koç birden bir frene basar. eyw der biter.
koç burcuyum inadımı kıran daha bir aslan bulamadım hepsi trip atar ben görüşürüz derim 2 saat sonra yazarlar :)) o yüzden bence koçun borusu öter
kim ne derse desin burclari hic katmadan türk erkeginin daha baskin oldugunu söyleyebilirim... maco erkek ne olcak :-)
Aslan kadını Koç'u yer bitirir. Sana Başak kızı iyi gider.
Koç erkeği öter aslan burcunun özellikleri erkeğe yatkındır kadında ise kocasına sadakat vardır.
aslabla koc pek anlasamazlar ama bildigim kadarıyla
Erkek burçsuz bile olsa erkeğin borusu öter. Benim burcum da Leo hiç belli etmesem de.
Yükselenim de Koç ama çak bir beşlik.
Birbirlerini parçalarlar ikisi de inanılmaz baskın ve bencil😂😂
kesinlikle borusal konularda erkekler daha şanslıdır (!)
O başka. Biz genel akışı soruyoruz.
dostum burçlara takma
geyik amaçlı. Bazı kısa zaman dilimlerinin daha yaşanılabilir olması açısından.
Bende KOÇ burcuyum. İnanmazdım böyle şeylere ama bütün o özellikler tutuyor şaka gibi. Bu yüzden Koçun koçtan baska dostu yok :)
Bende Aslan burcuyum asla baskı altında kalmam benim sözüm geçmeli ama merhametliyimdirde
Aslan kadınıyım. Benim borum öter. Bitti.
Yavaş öttür ama, çocuk uyuyo..
Borusu olanın borusu öter tabikide...
aslan yer koçu ne diyosnnn :)
Ahaha iki inatcı :D
Koç Aslan'ı tepti.. Hayırlı olsun.. :)
Aslan Erkeği :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar