Hayir tabikide pilot ucin değil sadece bedavaya gezebilecegim icin istiyorum, belki pilotla cikarim diyede düşünmedim degil sjsjsjsjs pilotla evlenmek istesem ogretmen mimar falan olurum ama bunlarda atama ve is olmadigi icin istemiyorum
Ingilizcem var Şu an ispanyolca ogreniyorum, en az 2 yabanci dil bilmek gerekiyor. Boyum 170, biraz fazlaligim var spora gidiyorum ispanyolxa ogrenene kadar fit olurum, karadenizli oldugum icin cocukken ogrenmistim yuzmeyi.
Evet, düzenli bir hayata geçmek istemezler. Aslında bir yandan da meslekleri gereği uygun görmezler. Bu nedenle takılmaca, nerede akşam orada sabah bir yaşantıyı tercih ederler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bedava gezeceğim diye istiyorum yazdığını gördüm, bence bu düşüncedeysen hiç gelme bile derim.
Aa nedenki. Hostesmisin sen
Evet, bu sebeple çok istifa eden veya işini haketmeden yapan görüyorum ki çok kızdığım bir şey.
Kendi gibi pilotla ya da dengi meslekte biriyle. Hostesle olan da var
Kendi dengi meslek derken, maas anlamindaki denklikten mi bahsetmistin,
Evet statü olarak denk yani eve Seçkin'in eşi de pilot mesela
Anladim, hostesler statu olarak cok dusuk sanirim
Onlar sürekli hostesleri gördüğü için birlikte olacaklarını sanmıyorum sen hostes falan mısın
Hayir degilim ama dusunuyorum
Pilotla evlenmek için düşünüyorsan sadece , başka mesleklere yönel derim
Hayir tabikide pilot ucin değil sadece bedavaya gezebilecegim icin istiyorum, belki pilotla cikarim diyede düşünmedim degil sjsjsjsjs pilotla evlenmek istesem ogretmen mimar falan olurum ama bunlarda atama ve is olmadigi icin istemiyorum
Avukat olabilirsin sınava girdin mi? Ayrıca hosteslikte bir düzenin olmuyor ileri seviye ing gerekir fizik boy yüzme bilmen gerekir
Ingilizcem var Şu an ispanyolca ogreniyorum, en az 2 yabanci dil bilmek gerekiyor. Boyum 170, biraz fazlaligim var spora gidiyorum ispanyolxa ogrenene kadar fit olurum, karadenizli oldugum icin cocukken ogrenmistim yuzmeyi.
Bakarsın işte duruma göre
Böyle kariyerli kadınlarla evleniyorlar. Arkadaşımın babası pilot eşi ise rektör.
Ikisinin yaslari kac
Yaşları birbirine yakın 2 3 yaş var arada.
Hosteslere hicmi bakmiyolar, baska var mı tanidigin
Hayır bakmıyorlar, diğer tanıdığım ise savaş pilotu eşi ise kaymakam.
Masallah senin cevrede cevre yani sjsjsjsj neden hosteslere bakmiyorlarki acaba ya
Çevremde her türden insan var. 😄
Bunu mu dert edindin ki? 😄
Evet, düzenli bir hayata geçmek istemezler. Aslında bir yandan da meslekleri gereği uygun görmezler. Bu nedenle takılmaca, nerede akşam orada sabah bir yaşantıyı tercih ederler
Öyle bir kural yok. İstedikleriyle evlenebilirler
Tabikide boyle bir kural olmadigini biliyorum ama onlarda insan ve kendi tercihleri vardir. Genel olarak tercih egilimlerini merak etmiştim