Kocam escinselmis?

Assalu alaykum. Ben turbanli, dolayisiyla da namuslu bir bayanim. Kocamla mutlu bir evliligimiz var. 3 yil once severek evlendik -ya da ben oyle zannediyordum.

Evliligimizde her sey dort dortluktu, onun erkeksel ihtiyaclari haric. 3 yilda toplamda 5 kez falan Munasibet yasadik. Hepsinde de sorun yasadi. Esim de benim gibi molla, dinibutun bir musluman turk erkegi. Ben munasibet eksikligini hep buna bagladim. Utaniyor, cenneti bekliyor saniyordum. Basim da kapali oldugundan cok ustelemedim, iffetli bir bayanim sonucta. Kocamin erkeksel ihtiyaclarini karsilamak icin varim. O ihtiyac duymuyorsa sorun yok diye disunuyordum.

Ancak gecen gun telafonun da bir erkekle konusmalarini yakaladim. Afedersiniz xok ahlaksiz konusmalar, bir takim fotograflar alip vermeler... Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Karimdan bosanicam senle yasicam yazmisti. Neye ugradigimi sasirdim. Halbuki biz lut suresini beraber okumustuk... Yaptiginin ne kadar gunah oldugunu bilmiyor mu? Ne yapmaliyim lutfen yardim edin
Kocam escinselmis?