1 Yıldır Böyleyim Piskolojik Destek Alıyorum Bir Türlü Düzelemedim Halen Ne Yapacağımı Bilmiyorum Düşündükçe Durumun İçine Daha Çok Girer Gibiyim Karşı Cinslere Hala İlgim Varken İlgim Kalmamış Gibi Gerçek Gelen Duygulara Kaptırıyorum Kendimi Her Yolu Denedim Terapistimin Dediği Herşeyi Yapmaya Çalıştım Fayda Alamıyorum Acaba Online Terapi Yerine Yüz Yüzemi Yapsak Bu Arada Ben Çocukluğumu İyi Bilirim Ben Kızları Arzulayıp Onlara Aşık Olan Bir İnsanım 4 Yıl Bir Kızı Sevdim Oda Çocukluğum Zamanıydı Ama 15 Yaşımda Sevgim Bitmişti O Kıza Ayrı Düşmüştük Onunla Benim Gibi Böule Bir Durumun İçinde Olan var mı Arkadaşlar Rica Ediyorum Ulaşın.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biseksüel olabilirsin. Iki tarafada ilgi duymak bu acıdan bakarsak normal. Kendini belirli değer yargılarına hapis etmene gerek. Erkendin diye sadece kadınlardan hoşlanmak zorunda değilsin🙏
Haklısın Tabi Ama Kendime Ben Şuyum Diyemedim
Demene gerek yok içinden geldiği gibi yaşa
Öyle Tabi Sence Uzun Bir Süredir Yanlız Kalmam Kızlar Tarafından Beni Bu Duruma Daha Çok İtmişmidir
Psikolojim başka nedenleri de olabilir bilemiyorum.
Bende ortaokulda bi kiz arkadaşımla opusmustum. Aslinda deneylimlemek ve merak icinde asla lezbiyen falanda olmadım karsi cinsten hoşlanıyorum. Kucukluge ver o zaman neyin ne olduğunu bilmeyip kesfetmeye çalıştığımız zamanlardı
Zamanında kendimi çok avuttum ya bende gay olmadım ama doktorum sürekli beni bana bıraktığı için sorguluyorum kendimi o işinde uzman belki ama neyse bu derdimin farkına nasıl vardım biliyomusun bi arkadaşıma dostuma çok değer verdim sonra aklıma o zamanlar geldi verdiğim değeri abartıp sorgulamaya çalıştım kendimi
çocukken herkes yaşamıştır rahat ol o zamanlar karşı cinsle yapmak ayıp görülür diye yapan çok kişi olmuştur
Karşı Cins Bulabilseydim zaten öyle birşeye gerek kalmazdı sanırım ozaman😂
Ne olacak ki iki cinsi de seviyor olabilirsin yanlş bir şey değil ki
Doğru Değil Ama Eşcinsel ya da Biseksual Olmak İstemem Sebebinide Bilmiyorum Tanıyamïyorum bir türlü kendimi
İşte sen de fobi olmuş ondan dolayı bu konularda rahat bırak kendini
Ya Aslında Yeni Tanımak Arzulamak İstediğim Bir Kadınla Konuşunca Ne Hikmetse Sadece O Kadına Odaklanıyorim Dediğin Çok Doğru Ama Bir Kalıba Sığmak Zorundayım Bide Takıntılı Bir Yapıya Sahip Olunca
Beraber olduğun kadın sevgilin miydi
Sevgilim Değildi Ya
Ama bazen onu arzuluyorum cinsel açıdan
Eskort falan mıydı? Yani demek istediğim kendini belli bir kalıba oturtmak zorunda değilsin. Yaşamışsın ve bitmiş. Bunu yaşayarak görebilirsin erkeklere olan ilgini yani.
Tanıdığım Birisiydi ya
Düzenimin Benim İçin Önemli Olduğu Diye Bi Konu Da Olduğu için😏
Yaş kaç bu arada? Bence yaşın küçükse de hemen emin olamayabiliyorsun zamanla oturabilir.
20 yaşındayım
Anladım ama kendini sürekli kontrol altında tutmaya çalışırsan daha sıkılırsın daha çok aklına gelir böyle düşünceler. Eğer bunu anormal görürsen daha rahatsız olursun yani. Biseksüel de olabilirsin biseksüel olmayıp sadece küçükken denemişte olabilirsin. Bunu hayatta yaşayarak görebilirsin. Psikoloğuna güven ve terapine devam et.
Ergenken ben de yaşamıştım kanka çoğunda olmuştur bu durum aşmaya çalış?
yaşadıkların ne derecedeydi
3 4 kere oldu ama erken yaşlardı baya
yani yakınlık mı yoksa daha ileri derece mi
İleri Kanka İleri
merak ettiğim için sormadım yazacaklarımı ona göre belirleyecektim kanka. öncelikle her ne olursa olsun bir erkek olduğunu bilmelisin bu en belirleyici şeydir tabi öyle şeyler hiç yaşamasaydın daha iyiydi ama bir kaç kez ileri derece de yaşadığın için bunlar aklında kaldı ve yaşanmışlıklar olduğu için de seni şu an etkileyecek derecedeler ama bu durum sana üstünlük kurmamış bir kıza karşı bir şeyler hissetmişsin normalsin o durum haricinde yaşadıkların da normal, demek istediğim kız ile ayrıldığın için ya da sevmekten vazgeçtiğin için eşcinsel olmuyorsun şu an, bu durum zaten seni tedirgin ediyor öncelikle önceden yaşanan şeyleri kabul et ve hata yaptığını anla sonuçta küçüktün tam olarak bilgili değildin ve bu harekette bulundun bunu kabul edip geçmişte bıraktığında normal hayatına bakmalısın ve geriye bakmamalısın çünkü normal hayatında geriye bakman gereken bir durum yok bir kızdan hoşlanmışsın sevmekten vazgeçmişsin belki başka birisi ile tanışırsın seversin üzülürsün mutlu olursun bunlar yaşanır ama birisini sevmekten vazgeçtin diye önceki hatalarının arkasından gidiyorsun diyemezsin insanlar 3 sene kimseyi sevmiyor öyle mi oluyorlar o zaman tabi ki hayır büyük düşün takılı kalma
Kanka Haklısın Ben Kızı Sevdim Aslında uzun süredirde kabullenmek isteyen bir insandım kendime güvenim yoktu aşırı derece de bi kız flörtüm veya sevebileceğim bir kadını aradım o problemlerin olduğu ilk zamanlar dahi kaba bi tabirle kadın denilen insanı varlıkları arzuladım
Ama işte hiç bir kız benimle o yönnde bir şey yaşamak istemedi ben dürüst karakterli bir insanım tabi dört dörtlük kimse yoktur ama ben kendimi biliyorum az çok çok yakışıklı biri değildim fotoğrafımı bi kadın görse msjlara bakma mesela
Öyle düşüncelere girme, o hareketi yaparken dahi kadınları ilgin çekmiş bizdensin sende dostum, o hareketleri hayatında bir hata olarak gör ve konuyu kapat bir kızın ilgisini çekmedin diye cinsellik yaşamadın diye bu düşüncelere düşme bir kız seninle 2 yıl konuşur hiçbir şey elde edemezsin ne sevgi nede başka bir şey hayatına katmaz birisi ile 2 ay konuşursun dopdolu geçer aşık olursun üzülürsün başkası seni sever bunlar olacak şeyler sadece tecrübeye ihtiyacın var bunu bil. zamanla ne dediğimi anlayacaksın tecrübe edindikten sonra şansın daha çok artacak çünkü ne yapacağını bileceksin en ufak bir şeyde tepetaklak olmayacaksın duygusal olarak zamana bırak ve kendini bu konu da geliştir bu sana yansayacaktır.
Denedim ama çok haklısın dostum çok
Kızla 2 ay önce ilişkiye girdim ama analdï hoşuma gitti açıkçası ama oral deneyemedik karşıydı
ayrıca bu konu için kimseyi vs ekleme ve başkalarını da dinleme bu konuya normal bakan birisini dinlersen olmayacağın varsa dahi olursun dostum insanlar kendilerini kültürlü sanıyorlar ay iki erkek birbirini sevince ne olur deyip
Haklısın yok kendimi bulmakla meşgulum aga
O bu değilde piskoloğum cok uzman oda normal bir durummuş gibi düşündürüyor beni neden bilmiyorum ama sanırsam öyle olmaktan korkuyorum sanıyor ama benim korkum olmadïğımı belirttim istemiyorum ya ben eşcinsel falan olmak yani
dostum sen böyle düşünürsen bir sonuca varamazsın öncelikle ortada kendini bulman gereken bir sebep olmadığını bilmelisin aşağı da başka bir üye de küçük iken kız kıza bir şeyler yaşamışlar normal bu olabiliyor nadir de olsa ufak olduğumuz bir zaman sonuç ta bende küçük iken arkadaşım sigara içirtmiş ti 1 kere sonra hayatım boyunca yaklaşmadım dahi hatta nefret ederim şimdi acaba tiryaki miyim diye düşüneyim mi sence?
o sana normalmiş gibi yaklaşıyor ki böyle bir şey varsa çabuk çıksın sen utanma çekinme diye dostum bence doktora dahi ihtiyacın yoktu kendi kendine bir oturup düşünseydin yeterdi
Kanka Doğrudur Haklısın Ama Çok Düşündüm Bu Sorunu Aşamıyorum Doktoru Değiştiricem
Sorunu aşabildinmi?
Ciddi misin
Evet 1 Yıldır Aklımdan Gönderemiyorum Sürekli Kendimi Sorguluyorum Ya
İsteyerek mi yapmıştın önceden
Tabi İsteyerek Çünki Öyle Bir Yaşta Bilemiyor İnsan Ne Nedir
Şehvet işte
Yarım yamalak bişeyler o yaşta olur kafaya niye taktın ki
1 Arkadaşıma Aşırı Verdiğim Değer Yüzünden Çıktı Bu Sanırım
Kendimi Sorguladım Sonra Nalet Şey Musallat Oldu Başıma
Bir kadınla birlikte olunca farklı anlar düzelirsin bence
Evet Bir Kadınla 2 Ay Önce Denedim Ama Oral Değildi Analdı Farklı Şeyler Yaşayamadım Onunla Nazlıydı Biraz ama birdaha olsa birdaha yapar diyip şehvetli bir şekilde düşündüğümü istediğimi biliyorum