Güncellemeler
+1 yıl
Tindermış ya önceki litmeçti tinder kullanıyormuş
6 senedir beraberiz bir uygulama kullanırken yakaladım yanımda telefonla oynuyordu çekinmedi ben anlamam diye baktım ekrana gördüm sohbet sitesi. Dün de litmeçi yakaladım başkası görmüş bana attı profil fotoğrafı falan koymuş bunu öğrendiğimden haberi yok zaten kavgalıydık söylemeye fırsat olmadı ama iyi bir ders vermem gerekiyor napayım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Öyle bir programı ilk defa burada duydum. Arayan belasını bile buluyor vallahi
Tik tok sagolsun
Litmec hesabi aç bir tane onunla iletişime geç bakalım seni aldatıyor mu
Silmiştir uygulamayı hiç açmaması gerekiyordu çok kötü yapıcam onu
Resmen aldatmış 6 senelik ilişkide neyi ona vermedin ki başka kızlara ilgi duyuyor
Belasını bulamadı iyice
Bela lazım şart oldu
Şimdi beni aldatmış mı oluyor hesap açınca ben açsam benle konuşmazdı
Şöyle düşün sevgilin var ama gözü dışarıda evdesin sen ona yetmiyorsun o başkasını da istiyor
Demi haklısın..
O yüzden bunun gibisinin ne kendine nede sana bir Hayrı dokunur
Zaten ayrıldım heryerden engelledim mesaj atarsa ararsa belediye zehirlemedi mi hala seni Dicem
Güzel cümle yazdım bunu bir kenara 😂😂
f*ck arıyormuş resmen
Of of neler neler kız boynuzların tavanı aştı sjjs
Hiç sorma
İstersen kullanıcı ismini ver işletim
Ayrıl uğraşmaya değmez.
Ayrıldım zaten bundan bi kaç saat önce kavga etmiştik zaten açmıyor iş yerine gidiyor mesajlara bakmıyor bi acayipleşti farkediyordum
O ne öyle biz cahil kalmışız 😂
Sohbet sitesi ya tiktokta ne görse sohbetle ildirmeye başlamış heralde mal
Neden öyle bişey yapmış ki sende mi eksik bişey var
Var demek ki cidden birisi de sen de ne eksik görmüş ki demişte yani bi eksik olduğu için mi cidden
6 yok kolay heba edilmez aslında ama ne bilim hani bişey istedi de yapmadın mı ya da birliktelik falan mı istedi
Bişeyler yaşıyor musunuz
O o kadar kötü değildir o zaman
Benımle birlikde ol askım 😘🥰
Litmeç ne ya
Sohbet sitesi görüntülü yeni arkadaşlar edinme yakın çevreden
Kesin aldatıyor
Bencede iş yerine gidiyor açmıyor mesajlara dönmüyor bi yerlere gidiyor kendi kafasına göre söylemiyor bisey ben sormadan
Ee hala niye birliktesin öyle bir karakterle
Ya bundan bi kaç saat önce zaten kavga edip heryerden engellemiştim bunu öğrendiğimden haberi yok mesaj atarsa tekrar yüzüne vurup küfür edicem
Küfür edersen onu önemsediğini zannedecek , hiç bişey yapma Allah ından bulur , afedersin it gibi döner yalvarır sende dersini almış şekilde birdaha beraber olmazsın bu kadar basit
Ne bilim ya ailelerimiz de tanıyor birbirini 6 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu tanıyamaz oldum artık
Israrla devam ettirirsen hayatını mahvedersin. Olmadığı yerde vazgeçmen gerekiyor. Benimde ilişkim var 5 senedir bir kere olsun bu güvensizliği vermedik birbirimize. Ama öyle bişey sezersem bırakırım , bu ciddi bir olay çünkü dinlemem 5 seneyi falan Allah a havale ederim elbet pişman olur ama çok geç
Tamam teşekkür ederim