Utangaç olabilir, içine kapanık vs bu şekilde ya da çok yoğundur ya da sevgilisi istememiştir ileri gidememiştir.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni yanlış anlamada bak ben 33 yaşındayım 1 defa evlendim boşandım 1 defada uzun bi ilişkim oldu pek bi cinsel hayatımda olmadı , ne yazıkki ikisinde de ben aldatıldım , böyle erkeği bulsan bile yaralıdır bazı şeyleri yapmak istemiyordur kendii kabuguna çekilmiştir, öyle erkeklerin hayatına giripta analarını ağlatmayın lütfen 😅😅
012 Yorumla
Soran+1 yılOlmuş işte evlenmişsin sonradan başka ilişkin olmuş
Cevap sahibi+1 yıl25-26 yaşına kadar elime kız eli değmedi , hep geri durdum içime kapanık biriydim kendi kabuğumda yaşıyoryordum , takiii ailem hayatıma sıç... Kadar 😅😅 uzun bi ilişkim oldu dedim ama illa birliktelik mi olmalı uzun olunca oda var demi 👍🏼
Soran+1 yılŞu an içine kapanık mısın peki
Cevap sahibi+1 yılEvet, öyle pek insanlarla iletişimim yok , utanır çekinirim, dışarı felan çıksam hep başım önde gezerim 😅
Soran+1 yılE nasıl evlendin
Cevap sahibi+1 yıl, babamla annem baktı bende tık yok hiç hareket yok , sürekli görüştüğümüz bi aile dostmuzun kızına görücü gittiler , gelip gittikce kız beni tanımış nasıl oldu bende anlamadım, kızı bi çay verirken görürdüm o kadar konuşma bile olmazdı neyse öylece her şey gelişti evlendik
Soran+1 yılAnladım ama olsun gene de denemişsin bir şekilde ilişki korkundan kurtarmış seni ki sonra başka ilişki de yapabilmişsin
Cevap sahibi+1 yılAslında ikinci ilişkim ilk başta sanalda başladı sonra reele döküldü, ilk görüşmemizde neredeyse hiç konuşamadım heyecanlandım çekindim, böyle efil efil avuçlarım terliyordu sonrasında samimiyet felan artınca normale döndüm ,😅
Soran+1 yılHaklısın ama iyi ki denemişsin. Peki sen takıyor muydun ilişki geçmişin yokken ilişki geçmişi olsa eşinin?
Cevap sahibi+1 yılGeçmişine pek takılmam , pisliği ne yaptıgı ne ettiği bize kadar sıcramadıgı sürece , ben benimle olan ilişkisine bakarım bana davranışlarına karekterine bakarım
Soran+1 yılAma mesela senin olmamış onun olmuş bu insana koymaz mı?
Cevap sahibi+1 yılYok ya pek koymaz açıkcası, ha tabi geçmişi çok hızlı karışık değilse , bu zamanda nerde bulacan geçmişi temiz insani çoğu kişi kadın erkek farketmeksizin lay lay lom nerde sabah orada akşam ,
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyle istiyom
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin yaş kaç bilmiyorum ama daha küçük aralıklarda ihtimal daha fazla
Cevap sahibi+1 yılBenim yaş 21
Cevap sahibi+1 yılNasıl anlamadım
Soran+1 yılYani yaşın küçükse kendin gibi birini bulman imkanı daha fazla
Cevap sahibi+1 yılBence hic öyle değil simdiki gencler her b0ku yiyor
Soran+1 yılYok doğru tabi ki ama daha çekingen bir tipse gene bulabilirsin tabi ki düşük ihtimal demiyorum ki sen de ihtimali çok ama benim ki neeedeyse imkansız 😂
Bulabilirsin bence
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 23 olucam hiç yapmadım daha. Gerek duymadım libidom yüksek ama 30 dk lık zevk için ne gerek var.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden gerek duymadın?
Soran+1 yılÇok sevdin diyelim ne yaparsın
Soran+1 yılHayır yani sevdiğin insanın geçmişi olmuş diyelim
Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Bulursun tabııı var oylelerı kendini evlenecegı insana saklayan benşmm3 tane arkadas var oyle hala bakirler
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşları kaç
Soran+1 yılO kadarda var mıdır ya ben hani 25 gibi dicektim
+1 yılBenim cinsellik ilişkim olmadı günahtır zinadır kendimi eşime saklıyorum en iyisi uygun olanı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ve hiç cinsellik yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka yaşım 24 kendimi hep eşime sakladım halada bu kafadayım
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kontrol ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılBasit kanka çok da zor degil açıkcası
Hiç öyle bi geçmişim olmadı böylede devam gibi :)
00 Yorumla
+1 yılEvet bulabilirsin var çünkü öyle erkekler
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam nasıl özellikleri vardır? Çok fırlamalardan çıkmaz. Başka nasıl tiplere bakmak gerekir
- +1 yıl
Pek karsi cins ile goz goze gelip muhattap olmazlar el temasi goz temasi kurmazlar
Soran+1 yılPeki mesela diyelim sevgileri olmuş sevişmiş ama ilişkiye girmemiş var mıdır
- +1 yıl
Sevgili olupta eli eline degmemis bile vardir. Neden boyle birseyi merak ediyorsun
+1 yılBulursun
04 Yorumla
Soran+1 yılDindarlardan çıkabilir, a-sosyallerden Başka?
- +1 yıl
Başka yok
- +1 yıl
Maalesef günümüz Türkiyesinde cinsel ilişki yaşı 18 in altında
- +1 yıl
Ahlaksızlık dibi görüyor
Yeminle benim allah belamı versin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIste o ben degilim.. tuh kacti kiz
00 YorumlaAa ben
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında