Kel erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Saç konusu erkeğe de kadına da çok estetik kattığı bir gerçek. hatta bir çokları saçın erkek adamın tek süsü olarak niteler..

Peki ya siz, böyle bir gerçek varken kel erkekler hakkında ne düşünüyosunuz? kellik veya saçların aşırı derecede dökülmesi mevzusu genetik aktarımdan dolayı olabildiği gibi çevresel ve psikolojik etkenlerden dolayıda olabilmektedir.

Şimdi erkeğin elinde olamayan nedenlerden dolayı karşı karşıya kaldığı şu durum; kadınlar tarafından nasıl algılanıyor?

Kadınlara göre bir erkeğin kel olması kusur mudur? Tamamen kel, ya da kısmen dökülmüş veya cansız saçları olan erkekler sizin hoşlandığınız erkek profilini direk veya endirek etkiliyor mu?

site beyleri;

Kellik konusu türkiyede malesef türkçeye bile işlemiş deyimlerde bile olumsuzluğun resmi olarak ifade ediliyor..

Bu durumda tiye alıcı konuşmalardan veya şakalaşmalardan kırılıyor musunuz? saç konusunda iğneleyici espirilere özünüzde nasıl tepki veriyorsunuz? kellik konusunda çevreniz sizi olumlu yada olumsuz etkiliyor mu?

şahsen benim ailemden gelen genomlardan ötürü saçımın üstten bir kısmı seyreldi ve artık uzatamıyorum sadece 3 numaraya vurarak tek tip dolaşıyorum..

bilmiyorum ya :) bazen duygusala vurup içerliyorum saçlarım erken açıldı diye.. 3 numaraya mahkum olmak felan üzüyor.. bazende saçımın kısacık olması birçokları tarafından hoş karşılanıyor.. bilmiyorum işte..

bir de size bir danışmak istedim sizler neler düşünüyosunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
link

link

link

link

bu adamlar kral ya.. acaba kızlar içinde öylemi..

Kel erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?