Amerikalı bir kadınla konuşuyorum. kendisi Türkiye'ye de geliyor. dün konuşurken birden nude (açık resim) attı ve benden de istedi. ben atmadım. seksapel olması iyi bir şey ancak muhabbeti devam ettirmek ve normal sularda yüzmek için nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum. tavsiyeleriniz nelerdir?
Yabancı flört ilk gunden cinsel sohbete bağlayıp nude atar nude isterse napardınız?
Amerika'nın girlsaskguys uygulaması var KS nin Amerikan versiyonu. ordan çok kişiyle tanışıp ilk günden kamera açıp daha ileri seviye şeyler yapanlar oldu.
Yok yahu trol değil. Bizim arkadaşın 5 farklı kıtada seks muhabbeti yaptığı 10 kadar kadın vardı. Lise terk adam bir uygulama sayesinde Portekizce, İspanyolca, İngilizce ve urduca öğrenmeye başlamıştı. Yabancı kadınların olayı bu, seviyorlar, uzatmıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uluslararası mı çalışıyorsun, kapuğuna sığmamak bu olsa gerek
yabancılarla iletişimde daha rahat oluyorum. kız arkadaş geçmişimin %90 i yabancıydı.
biri seni fena trollemiş 😂😂😂dikkat et şantaja uğrama
trolledigini nereden anladın?
anlaşılmayacak bir şey yok. hiçbir kadın bunu yapmaz bir. ikincisi bunu bize de yapıyorlar. tek sen almıyorsn bu trollerden mesaj
Amerika'nın girlsaskguys uygulaması var KS nin Amerikan versiyonu. ordan çok kişiyle tanışıp ilk günden kamera açıp daha ileri seviye şeyler yapanlar oldu.
bir de dün görüntülü arama da gerçekleştirdik. konu troll değilse fikir beyan edecek misiniz?
Yok yahu trol değil. Bizim arkadaşın 5 farklı kıtada seks muhabbeti yaptığı 10 kadar kadın vardı. Lise terk adam bir uygulama sayesinde Portekizce, İspanyolca, İngilizce ve urduca öğrenmeye başlamıştı.
Yabancı kadınların olayı bu, seviyorlar, uzatmıyorlar
yabancı her kadın öyle değildir. o kadınlardan burada da var.
Burada nadiren çıkıyor
Benim oyum bunun fake olmasından yana. Büyük ihtimalle hindistanlı bi scammerla konuşuyorsun. Yakında para ister.
baştan konuştum kendisiyle. Manisa'da bir kağıt fabrikasında denetlemeye geliyor kendisi , reelden biri olduğunu biliyorum o beni bilmiyor
Scam olabilir bro dikkat et adres telefon yüzün cart curt gösterme aman he şantaj mantaj kaptırma kendini derim