Kalıcı & seksi bir bayan parfümü istiyorum. Ama böyle yanından geçtğimde birinin kokum dağılacak sekilde. yanımdan gecenlerin öyle oluyo özeniyorm :) neyse. Erkek arkadaşımın yanına gdeceğim dokuz aydr görmyrm. Acil parfüm önerisi. Açık tercihimdir. Orj. bile olsa fiyatı urgun olsun Ltf. Şimdiden sağolun <3 :)
Cevabın nedir?
emporio armani -- She bayan parfümü beni bitiriyor çoook güzel kokusu var denemelisin mutlaka ;) pişman olmazsın sorada teşekkür edersin eminim
030 Yorumla- +1 yıl
O var ama açık aldıgım için sanırım ucuyo hemen :( Yinede çok sağol cvap vermen yeterli :))
- +1 yıl
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun, olabilir ilgin için sağol ya :))
- +1 yıl
Ne demek ne demek:) yardım için buralardayız alacagin parfümü güzel günlerde kullan diyorum elidor şampuanı gibi : Nerden geliyo bu güzel koku ? deyip yolunu kesen insanların sana bu parfümün adı da ne? diye sorması üzre iyi akşamlar diliyorum:))) ( parfüm işine mi girsem napsam)
- +1 yıl
:)) Denemelisin. Parfümlerimi senden alacagıma söz veriyorum :)) Sağol hiç güleceğim yoktu gece gece hem parfüm, hem güldürdgn için.
- +1 yıl
:) Bana daha soran olmadı nerede saçma parfüm var onu buluyorum arkadaşlarım çok mu arıyosun diyol genelde :)) inşallah syende level atlarım :))
- +1 yıl
Ben onu yaptım işte 25 tl bayıldım kadına hemde alışveriş merkezinden aldım. sexy grafitti mydi neydi biri :) diğerini hatrlamym. ama neyse şansızlgn bu kadar. kapagı açılmış çantamta düğüne gtmtm bi baktım çantamdan miss kokulaarr .) ve bütün parfüm çantanın içine döklmş :( çok ktü oldum :) neyse çok şansızım bu konuda bi marka bulup sürekli hale getirmek istiyorum. bu düzensizlik tak etti canıma ! :(
- +1 yıl
Erkekler için ' she ' parfüm bile yeter cinsel yaklaşmalara :))))))))) Bilmyrumm bakiciğiz artık :))
- +1 yıl
:)) annemin parfümü ben emotion kullanıydmm :))
- +1 yıl
Evet arkadaşımda var :) kaldımı başka parfüm konuşacgmz :) site çökecek :D
- +1 yıl
gerek var mı :)
- +1 yıl
başka konu olmasına gerek var mı :)
- +1 yıl
Allahım ya :)
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
:)))
britney spears radiance, cook sevdigim bi parfum, bende kolaniyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Svglm de britney & Rihanna hastası zten tam oldu ya :( Ama kullanabilirim Teşekkürleeerr :)
j'adore yada ralph loren madame dupont bu 3nu tavsıye ederım:)
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler canım düşünebilirim sağol :)
- +1 yıl
Sağol :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
9 aydır görmüyorsun ve niyetin belli :D bence hiç gerek yok direkt birbirinize sarılın sevişin
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç alakası yok :) parfümü kullanmama gerek yok onu çıldırtmak için zaten çıldırıyo daa.. ben gezerken filan güzel koksun istedgm için ddm yinede teşekkürler :)
burbery summer yada armoni
01 Yorumla- +1 yıl
tesekkürler..
Gizli Üye(36-45)+1 yılD&p Candy
03 Yorumla- +1 yıl
waow neden olmasn ! Sağol.
Cevap sahibi+1 yılWuhuu rica ederim! :D
- +1 yıl
:D :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı