Gizli Üye(30-35)+1 yılYavaşça karşısındakini soyup, onu uzaktan izlemek ister. Önce boynundan öper ve sonra üzerine üfler. Saçlarını okşarken dudaklarını öpmeye başlar tutkuyla. Sonra göğüslerini okşamaya başlar. Göğüs uçlarının dışa doğru çıkışını ve sertleşmesini izler ve göğüs uçlarından öpmeye başlar. Ardından, bir kaç saniye daha dudaklarını öptükten sonra, sırt üstü yatırır ve vajinasını izler. Sonra dudaklarıyla, sanki kızı dudaklarını öpüyormuşçasına vajinasını öpmeye başlar. Sonra dilini kullanmaya başlar bu anlarda. O an kızın ıslanması, zevkin doruklarına çıkmasıyla tuz tatı almaya başlar ve kalkar. Kızı bacaklarının arasına alıp, penisini kızın ağzına sokar ve o ıslaklık ve sıcaklığın içinde erkek zevkten 4 köşe olur. O ıslaklığı kaybetmeden, bu sefer penisini kızın vajinasında gezdirir ve içine sokar. İlk giriş çok önemlidir çünkü seksin nasıl olacağını bu belirler. Sakin ve yumuşak davranmalıdır erkek. Sonrası tarif edilmez bir zevktir. Kendini hafif kaybetmiş bir halde devam edersin ve sonra kasıklardan penis ucuna kadar tatlı bir yanma ve aşırı zevk ile, boşalırsın. Kızların nasıl tatmin oldukları, ne zaman tatmin oldukları hakkında en ufak bir fikrim yok
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılHakimiyeti ipleri kontrolü ve herşeyi eline almak isteyen dikta bir kafaya sahip hırslı bir erkek çeşididir. Yatakta her zaman üstünlük kurar ve heyecanlı fantazilere açıktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnladim tamda tahmin ettigim gibi bende aslam burcu kadiniyim
Soran+1 yılAslan*
- +1 yıl
Kendimi anlattım bende zaten :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılhakim dikdatör bir yapıya sahip oldukları için aslanlar sexte yüksek ihtimalle ters ilişki isteyecektir.
00 Yorumla- 00 Yorumla
aslanı bılmem ama akrepler cok delı seyşer ıster :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet akrepler fena zaten
+1 yılBurcla ne ilgisi var bunun sapikmisin nesin arkadasim
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir yani bunu kotu niyetli sormadim herkesin bir ask ve cinsel yasantisi var. Bu karaktere gore degisir kimisi aski ve seksi farkli sekilde yasar bu yuzden
- +1 yıl
Evlenmedeb seks dusunmek sacma sevgi sadalat onceliktir seks sonra
Soran+1 yılNisanlim kendisii
- +1 yıl
Seks islamiyette aynidir burc ayrimi yoktur evlilikten oce nidanliyken seks diyr bir sry dr yok evlenirsiniz sonra konusulur is ustundryken filan anlasilir
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Aslanım. Aşkta trip olmasın yeter. Sekste herşey oluyor zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aslan burucuyumm âşktaa ilgii sexde kisrakk :)) herkez ister ama aslanla kovayla alakali oldugunu sanmiyorumm canimcim
01 Yorumla
Soran+1 yılBende aslanim
aslanim ama burçlara inanmam :)
diyor @neolsun5500 YorumlaDaha fazlasını
00 Yorumla
+1 yılburcunuza da sizede
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutkulu bir aşk
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende aslan burcuyum bide iki aslanin askini dusunn
vajina ister :D
00 Yorumlaparçalar sekste :)