Cinsel Yaşam Kürt erkekler neden bu kadar seksi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Neden yaa😫😫😫 Kürt erkekler neden bu kadar seksi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kürtlerde erkeksi/hayvansı özellikler biraz daha baskın ondan olabilir. Aşağılamak maksadında söylemiyorum ama bana göre itici bir özellik 1 0 Yorumla
bayramkaradaglı Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Bir Kürt olarak şaşırdım genelde herkes Kürtlere karşı biraz asabiler 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kıskanıyorlar o yüzden , Kürtler çok tatlı❤️❤️ Yorumla bayramkaradaglı +1 yıl Şaşırdım doğrusu Yorumla bayramkaradaglı +1 yıl Teşekkür ederiz böyle düşünenlerde varmış hakkımızda Yorumla Soran +1 yıl Ewy Yorumla Soran +1 yıl Eyw* Yorumla
crimsoon Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kürtler esmer kıllı uzun boylu oluo cunku türk kızlarınin zaafi aw 1 4 Yorumla Injuredhandssss +1 yıl Kıllı mı seviyorsun cidden Yorumla crimsoon +1 yıl Killi sevmemde sen bide michele morronenin killarini gor Maymun olsa bile severim onu Yorumla Injuredhandssss +1 yıl O başka 😃 Yorumla crimsoon +1 yıl YAA İŞTE AJAHAJAHAHAHAHAHAHA Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buradakiler erkekler kıskançlıktan çatlamış😂😂 sizden çok daha yakışıklılar kabul edin cjckcj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hakkaten Yorumla
Munişko Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Acik olayım gerçekten kürt erkeklerin yüz hatları güzel oluyor, yani hepsini bilmem ama Bi kürt erkekle tanışmıştım adamda model olacak yüz vardı. Ama karakteri biraz iticidiydi çok sevmedim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayni fikirdeyim yüz hatlari gerçekten çok güzel Yorumla
Mayakovski19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Doğulu türküm kanka makine gibi çalışırım ama fars severim ımm 😍 esmer bomba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cok sagol Yorumla
Enesman20 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Sokaklarda büyüyüp Hayata erken atıldıkları için fiziken güçlü ve cesur olurlar nonni nonni konuşmazlar bu yüzden daha erkeksi ve seksi olurlar. 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her erkekler öyle dir ben Haric 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Profil foton 😱 Yorumla uzun327ince +1 yıl Beğendin mi Yorumla
Aranankisibu2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Kürdün şeyi de büyük olur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek seviyorsun demek ki😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Costantinnn +1 yıl Sert seven kadın candır Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Troll soru bulamayınca benim haller 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fikrimi belirttim troll de değil Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Sana sormalı deneyen sensin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karizmalari var ya Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kıllı oldukları içindir 😂 0 35 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Feza034 +1 yıl Kamil beni engellemiş kanka 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Oha neden Yorumla Soran +1 yıl Adı kamil mı Yorumla Feza034 +1 yıl Yok la tanımıyorum mk testis geçmek için Kamil dedim 😂 Yorumla Feza034 +1 yıl İşini baltaladım ya zoruna gitti kamilin 😂 Yorumla Soran +1 yıl ❤️❤️❤️❤️ Yorumla Soran +1 yıl Hassss yanlişlikla kalp Yorumla Feza034 +1 yıl Umrumda olmaz kanka kalp falan takılma sende mk 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ewy dayi Yorumla Feza034 +1 yıl Eyvallah bizden yeğen Yorumla Soran +1 yıl Tüh ya yazmıyor artik😭 Yorumla Soran +1 yıl Tarçin Yorumla Feza034 +1 yıl Ya tarçın küstü bize :( Yorumla Feza034 +1 yıl Hep senin yüzünden en azından ucundan biraz tarçınına bansaydı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kesin emanet fotosu aticakti Yorumla Feza034 +1 yıl Sadece emanet fotosu atsa iyi kanka kabul edilebilir yani 😀 Yorumla Soran +1 yıl Başka ne aticakti😱 çok saf, temiz masumum yaaa Yorumla Feza034 +1 yıl Oda emanet sayılır kanka 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yazik ya kesi 31 videosu aticakti gariban Yorumla Feza034 +1 yıl Dur kız sesli güldüm buna 😂😂😂 gece gece nerden bulaşık tarçına 😁 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 ayn amg Yorumla Soran +1 yıl Hiç bi şey yazmıyo şimdi üzüldü annesi Yorumla Feza034 +1 yıl Ya kıyamam ya. Şimdi ağlaya ağlaya 31 çekiyordur bir başına. Ulan Kamil 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çekerken de ah uh diyordur Yorumla Feza034 +1 yıl Kendi popon parmaklayıp 31 çekiyordur kesin 😂 Yorumla Feza034 +1 yıl O değilde sende benim gibi iğrenç bir insan çıktın mk 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂evet ya😭😭😭😭 Yorumla Soran +1 yıl Bu tarçin kesin keltoştur Yorumla Feza034 +1 yıl Arada gel yorumlarda bu kamillere eziyet olalım 😂 Yorumla Feza034 +1 yıl Keltoş mu bilmiyorum ama göründeki kıl kafasındakinden daha fazladır buna eminim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Eyw qardasim ben seni çağririm , abazalara ana baçi gireriz Yorumla Feza034 +1 yıl Yeppp Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar muhabbet yeter ben kış uykusuna yatmaya gidiyorum Yorumla Feza034 +1 yıl Çawww Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Nerem seksi benim be =) =) =) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂öyle deme Yorumla picmisinenes +1 yıl Nasıl diyim 😁 Yorumla Soran +1 yıl Gayet seksisin Yorumla picmisinenes +1 yıl Teşekkür ederim ✌️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bilek gibi y. Rraklıyız ondan mı 😂 1 37 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak nasıl hoşuna gidiyor 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynennnnnn sulandimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantar başta sulu bişi arıyor Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fırçalamayı sever😍 Yorumla Soran +1 yıl Ohara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaha 😅 açık sözlüyüm ne yapayım Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz daha açık sözlü ol 😁 Yorumla Soran +1 yıl Tamam yarrr... * Yorumla Soran +1 yıl Yarrr... ağim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uuuu kudurtma beni gece gece Yorumla Soran +1 yıl Sen zaten kudurmussun bea Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemde nasıl valla parçalarım😍 Yorumla Soran +1 yıl O👅👅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elimin altında olsan yandıydın Yorumla Soran +1 yıl Vayyyy kerata Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaha ağır tahrik altındayım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Olm sizede ne desek aziyonuz Yorumla Soran +1 yıl Ne is anlamadim yahu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben normalde de azgınım 😂 Yorumla Soran +1 yıl En son ne zaman iliskiye girdin lo Yorumla Soran +1 yıl Yoksa hep 31 ile mi takiliyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 gün önce. Bir rusla takıldım Yorumla Soran +1 yıl Ooooooo vayyy Yorumla Soran +1 yıl Ee natashayi nasil becerdin bakim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evire çevireÇatır çatır 😁 Yorumla Soran +1 yıl Olm sen kac yasindasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş aralığı doğru 35 i yeni geçtim 😁 Yorumla Soran +1 yıl Tuh ya keske 31 yasinda olsaydin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki? Yaşımı göstermem ama daha tahminlerde 30 üstü diyen çıkmadı Yorumla Soran +1 yıl Ya ondan degil saka amacli iste Yorumla Soran +1 yıl 31 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahaha sen mi çekicen bana 31 Yorumla Soran +1 yıl Hayir sen bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çekeriz 😁 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Esmerler diye mi 🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani evet ama yüz hatlarıda çok güzel Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biri beni mi çağırdı :) Mardinliyim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ayy çok iyii , nazar değmesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yicem ama Sen nerelisin :) Yorumla Soran +1 yıl İst ve etnik soruyorsan fars Kürt her şey var bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öhöm gizliliğimi açtım gel? İstanbulun neresi Yorumla Soran +1 yıl İst köküm oradan demek istedim ben Hakkari’de oturuyorum Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Esmer ve kıllı seviyor olabilirsin 0 0 Yorumla
aşık3402 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Sen nerelisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Karişik , fars Kürt her şey var bende Yorumla Soran +1 yıl İstanbul ama Yorumla aşık3402 +1 yıl Karekterine uygun yapilara sahip oldukları için Yorumla aşık3402 +1 yıl İstanbulun neresin desiniz Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bedel ödemek gerek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
_WantToPlayGame Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Yok daha neler amg 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Öyle ama Yorumla _WantToPlayGame +1 yıl Sen azmışsın bence Yorumla Soran +1 yıl Hayir ya 😭 diş görünüşleri efso Yorumla _WantToPlayGame +1 yıl Boş yapma Yorumla Soran +1 yıl Yapmıyorumki fikrimi belirttim Yorumla _WantToPlayGame +1 yıl Kaç yaşındasın sen Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Neden bu düşünce 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü öyleler Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Öyleler mi ki🤔 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evettt Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 36,2b cevap paylaştı. Seksiyiz 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öylesiniz Yorumla
Sevda36 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ahahaha 0 1 Yorumla TarçınlıIncir +1 yıl Saka yapiyor ablasi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İykk. Mağara model 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen Kurdish görmemişsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya birak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Lazım mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Striptist Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,4b cevap paylaştı. Söyleyin hemen şimdi 0 0 Yorumla
Haassaann Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Neden 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Esmer ve yüz hatları çok seksi Yorumla Haassaann +1 yıl Hayır. Azgınlıktan. Yorumla Soran +1 yıl Hayir ya ne alaka Yorumla Haassaann +1 yıl Bence öyle Yorumla Soran +1 yıl değilim Yorumla Haassaann +1 yıl Arada sırada belki Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Haassaann +1 yıl O zamanlar seksi geliyor demek ki. Yalnız Kürt erkekleri hakkında söylenen şeylerin hepsi doğru değil. Yorumla Soran +1 yıl Evet biliyorum , kürt erkekleri asıl ve çekici çoğu Yorumla Haassaann +1 yıl Veee. ... Yorumla
TarçınlıIncir Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Troll 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Ne trolü ben bot değilim , fikrimi belirttim Yorumla TarçınlıIncir +1 yıl Kürt de olmayan sey var bende Yorumla Soran +1 yıl Ne var sende 😱 Yorumla Soran +1 yıl Emanet? Yorumla TarçınlıIncir +1 yıl Hayir daha farkli Yorumla Soran +1 yıl Olm silahın falan mı var 😂 Yorumla Feza034 +1 yıl Yürüyecek işte kanka özelden yazda mutlu olsun kamil 😂 Yorumla TarçınlıIncir +1 yıl Yoo yürümüyorum Yorumla Soran +1 yıl Hahahhaha😂 Yorumla Feza034 +1 yıl Kızım yazsana çocuğa valla kızacam bak sana Yorumla Soran +1 yıl E abicim belki ben yazmak istemiyorum Yorumla Feza034 +1 yıl İstemiyorum diye bir şey yok ya kankama yazacaksın senin tercih hakkın yok şu an Yorumla Soran +1 yıl ya bide kankan mı Yorumla Soran +1 yıl Mk* Yorumla Feza034 +1 yıl Bu saatten sonra kankam itirazın mı var Yorumla Feza034 +1 yıl Ya kullanıcı adına baksana ne kadar tatlı 😀 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaa duygulandımm🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl İtirazim var hahayt Yorumla Feza034 +1 yıl Hadi yaz çocuğa diyeceğini desin sonra istersen engellersin bayram mübarek gün üzme kimseyi Yorumla Soran +1 yıl Hayir , işte böyle de ahlaksızımdir Yorumla Feza034 +1 yıl Ahlaksız olsan 100 kere yazardın mk korkak Yorumla Soran +1 yıl Korkak değilim istemiyorum , ne yapcan totoya boru mu sokcan Yorumla Feza034 +1 yıl Ben değil çocuk sokacak mk kendim için istiyorum sanki 😑 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Acaba yaşiyomu , ses çikmiyo Yorumla Feza034 +1 yıl La kızım bir kere kafasını sokup çıkarsın işte.Bu dünya faniÖlüm anıBir kere si. seNe olur yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yraklılar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide istekli oluyo bunlar Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sevmıyorum ama Kürt Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum herkes sevmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kürtlerde erkeksi/hayvansı özellikler biraz daha baskın ondan olabilir. Aşağılamak maksadında söylemiyorum ama bana göre itici bir özellik
Bir Kürt olarak şaşırdım genelde herkes Kürtlere karşı biraz asabiler
Kıskanıyorlar o yüzden , Kürtler çok tatlı❤️❤️
Şaşırdım doğrusu
Teşekkür ederiz böyle düşünenlerde varmış hakkımızda
Ewy
Eyw*
Kürtler esmer kıllı uzun boylu oluo cunku türk kızlarınin zaafi aw
Kıllı mı seviyorsun cidden
Killi sevmemde sen bide michele morronenin killarini gor Maymun olsa bile severim onu
O başka 😃
YAA İŞTE AJAHAJAHAHAHAHAHAHA
Buradakiler erkekler kıskançlıktan çatlamış😂😂 sizden çok daha yakışıklılar kabul edin cjckcj
Hakkaten
Acik olayım gerçekten kürt erkeklerin yüz hatları güzel oluyor, yani hepsini bilmem ama Bi kürt erkekle tanışmıştım adamda model olacak yüz vardı. Ama karakteri biraz iticidiydi çok sevmedim.
Ayni fikirdeyim yüz hatlari gerçekten çok güzel
Doğulu türküm kanka makine gibi çalışırım ama fars severim ımm 😍 esmer bomba
Cok sagol
Sokaklarda büyüyüp Hayata erken atıldıkları için fiziken güçlü ve cesur olurlar nonni nonni konuşmazlar bu yüzden daha erkeksi ve seksi olurlar.
Her erkekler öyle dir ben Haric
Profil foton 😱
Beğendin mi
Kürdün şeyi de büyük olur
😂😂😂😂😂😂😂
Erkek seviyorsun demek ki😀
Aynen
Sert seven kadın candır
Troll soru bulamayınca benim haller
Fikrimi belirttim troll de değil
Sana sormalı deneyen sensin
Karizmalari var ya
Kıllı oldukları içindir 😂
😂
Kamil beni engellemiş kanka 😂😂
Oha neden
Adı kamil mı
Yok la tanımıyorum mk testis geçmek için Kamil dedim 😂
İşini baltaladım ya zoruna gitti kamilin 😂
❤️❤️❤️❤️
Hassss yanlişlikla kalp
Umrumda olmaz kanka kalp falan takılma sende mk 😂😂
Ewy dayi
Eyvallah bizden yeğen
Tüh ya yazmıyor artik😭
Tarçin
Ya tarçın küstü bize :(
Hep senin yüzünden en azından ucundan biraz tarçınına bansaydı 😂
Kesin emanet fotosu aticakti
Sadece emanet fotosu atsa iyi kanka kabul edilebilir yani 😀
Başka ne aticakti😱 çok saf, temiz masumum yaaa
Oda emanet sayılır kanka 😂😂
Yazik ya kesi 31 videosu aticakti gariban
Dur kız sesli güldüm buna 😂😂😂 gece gece nerden bulaşık tarçına 😁
😂😂 ayn amg
Hiç bi şey yazmıyo şimdi üzüldü annesi
Ya kıyamam ya. Şimdi ağlaya ağlaya 31 çekiyordur bir başına. Ulan Kamil 😂
Çekerken de ah uh diyordur
Kendi popon parmaklayıp 31 çekiyordur kesin 😂
O değilde sende benim gibi iğrenç bir insan çıktın mk 😂
😂😂😂😂evet ya😭😭😭😭
Bu tarçin kesin keltoştur
Arada gel yorumlarda bu kamillere eziyet olalım 😂
Keltoş mu bilmiyorum ama göründeki kıl kafasındakinden daha fazladır buna eminim 😂
Eyw qardasim ben seni çağririm , abazalara ana baçi gireriz
Yeppp
Bu kadar muhabbet yeter ben kış uykusuna yatmaya gidiyorum
Çawww
Nerem seksi benim be =) =) =)
😂😂öyle deme
Nasıl diyim 😁
Gayet seksisin
Teşekkür ederim ✌️
Duygulandım gızz ağlatma beni😂
😂😂
Öyleyiz huyumuz kurusun
kafayı yemiş bir paylaşım.
😂
Bilek gibi y. Rraklıyız ondan mı 😂
😂😂😂😂😂
Bak nasıl hoşuna gidiyor 😂
Aynennnnnn sulandimmm
Mantar başta sulu bişi arıyor
Hahahahah
Fırçalamayı sever😍
Ohara
Ahahaha 😅 açık sözlüyüm ne yapayım
Bende öyle ya
Biraz daha açık sözlü ol 😁
Tamam yarrr... *
Yarrr... ağim
Uuuu kudurtma beni gece gece
Sen zaten kudurmussun bea
Hemde nasıl valla parçalarım😍
O👅👅
Elimin altında olsan yandıydın
Vayyyy kerata
Ahahaha ağır tahrik altındayım 😅
Olm sizede ne desek aziyonuz
Ne is anlamadim yahu
Ben normalde de azgınım 😂
En son ne zaman iliskiye girdin lo
Yoksa hep 31 ile mi takiliyon
3 gün önce. Bir rusla takıldım
Ooooooo vayyy
Ee natashayi nasil becerdin bakim
Evire çevire
Çatır çatır 😁
Olm sen kac yasindasin
Yaş aralığı doğru 35 i yeni geçtim 😁
Tuh ya keske 31 yasinda olsaydin
Neden ki? Yaşımı göstermem ama daha tahminlerde 30 üstü diyen çıkmadı
Ya ondan degil saka amacli iste
31
Ahahaha sen mi çekicen bana 31
Hayir sen bana
Çekeriz 😁
Esmerler diye mi 🤣
Yani evet ama yüz hatlarıda çok güzel
Biri beni mi çağırdı :) Mardinliyim
Ayy çok iyii , nazar değmesin
Yicem ama Sen nerelisin :)
İst ve etnik soruyorsan fars Kürt her şey var bende
Öhöm gizliliğimi açtım gel? İstanbulun neresi
İst köküm oradan demek istedim ben Hakkari’de oturuyorum
Hiç güleceğim yoktu 😂
Ben ciddiyim ama😂
Esmer ve kıllı seviyor olabilirsin
yooo cogunlugu kaba gereksız egolu mqllar
Sen nerelisin
Karişik , fars Kürt her şey var bende
İstanbul ama
Karekterine uygun yapilara sahip oldukları için
İstanbulun neresin desiniz
Bedel ödemek gerek
Evet
Yok daha neler amg
Öyle ama
Sen azmışsın bence
Hayir ya 😭 diş görünüşleri efso
Boş yapma
Yapmıyorumki fikrimi belirttim
Kaç yaşındasın sen
18
Neden bu düşünce
Çünkü öyleler
Öyleler mi ki🤔
Evettt
Seksiyiz 😄
Aynen öylesiniz
Ahahaha
Saka yapiyor ablasi
İykk. Mağara model
Sen Kurdish görmemişsin
Ya birak
Lazım mı?
Evet
Striptist
Söyleyin hemen şimdi
Sıktınız ama!
Yo değil 🤣
Güzellik göreceli
yokluktasın kanka
😂😂😂
Neden
Esmer ve yüz hatları çok seksi
Hayır. Azgınlıktan.
Hayir ya ne alaka
Bence öyle
değilim
Arada sırada belki
Evet
O zamanlar seksi geliyor demek ki. Yalnız Kürt erkekleri hakkında söylenen şeylerin hepsi doğru değil.
Evet biliyorum , kürt erkekleri asıl ve çekici çoğu
Veee. ...
Troll
Ne trolü ben bot değilim , fikrimi belirttim
Kürt de olmayan sey var bende
Ne var sende 😱
Emanet?
Hayir daha farkli
Olm silahın falan mı var 😂
Yürüyecek işte kanka özelden yazda mutlu olsun kamil 😂
Yoo yürümüyorum
Hahahhaha😂
Kızım yazsana çocuğa valla kızacam bak sana
E abicim belki ben yazmak istemiyorum
İstemiyorum diye bir şey yok ya kankama yazacaksın senin tercih hakkın yok şu an
ya bide kankan mı
Mk*
Bu saatten sonra kankam itirazın mı var
Ya kullanıcı adına baksana ne kadar tatlı 😀
Evet yaa duygulandımm🥺🥺
İtirazim var hahayt
Hadi yaz çocuğa diyeceğini desin sonra istersen engellersin bayram mübarek gün üzme kimseyi
Hayir , işte böyle de ahlaksızımdir
Ahlaksız olsan 100 kere yazardın mk korkak
Korkak değilim istemiyorum , ne yapcan totoya boru mu sokcan
Ben değil çocuk sokacak mk kendim için istiyorum sanki 😑
😂😂
Acaba yaşiyomu , ses çikmiyo
La kızım bir kere kafasını sokup çıkarsın işte.
Bu dünya fani
Ölüm anı
Bir kere si. se
Ne olur yani
Bilemem
Yraklılar
😂😂
Bide istekli oluyo bunlar
Evet
Ben sevmıyorum ama Kürt
Anlıyorum herkes sevmez