Sizce kabul edilemiyecek bir şey mi?
Evli olduğunu biliyorum ama iş yerinde cilveleşme , mesajlaşma, olabildikce ayri kaldiğimizda arama yapiyoruz. Biraz adamin hayatina heycan girsin diye fakat cinsellik gibi bir şey söz konusu bille olamaz. Ama hoşuma gidiyor başkasiyla olduğunu bille bille aklina kendimi sokmak hissi. Masumca bir şey yani.. Sizce kabul edilemez bir şey mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
şu evliler bıraksana bekarlar haaytını düzene soksa
yani evli adamla fingirdemek ne zaman masumca oldu onu kaçırdım?
kabul edilemez evet
Umarım senin kocan olduğunda da başka bi kadın ona heyecan olmaya çalışır 🙏
Umarim calisir ve kocam yanaşirsa gercek yuzunu görurm. Hatta evlenirsem ilk işim kendim bir kadin bulup denemek olurdu
Çocukluğunda ne yaşadın mk başka bi lafına bile isteye bunu yapıyorsun ilerde de paranoyak olucan her kadını kendin gibi zannedip
Sen ne aradığını bilemeyen ozguvensiz birisisin. Ben bunu anladim
Senin başka erkek tarafından özellikle evli bir erkek tarafından beğenilme isteği. Adama yanlış mesaj veriyorsun. Birgün ustube cullabincada tokat atarsın sen
Tabiki cullanamaz veya cinsel acidan bir şey dese veya teklif etse kabul etmem. Aynen sadece benimle ilgilenmesi benimle zaman gecirmek istemesi hosuma gidiyor evli oldugu icin biliyorum..
En sinir olduğum tipsin. Kısacası kaba olacak ama sen göstermeyi sevip vermeyen tiplerdensin
Biz buna erkekler arasında ergen kız diyoruz.
Masumiyetin bundan haberi var mı
vurdu gooolll olduuuu
Tamam abi
eşine sor kesin cevabı onda bulacaksın
Benim eşim yok karşi tarafinkide hic ilgilendirmiyor düzgün bir adam secseymiş
Rezillik ten başka bir şey değil
Nedenn yapıyosun?
Evli olmasi ve aslinda benimle ilgilenmemesi cilveleşmemesi gerektigini bildigim halde bunu yapmasi hoşuma gidiyor yoksa bekar olsa yüzune bakmiyacgim bir insan
Entresan bir durum eşin birisiyle cilveleşseydi tepkin ne olurdu
Benim amacim kötu degil adami baştan cikarim yatiyim onunla ya da evleniyim vs vs değil sadece onun yapmamasi gerektigini bildigi halde yaptigi yanlişin heycanini hissediyorum ve hosuma gidiyor ama sadece gülusmeler ve öyle normal sohbetler oluyor aramizda. Benim eşim yapmasini tabiki istemem ama ona göre bi adam bulurum
Ona göre adam bulurum?
Ben evli olsam asla bir adamla muhabbet etmem mesajlasmayi birak yuzyuzeyken bile cok seviyeli konusurum ve esim olacak kiside öyle olacak mecbur. Şu an bekarim ve istedigimle istedigimi yaparim evli olanlar dusunsun sadakat sözunu ben kimseye vermedim
Olay başka yere giderse nolacak peki hata yaparsan yani nolacak
Kaşarlık
Aynen, masumca. 🧀
Devam et
O rruspuluktur
Hoş değil
Masumca? İğrenç
Bence cok tahrik edici