Severek boşanmak?

Merhaba arkadaşlar, 1 bucuk yıldır evliyim eşimi çok seviyorum çokkkk. Ama düğünden 2 haftansonra takılan bütün altınlrı benden habersiz satmış, sonra üstüne dünya borc yapmış arabası felan sattı kumar oynuyormuş internetten. Ailesi ödedi bidaha affettim yine yapmış ve sürekli yalan söylüyor. Borc yok diyor yine cıkıyor. 5 kere affetttim her defasında baska bir şey duydum. 8 aydır bununla uğraşıyorum dsha cok yeniyim bana karsı davranısımda kesinlikle problem yoktu. Bunar dısında. 5 kere affettim ayrı yaşadım olmadı bende calısıyorum evlendiğimden beri hep eve baktım kira ödedim gerekirse borcda çdedim. Ama düzelmiyor en son bir rahatwızlıgım var benim saçlarım dökülüyor perk kullanıyorum bana dediki ben seni böyle kabul ettm aende beni böyle kabuş et gibi alttan alttan böyle söylemeye calıstı yani. her şey cok zoruma gidiyor. Ama bi yandan seviyorum da böyle bir insan diye tanımamıştım. Boşanma davası actım anlaşmalı sekilde yarın ayrılacağız sanırım. Ama çok icim acıyorrr cok canım yanıyor o hiç istmedi bosanmayı ama benm artık tutunacak gücüm yok.
Severek boşanmak?