Kadınlara karşı hiçbir duygu birikimim yok sadece cinsel yönden etkileniyorum?

Hayatım boyunca bu sorunu yaşadım kime duygu beslemeye başlasam ertesi gün o kişiden nefret ediyorum daha çok hayatım eğlenmeye çalışmaya ve sosyalleşmeye dayalı kısaca yer içer s... daha fazlası olmadı şimdiye kadar uzun boya ve atletik bir fiziğe sahibim öyle mükemmel bir yakışıklılığım yok sadece giyim tarzım ve ağzımın laf yapmasıyla birazda komik bir kişiliğimin olmasıyla +puanlar kazanırım genelde eğlence anlayışım mekana dayalı olduğundan yüksek ses müzik ve alkol vazgeçilmezimdir. Birde şöyle bir sıkıntı var son derece yakışıklı olmadığımı belirttim yukarda ancak mekanda bilirsiniz takılanlarınız varsa normalde yüzüme bakmayan kızlar o ortamda aniden sanki benden başka kimse yokmuş gibi beni kesmeye başlıyolar bunu sadece bir kişi yapmıyor sürekli her mekanda 3-4 kızın gözü üstümde olur eee haliyle bende avımı seçer üslubuyla avlanmaya çekilirim iki sorum olcak kimseye bişey hissetmemem gerçekten beni sonunda yalnızlığamı itecek ikincisi ise o ortamda kızların gözü neden üstümde?
Kadınlara karşı hiçbir duygu birikimim yok sadece cinsel yönden etkileniyorum?