erkek arkadaşımla buluşcaz hafta sonu .aslında uzun zamandır peşimdeydi 4 ay falandır tanışıyoruz ama yeni sevgili olduk yani ben kabul ettim .bu hafta sonu yanıma gelicek .öpüşmek isterse öpüşmem doğru olur mu sizce ?
Cevabın nedir?
+1 yılBen kendi açımdan hemen olmaz mantığındayken, ayrı şehirlerde sürdürdüğümüz ilişkimizin 2. ayında ve hemen elele tutuştuk baktım, 2. buluşmamızda da olan oldu. Ama istemsiz bir durumdu...
Ani gelişti... Bana kalsa daha zamanı vardı ama karar vermeyle olmuyor bu işler :)05 Yorumla- +1 yıl
Akisina bırak :) ne icinden geliyorsa onu yap, öpusmeyle ne ağırlığın gider ne de cok istekli görünürsün :)
- +1 yıl
Ne guzel Hayirlisi olsun. Gelişmelerden haberdar et bizi ;)
ben birine naz yapayım dedim gitti başkasıyla evlendi..neymiş ben otmuşum...öpüş gitsin bişey olmaz..
01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı. Opusmek istemesine karsilik vermen/vermemen ya senin degerinden alir ya da degerine deger katar. Iliskinin suresine gore degil o an ki duygularin yogunluga goredir. Icinde bir duygu yokken opusmek isterseniz bu sizi basit kilar.
05 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ya bahsettiğin alt tarafı öpüşmek. Bu çocuk senin sevgilin. Sen de koca kadınsın. Kasma bu kadar kendini. :))
113 Yorumla- +1 yıl
İyi de öpüşmek oturaklı olmadığın anlamına gelmez. Evlilik istediğine göre seviyorsun demektir. Madem seviyorsun öpebilirsin. Bunlar bir çeşit sevgi göstergesidir ve inan bana sevgiyi pekiştirir. Aksine sana daha çok bağlanacaktır. Sen sana sevgisini göstermeyen biri ile evlenmek ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
Yahu bu kademeli sevgililik anlayışını bir türlü anlayamayacağım ben. bir hafta sonra elini tut, iki ay sonra öpüş, 1 yıl sonra ucundan acık göster...
Göster ama elletme, azıcık sürtün hooop çekil, öp ama koklama, osur ama gülümseme, çek bırak bas konuş...21 YorumlaBazı arkadaşlarda yazmış bende onları onaylıyorum, akışına bırak. Anlık bir göz temasına denk gelmiş ve ortam aniden romantizme bürünmüş, müzik ise öp onu öp onu diye inliyor ve sen o an öpmem mi diyeceksin. :)
11 Yorumlabunu akışına bırak, 2.dede olur 6 ay gecer hıc olmaz... ne zaman gozlerın gozlerıne kayar, kafanın hafıfce ona dogru kaydıgını hıssedersın, ıste o an bırak sımsekler caksın =) ama ılk bulusmada hos olmayabılır aklında bulunsun
06 Yorumladaha yenı tanışmışsınız ılk buluşmadan öpüp de kendın hakkında kötü yoruma maruz bırakma kendını kız dedıgın agır başlı olur zaten erkek hep ister onu sende istedigin hazır oldugun bi zman o olay akışından gelir zaten rahat ol :)
06 Yorumla
+1 yılÖnemli olan içinden gelip gelmemesi. Kendi hislerine göre hareket etmelisin. Bence ne geç ne de erken..
04 Yorumla- +1 yıl
Şimdi buradaki herkes sana öpüş dese ve sen kendini hazır hissetmesen.. Buluştunuz ve dudak dudağa geldiniz çocukla. İçine sinmedi ve miden bulanıp kendini geriye çekersen durum daha da kötü olacak. Her şey sana ve hislerine bağlı. Oluruna bırak
- +1 yıl
Orası da sana kalmış işte :)
+1 yılöyle ilk buluşmada öpüşmek mi olurmuş... ne kadar peşinden koşarsa koşsun ilk buluşmada bu durum erkek tarafaından yanlış anlaşılbilir.. o yüzdn öpüşme derim...
05 Yorumla- +1 yıl
Sen kimsin bee.:S:S:S
- +1 yıl
sen olmadığın kesinim...:S:S:S
- +1 yıl
bnce ilk öpüşme sakınaclı
Ama şimdi öpüşmeninde boyutu var sınırı sen çizecen . Erkek tabi ki öpüşmek ister . Yanı dudağa buse kondurmak ta öpüşmek anlamına gelir, ateşli bir öpüşmede öpüşmek anlamına gelir .
07 Yorumlaakışına bırakmak gerek böyle şeyler planlayarak yapılmaz.
11 Yorumlaöyle hemen öpüşülmez, elektrik alacaksın ki öpüşme ihtiyacı hissedeceksin... bu işin zamanı olmaz...
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 ay boyunca adama sadece göstermekle kalmışsın.Empati yaparsan dogru cevabı bulursun
01 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra olması en makbulüdür :)
12 Yorumla- +1 yıl
Ee aklın yolu bir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılçocuk yakışıklıysa sen çirkinsen çocuğu kaçırma sen güzelsen çocuk çirkinse ömür boyu öpüşme
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüzelsen seni çok öpmek isteyen çıkıcaktır öpüşme tamam mı kesinlikle öpüşme
Cevap sahibi+1 yılöpüşmezsen adam seni öpmek için çok uğraşır sende bunu kullanırsın ;)
Cevap sahibi+1 yılöpüşme öpüşürsen dudakların tadını kaybeder
Cevap sahibi+1 yılöpüşme diyorum öpüşürsen gözüme gözükme
Cevap sahibi+1 yılaniden öperse şansın yok dikkatli ol
Cevap sahibi+1 yılöpüşürsen adam sevişmek isterse ne yapmayı düşünüyorsun
+1 yılsence ne doğruise o doğrudur
01 Yorumlasenin istediğin zaman yoksa romantik olmaz.
00 Yorumla
+1 yılergen desem erge ndeğil
01 Yorumlagöster ama elletme yavrucum
04 YorumlaYuh ilk haftadan yiyişmek mi O.o
05 Yorumla
+1 yılhissettiğin zaman...
01 YorumlaDaha erken bence.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha erken bence öpüşmemelisin biraz daha bekle
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbiraz daha zaman iste şimdi olmaz filan de daha hazır değilim deyip geçiştirebilirsin başka bir konuya
+1 yılevlenince
06 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle evlenmeden yapma ben yapmıyorum misal
- +1 yıl
ileri gitme adam dayanamaz karşısında sen varsın
- +1 yıl
bugün silivride emre aydın konseri var gideyim hazırlık yapmaya eve üzerimi değiştirmeye emre aydın sesi çok iyi bakalım klabalık olacakmı 51 yoğurt festivali var işyerinden eve kaçar ben D;
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne