Böyle bir tanıdığınız var mı lütfen yardım edin
Güncellemeler:
6 gü
arkadaşlar benim durumum ümitsiz ben tesadüflere bıraktım siz tanımıyorsunuz ama belki tanıyan çıkar anlayın halimi
6 gü
Migros maslak 1453 eski çalışanı sezgin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42Adını biliyorsan ve çalıştıgı yeri bula bilirsin. Her hangi birini biliyor musun cevresinden? Bence calıştıgı magazamı neyse onun sayfasını takip ediyor olma ihtimali var ordan bişey cıkmasa bile fb Instagram twitter falan arat ismini
her şeyi denedim olmuyor iş arkadaşından istedim vermedi kendisi aradı benimki de açmadı kızın telefonunu numaramı bile bıraktım geri dönerse söyle dedim kız da fenaydı tabi hahshsh
ay çok karışık yazmışım sen virgül varmış gibi oku
İş arkadaşı numarasını biliyor mu? Numarasını git al kızdan
Bence şehri ve calıştıgı yerin adını deneyerek sor bide burada
var ama vermiyor bana, hem yasak filan dedi hem de kendisi hoşlanıyor galiba bayağı sahiplendi çocuğu
Kıza bak ya başka calışan yokmuydu orada? Cocuk işten ayrılmış anladıgım kadarıyla. Kızın adını biliyormusun? Onu aratıp bulalım onun arkadaşlarından buluruz. İnsta adını biliyorsan söyle bakayım kıza uygulamadan
doğru ya bi deneyeyim
Olmazsa söyle buluruz bişey bu konularda fenayım 😂
ya bende ebesinin kızlık soyadına kadar bulacak potansiyel var ama bunda elim kolum bağlandı
O cadaloz kızı buldun mu instada?
onu da bulamadım işte yoksa onu bulmayı da denedim ama ortak arkadaş filan olmayınca çıkmıyor
Mağaza nasıl bir magaza sitesi var mı? Calışanları bula bilirsin belki sitesinde. Ya da magazanın Instagram sayfası varsa orada bazen paylaşıyorlar calışanın fotosunu. Ekipi falan. Öyle bişey varsa like yapanlardan bula bilirsin. Fotoda yoksa bile fotodakilerin birinin takibinden cıkar. O da olmasa magazanın Instagram sayfasını takip edenler arasından arat
maslak 1453 migros’ta çalışıyordu
Ya kızım 81 tane vilayet bar hangisi soracağın soruyu senin
he sen kendi vilayetinde buna benzeyen buldun zaten
Hee buldum da
Oha nasıl tanıyabiliriz 😅
Beni neden arıyorsunuz
hahshshshshsh cem yılmazlar çoğalıyor…
Ciddiyim
ispatla
Kızım sen ne zaman peşimi biracan
hahshshshshsh ya bak kızım sen hiç sevmedin mi de sevenle böyle oynamaya çalışıyorsun allah seni bir çarpar bi daha aşk acısından çıkamazsın haberin olsun
Aşk acısı çektim zaten be
Ama kanka bişi diyim mi kimsenin peşinden koşma kim olrusa olsun kalkıyor biyerleri
o zaman benle niye dalga geçmeye çalışıyorsun en iyi senin anlaman lazım
Sen ne zamandır seviyorsun bu çocuğu
ılık ve rüzgarlı bir ekim ayında onun gözlerini gördüğüm günden itibaren
Ohooo onu unutursun zamanla
Ben 2 sene sevdim insan bir anda unutuyor soguyo
ya aslında peşinden koşma değil de özledim ya çalışırken gidip konuşamadım şimdi pişmanlık + özlem = aşk karışımı oldu
sen niye unutmak zorunda kaldın
Olmadı çünkü olamadık
Çocuk benden hoslanmadi sevmedi
Özlediğini belli etme sakın zaten öyle ya da böyle bulursun onu bir gün
bulamam ki artık bitti her şey ben böyle oyalanıyorum onu arayarak
hayatımıza giren her insan bize bir şey öğretiyor işte belki de o da beni gerçekten sevmedi ben sevdiğini sandım
Bu sezginin iki gözü iki kulagida var mi
ülkede herkes cem yılmaz
Ya şu bizim kasiyer sezgin
aynen canım o