Sevgilimle küçük bir ayrılık yaşadık, ve tekrar bi sekilde konuşmaya başladık biz ayrı 0ldugumuz süre boyunca adam akıllı paylaşım bişey yapmadı 2 3 hafta çok durgundu çevresindekileri tanıdığımı bilmiyor hepsinden haber aldım ev iş dışında birseyi olmadi biraz konuştuk buluşalım dedi ama evde buluşmak ıstedgini 0zledigini söyledi sizce ne yapmalıyım benim tek arkdasim dostum sevdiğim insan o
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik sonrası tek arkadaşın, dostum, sevdiğin senden ayrılırsa ne olacak? 1) psikolojik çöküntü yaşayacaksın, 2) ilerde evlenmek istediğinde, bunu öğrenen erkekler kusura bakma ben kendini bana saklamış , bana özel olmasını istiyorum evleneceğim kişinin derse ne diyeceksin? 3) diyelim ki söylemedin, nişan arefesine geldiniz, vicdan yaptın söyledin, bunu öğrenince erkek tarafı anne ve babana bu yüzden bu iş olmaz derse ne yapacaksın? 4) Benim için bekaretin hiç bir önemi yok diyerek seni kendine aşık eden birisi ki (sırf bur kızı yatağa atmak için söylenen bir sözdür bu sakın bu lafa inanma) böyle dedikten seni yatağa attıktan sonra , belirli bir süre geçince aşkım ne zaman isteyeceksin dediğin de sürekli bir bahane uydurup, sonra en ufak bir tartışma da sana yol verip ayrılırsa ne yapacaksın?5) Karşına çıkan bazı erkekler sırf bakire olmadığın için seni cinsel obje olarak görüp yatağa atmak için kendini sana sevdirdek sonra senden ayrılırsa ne yapacaksın? Olan yıllarına olmayacak mı? O yüzden Kur'an'a uyun Allah'ın sözünü dinle ve zinaya yaklaşmayın. Sonra da diğer kızlar gibi cinsel ilişki sonrası sevgilim , nişanlım beni terk etti , ben ona her şeyimi verdim ona güvenmiştim ühü ühü ühü😭diyerek burayı ağlama duvarına çeviren pişman üyelerden olma.
Nikâh defterini eline almadan hiç bir erkeğin koynuna girme. Girersen eğer, yataklık sevgili adayın çok olur ama evlenmen zor olur.03 Yorumla
Soran+1 yılBen ilki kötü şekilde yaşadım tek derdim bi yuvam olsun eşim çocuğum olsun helalinden yaşayayım dedim ama evlilik konusuna gelince bazen acıyorum konuyu yazdığımı görmezden geliyor bazende farklı birsey söylüyor ne için bunu yapıyor aslında belli benim ona olan sevgimi kullanıyor bunu daha iyi anladım.
Cevap sahibi+1 yıl@soran hiç bir erkekle evlilik öncesi ilişkiye girilmez. Daha önce yaşamışsan da İslam'a göre günah kimseye anlatılmaz. Söylemeyeceksin bakire olmadığını. Sorarlarsa da geçmişi konuşmak istemiyorum. Geçmişi açacaksan hiç konuşmayalım. Ben nasıl senin geçmişini sormuyorsam, sen de benim geçmişimi sormayacaksın. Bu benim kırmızı çizgim diyeceksin..
Nebî sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
"Yedi helâk ediciden kaçının!" Sahâbîler:
- Ey Allahın Resûlü! Bunlar nelerdir? diye sordular. Hz. Peygamber:
- "Allah'a ortak koşmak, sihir (büyü) yapmak, Allah'ın haram kıldığı bir nefsi haksız yere öldürmek, faiz yemek, yetim malı yemek, savaş meydanından kaçmak, evli, namuslu ve hiç bir şeyden haberi olmayan kadınlara zina isnad etmektir,” buyurdu.
Cevap sahibi+1 yılZina edenlerin avretlerinin kokusu, bütün Cehennem halkına eza verir.) [Bezzar]
(Kötü kadınlar, çoğalıp, zina toplum içinde yayılırsa, halk, daha önce görülmemiş bulaşıcı hastalıklara maruz kalır) [Beyheki]
En İyi Cevaplar
Etmez arkadaşım. Ha sevgiliyle belki istemezsin ama bu sorun evlenince de devam ederse o ilişki çöp olur. Hiç kimse bana evlenince olmaz olur mu ya yapılır demesin boşuna. Bu ülkenin hatunlarının cinsel bakımdan çöp olduğunu veya cinselliği sadece istediklerini yaptırmak için kullandıklarını bilmeyene mal denir
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır evlilik değil sevgiliyiz evli olsam neden kafama takayım eşim olur gönlünü hoş tutmak için herşeyi yaparım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılDevam eder ve bence bulusmak istemiyorsan bulusma, icindeki sese kulak ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen daha devam edene denk gelmedim niye böyle bu erkekler
+1 yılNe kadar sevdiğime bağlı. Çok seviyorsam olmasa da olur.
00 Yorumla
+1 yılyav bir erkek için kendini kulandırma sen istiyorsan yap istemiyorsan yapmaaaaaaa uzak dur
00 Yorumla
+1 yılEvet eder
03 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç karşılaşmadım hic
- +1 yıl
yani ben olsam devam ederdim
- +1 yıl
Yaş kaç senin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç denk gelmedim
06 Yorumla
Soran+1 yılKendimi çok sorguladım bi cok insana sordum hani ben mi yanlış yapiyorumbiseyleri diye yok degil
- +1 yıl
Knk sevişmeden olmuyo genelde
Soran+1 yılTek sev9isme değil ilişkiye girmekte istiyor
- +1 yıl
Onun da kolayı var be knk
Soran+1 yılNe peki kolayi
- +1 yıl
Knk anlatıyım da gizli sormuşsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişki olmadan sevgililik devam eder mi? Yaşamadan devam etmiyor hiç bir ilişki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat