Arkadaşlar evli bir adamla ilişki yaşıyorum. Karısıyla birlikteler yeni çocukları oldu, adam beni cok istiyor evlenmek istiyor benimle karısını bırakıp bende adamdan ayrılmak istiyorum kadının hamile olduğunu bilmiyordum ama adam bana takıntılı elinden ne geliyorsa yapıyor bana zarar verecek boyutta polislik olduk adamdan kurtulamıyorum artık karısıyla boşanma sürecinde tanışmıştık hamile olduğunu öğrenir öğrenmez bitirdim yalan söyledin karın ayrılmak istemiyor dedim. Anasını satayım karışı ayrılmayıp beni suçluyor kocamın peşini bırak diyor kocası beni bırakmıyor bir türlü uzaklaştırma kararına kadar gitti mesele adam bırakmıyor napıcam napmalıyım sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzelim gerici bir adam ve annesinin tezgahı ile yanlış bir adım atıp onların esaretine mahkum edilmissin, adam insanı insan gibi görmeyen bana meyil verdi bu artık benim karım kimle gezdigine, nereye gideceğine ne yapıp ne yapmayacağını ben karar veririm modunda ve bunlar Allah bir kadın 4 diyen arap kafalı kadını eşya gibi gören tehditle insanlara istediğini yaparım kafasında olan tipler, böyle tiplerden sana bir fayda olmaz, bununla ve ailesiyle asla muhatap olma,üzülen sen olursun hatta telefonda suç unsuru olabilecek yazı ve talimatları varsa onları delil olarak tut silme, daha sonra üzerine gelirse bununla bir ilişkimiz yok beni bu belgelerle tehdit ediyor, şikayetçiyim diye savcılığa suç duyurusunda bulun, sakın ha kanıp evlenme, boşanmış olsa bile birlikte oldunmu bilmiyorum ama böyle olunca iki hanımı kullanacağım diye bu adam peşini bırakmaz sende bir yumuşama oldukça üzerine gelir hiç taviz verme
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen burada hatalısın evli adamla ne işin var senin ki peşini bırakmıyo cinsellik yaşadın mı adamla eşinin hamile olduğunu duyunca mı aklın başına geldi
00 Yorumla
+1 yılEvini biliyor mu? telefonunu, sıkça gittiğin yerleri , kalabalık ve işlek mekanları, hatta bir süreliğine evini bile değiştir. Ortadan kaybol. izini kaybettirmek bu kadar zor olmamalı. Sosyal medya hesaplarını bir süre kullanma. Hatta eğer işine yarayacaksa adama başka biriyle sevgili oldum de yalandan bir erkek göster. Dışarıya çıkarken bu erkekle gez gerekirse polise git yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşimi her şeyimi engelledi erkekle gezersem diye tehdit ediyor bana yalan söyledin evliliğin devam ediyormus ayrılmamışsın beni küçük düşürdün diyorum eski eşim yalan söylüyor biz ayrıyız diyor farketmez artik gerçi
- +1 yıl
Peki izini kaybettirecegin Bi yol yok mu
Adam şerefsizin tekiymiş. Erkenden fark edip bırakman çok iyi olmuş. Yapabiliyosan evini falan değiştir. Seni bulamasın hiç bi yerden. Sosyal medyanı kapat ya da kendi isminle kullanma. Yorum atanlara çok şaşırdım hepsi seni suçlamış boşandığını sanmışsın ki çok normal müneccim değilsin yani. Takma kimseyi sen
02 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim mantıklı tek yorum teşekkür ederim ya
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
42Cevap
+1 yılEvli etkeklerin kılişe lafları..
Boşanıcam!
Cocuklarim büyüsün bosanıcam!
Biz kagıt üzerinde evliyiz!
Ayrı yatıyoruz!
Bak şekerim! Kendine olan saygın için uzak dur!
olan sana olur! şimdiden sana böyle zarar veren bir insanın sana ne gibi olumlu faydası olabılır.
Kurtar kendını!!! ondan bir Nane olmaz!25 Yorumla- +1 yıl
Farkındaysan kurtulmaya calişan biri var burada.. o zaten başina belayı almıs.. ben niye laf söyleyıp hakkına gireyım..
yargılamak başa düşmez.. ben sorusuna kendi düşüncenle cevap verdim.
tavsıyen sizde öylemyapın… insanları yargılamayı birakalim. saygılar
Soran+1 yılCiğerin tadını almış nedir adamın boşanmış olduğunu biliyordum beni kandırdı diyorum ayrılmak isteyince bırakmadı peşimi ya yuva yıkmak istesem sizce polise gider miyim bıraksın beni diye karısından özür diler miyim bilmiyordum diyorum neden insanlar boyle yapıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdli yollara basvurmussun bundan fazla adresini değiştir.
Gönül isterdi evli biriyle bir ilişki yasamam ama yaptın hata.
İnsanları iyi tartın iyi analiz edin.
Evli biriyle bosanma arifesinde biriyle nasıl olabilirsin.
Bir bitsin ayrilsinlar bir kaç ay geçsin o zaman düşünürsün
Böyle hatalar yapmayın artık00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburada senin sucun ne öğrendiğinde tepkini koymussun zaten sil engelle onu yer yerden numarani degistir imkanin varsa evini degistir ortak arkadaslariniz varsa gorusme beraber gittiğiniz yerlere gitme ciddiyetini göster tehdit et savciliga verecegim de polise sikayet et gerekirse sen evliymissin benimde sevgilin olacak de senin gibi sevgilimi aldatmak ben de
00 Yorumla
+1 yılNumaranı değiştir. Sana ulaşabileceği tüm sosyal mecraları kapat. Evini biliyorsa evine de gelemez polisi ararsın. Korkma soğuk kanlı ol bı bok yiyemez. Buda ders olsun bu arada. Evli insanlarla gorusmezsin iyiliğin için.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen görüştüğüm vakit evli değildi. Öyle biliyordum karısı arayıp aslında bosanmadıklarını anlattığında gerçekleri söylediğinde ayrıldım ben
- +1 yıl
Anladım. Bundan sonra konuşacagin insandan kimlik, adlı sicil kaydı falan iste hemen güvenme :)
+1 yılBöyle devam et yuva yikanin yuvası olmaz kadın da kocamın peşini birak diyorsa kadın geri kazanmak istiyor demekki. Asla taviz verme gördüğün an polisi ara hiç tereddüt etmeden ara
07 Yorumla
Soran+1 yılYahu yuva yıkmadım adam evlendim ayrıldım diye tanıştı benle ayrı evde yaşıyoruz sadece kagıt üstünde evliyiz dedi gerçeği öğrendiğim an bıraktım o peşini bırakmıyor
- +1 yıl
Sen kadının hamile olduğunu öğrendiğim an ayrıldım demişsin soruda. Karar ver evli olduğunu mu hamile olduğunu mu öğrendiğinde ayrıldın. Peşini bırakmayan herkese teslim mi olursun reddedecek istemryecek ne gerekiyorsa yapacaksın
Soran+1 yılZaten hamile olduğunu öğrendiğim AN ilişkilerinin gerçek boyutta da bitmediğini öğrendim hesap sordum hani boşanma sürecindeydiniz ayrı kalıyordunuz beni neden zora soktun diye ayrıldım peşimi bırakmıyor
- +1 yıl
Nasıl anlamadın şüphe duymadın evli biri belli eder hiç mi geceleri konuşmadınz her gece konuşur iki sevgili. Peşini birakmiyorsa teslim ol ozaman ne diyeyim polisi ara diyorum reddet muhattap olma taviz verme diyorum hala peşini bırakmadığını söylüyorsun. Ozaman ne istiyosa kabul et
Soran+1 yılSana yemin ederim bütün gün birlikteydik sadece uyumak icin geceleri eve dağılıyorduk ve sürekli gecede yazıyordu bana napıyorsun ne ediyorsun diye annesiyle fotoğraf atıyordu annesinin yanından nasıl anlayabilirim ki üstelik arayan falanda yoktu hic mesajda görmedim
- +1 yıl
boş ver bunları asla taviz verme karşına çıkarsa bağır çağır polisi ara
- +1 yıl
Nasıl bir o. cocuguysa
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılAdamı masum görüp kızı bu kadar eleştirmek çok yanlış gönlü kaymış sevmiş sanki cinayet işlemiş ha
49 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim evliliğinin devam ettiğini bilmiyordum bilsem neden yapayım hic bir çıkarım yok ki
- +1 yıl
Inaniyorum sana
- +1 yıl
tamam o zaman senin kocana da gönülleri kayabilir evlilik nikah boluna var demi kapı gibi nikah
- +1 yıl
Kimsenin gönlüne yaptigin mukayet olaman soz veren adam sonuçta karisina
- +1 yıl
tamam senin kocan da sana söz verir sonra gönlüm kaydı der senin için normal
- +1 yıl
Ne yapak yapiyosa bosarim
- +1 yıl
Onun yüzünden adın boşanmış olacak
- +1 yıl
Onun yüzünden değil kocam yuzunden
- +1 yıl
O dediğim kocanda zaten
Yani bırakmaması normal zaten seni bulmuş ve iki kadını idare etmeye çalışıyor.
Bırakmıyor diye bir şey yok sen istemedikten sonra peşini bırakmak zorunda kalır00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Poalise suc duyurusunda bulun hayatim tehlikede tehdit ediyor de ama bence suc sende deyil onda yani evli oldugunu soylemiyor birde takintili gibi pesini birakmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılKomple bütün hayatından çıkart, her yerden engelle. Baktın devam ediyor rahatsız etmeye, suç duyurusunda bulun olsun bitsin. Niye kendini sıkıntıya sokuyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılOrtadan tamamen kaybol. İş değiştir, semt değiştir, telefon değiştir tamamen kaybol yoksa peşini asla bırakmaz. Takıntılı bir tip belli...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılPeşimi bırakmıyor deme, sen onun peşini bırak. Kendini kandırma.
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz nasıl bir iğrençliğe sahipsiniz anasını satayım ben neden peşinde koşayım adamın senin zihniyetine tüküreyim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış ilişkiler adam seni kullanıyor bırak sil hiç yüz verme kes at birden son bikere konusalım falanda aldanma mahatap bile olma
00 Yorumla
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz, Evli bi adamla takılman hata al başına belayı o yeri terk et numaranı değiştir gerekirse o sehiri terk et gözükme adama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. 00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı. evlenmez bu 1 karısına yazık 2 3 maksat sevişir geçer senle kandırıyordur
04 Yorumla
Soran+1 yılAdamla hic birlikte olmadık ve karısına beni sevdiğini söyledi boşanmak istediğini söyledi karısı bosanmayıp beni suçluyor kocam yapmaz diyor
Soran+1 yılBen 24 yaşındayım karısı 19 yaşındaymış adamda 26 yaşında
+1 yılEvli adamla niye birlikte olursun ki? Napcan dava açcan.
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma sürecindelerdi ayrı yaşıyoruz sadece kağıt üstünde evliyiz dedi haberim yoktu hamilelikten öğrenir öğrenmez bıraktım zaten
- +1 yıl
Şu yalan yüzyıllarca söylendi siz de yüzyıllarca kandınız.
- +1 yıl
Bile bile lades olup yandım anam diye bağırıyorsunuz ben buna çok kızıyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılyasal yollar bile çözüm olmadı ise birden kaybol ortadan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşşağlık adam karısını aldatıyo bide sana musallat oluyo işte karakteri bozuk o kadında heralde ecelini susamış o adamdan boşanmaktan vazgeçip bence sen şehir falan değiştir izini bulamasın
00 YorumlaKeşke gebersen
Nerede bir it var
Mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz02 Yorumla- +1 yıl
hiç kız eli tutmamış adamlar bçyle yorumlar görünce sinirleniyo tabi
- +1 yıl
@içimdesenvarsın olmayan beynini xikerim bak senin popiş lalesi
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılİzini kaybettir başka yere taşın sağa sola da gittiğin yerin ya bilgisini yanlış ver ya da söyleme
00 Yorumla Yargılamak bana düşmez fakat polise git istemiyorsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Polise gene git acıkca söyle numaranı degişti ama yeni numaranı kendi üzerine alma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı. Senin isin zor valla boyle tipler kesiyor kadinlari dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsize takmış durumda. ya benimsin ya kara toprağın deyip başına bir iş açmasında.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarısının yaşı cok küçükmüş seriatcı falan mı bunlar ney evliliğinin devam ettiğini bilsem tövbe konusmazdim
Cevap sahibi+1 yılşeriatçı adamın senle ne işi olsun kardeşim. adam tamamen sapık işte.
- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaştan hata yapmışsın ve olay daha çok b. ka sarmadan tüm iletişimini keseceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynn o seni çok istediğinden yeni çocukları olmuş biraz zeka ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHicbisey yapma bakalım bosanirsa devam et bosanmazsa adamdan uzak dur
00 YorumlaEn başta bu durumdaki biriyle ilişki yaşamaman gerektiğini bilmen gerekiyordu ama her insan hata yapar. Rahatsız olduğun bir şeyse şikayetçi ol
00 YorumlaUm knk sey pesine dusene kadar aklin nerdeydi onuda gectim neden evli biriyle iliskiye girdin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvli değildi benle tanıştığında boşandığını söyledi annesiyle tanıştırdı kocaman kadın da bana aynı şeyleri anlattı karısı beni arayana kadar bende bilmiyordum gerçekten
+1 yılKarısına söylemekle tehdit et diyenler olmuşta karısı kocamın peşini bırak zaten demiş
00 YorumlaYalan bırak direk dışarda o kadar erkek var git onlara yanaş
00 Yorumla
+1 yılAma azıcıkta olsa sendede var evli adamla ne işin var senin ya
00 Yorumla
+1 yılBu mideyle size bi şey olmaz biri gelir biri gider
11 Yorumla
Soran+1 yılYazdıklarımı okusaydın bunu demezdin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç üzülmüyorum sizin gibilere valla yaşayın durun
15 Yorumla
Soran+1 yılLan olum iyi misiniz adam bana evlilik sürecim bitti. Ayrı evde kalıyoruz boşanma sürecimiz var davaya gidip geliyorum dedi keza kanıt falan gösterdi annesiyle tanıştırdı annesi de aynı şeyi söyledi ben napabilirim
- +1 yıl
Boşanmadan ne diye oluyorsunuz? Her evli erkek bunu yapıyor. Yine aldatmaya gidiyor konu. Ee noldu hamile çıktı hani boşanıyordu bunlar? Yazık
Soran+1 yılburada kandırılmak benim suçum değil ki onun yaptığı bir şey herkes neden kadını suçlar anlamıyorum karısı da gelmiş bana diyor benim kocamı arama lan aramıyorum kadını korudum aksine benide onuda aldattın dedim bi gunah kecisi ben oldum
- +1 yıl
Ben senı suçlamıyorum ayrıca kandirilma durumu ortada yok basta diyecektin boşanmadan olmaz diye. Burada her iki taraf da suçlu. Her neyseee kadini engelle geç fazla umursarsan daha kötü olur
Soran+1 yılKadınla konuştum hatta kadından özür diledim cunku bilmiyordum hic bir şekilde bilmiyordum kadın bana her şeyi anlattı zaten yuva yıkmak istesem neden öğrenince ayrılayım ayırır ben geçerdim yerine yapmadım adamın bana takıntısı olmasına rağmen
Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Adamı nasıl elde ettin onu da yazsa idi iyi idi.
02 Yorumla
Soran+1 yılElde etmedim iş ortamında tanıştık derdini sıkıntısı anlattı destek oldum iş flörte gidince boşandığını söyledi bir kaç gün sonda annesiyle tanıştık bende evlendim boşandım bir sene oldu. Annesiyle tanışınca annesi Şu an kağıt üstünde evli olduğunu normalde aylardır oğluyla yaşadığını falan anlattı ilk biraz tepki gösterdim sonra ikna ettiler ben ne bileyim kocaman kadın yalan söyler diye
+1 yılİyilik dizisi çok izlemişsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılValla keşke diziden ibaret olsa gercek olmasa evliliğinin devam ettiğini bilsem neden konuşayım ikinci kadın olmak istemiyorum ki neden öyle bir risk alayım hayat mahvedeyim.
+1 yılSevdirmişsin kendini adamın aklından çıkmıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılYav sevgisi batsın karım yok görüşmüyorum aylardır boşanmayı bekliyorum ayrıyız kagıt üstünde tek imzam kaldı dedi sevmesin bıraksın başka bisey istemiyorum
- +1 yıl
Bırakabilmeyi başarman da güzel bir şey kendi kafanda. Senin durumunda olup vazgeçemeyen bir sürü kadın var.
+1 yılAdam senin için boşamaz karısını emin ol.
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum ki boşamasını zaten ben kurtulmak istiyorum sadece
- +1 yıl
Buda ayrı bir yalan kurtulmak isteyen her türlü kurtulur bir kadın istemedikten sonra ona ulaşamazsın
Soran+1 yılYav yalan söyleyecek olsam mahkemede söylerim dimi burada gizli kullanıcı olarak soruyorum gerçekleri anlatıyorum ki fikir alabileyim. Adam hasta gibi bisey yaşadığım şehirde sevilip sayılan birisi beni takip ettiriyor kaç kere polislik olduk polis bile benim emrimde diyor bana
- +1 yıl
Zaten şu kadınların nerde ruh hastası varsa gidip bulmalarına ayrı bi ayar oluyorum
Önüne bak kezban olma
01 Yorumla
Soran+1 yılOlum hayret ediyorum herkes bana saydırmış demek ki boyle şeylerde suçlu mutlak kadınmış
Bir süre o şehirden uzaklaşamaz mısın
00 Yorumla
+1 yılCezanı çek şimdi. :D
00 YorumlaHer yerden engelle. Karısına söylemekle tehdit et.
00 Yorumla
+1 yılDemek ki tadı damağında kalmış
00 Yorumla
+1 yılBıkdırki hurmalar gelir g. ötünü tırmalar…
00 YorumlaTelefon numarası ve şehir değiştirmen gerekiyor
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. adamın derdi sevişmek işte..
00 Yorumla
+1 yılbir duwar orüp
bir duwar yıkamazsın..00 Yorumla
+1 yılBiraz burnun sürtsün iyi gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah seni öldürür cesedini bir yerde bulurlar
14 Yorumla- +1 yıl
neden sen aşırı çirkinsin hiç bi erkek senle konuşmadığı içinmi
Cevap sahibi+1 yılBöyle yuva yıkan kaşarlar gibi olmaktansa varsın kimse bana bakmasın
- +1 yıl
öyle karaktersiz bi adamın yuvasıda ne yuva ama :) yıkılsın öyle yuvalar
Soran+1 yılUmarım sen ölmezsin kimse kılına bile zarar vermez hele ki bir erkek. Ama hayatın boyunca o eziklik duygusuyla yaşarsın
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bütün bağlantılarını kes onunla
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeter ol.
17 Yorumla
Soran+1 yılDiğer beni kandıran şerefsize beter ol demiyorsunuz ama. Neden cunku erkegi mutlak kadın ayartır dimi. Adam beni annesiyle tanıştırıyor annesi bana diyor ki bitti kızım boşanma verse kadın olacak kısa süreli evlilikti diyor adam duygusal olarak kendine bağlıyor beter olan ben olayım demi
- +1 yıl
Herkes ektiğini biçer.
Soran+1 yılKuyruk acin var heralde hic bisey anlamadığına göre anlattığım şeyden
- +1 yıl
Acısı olan sensin boş konuşmayın müptezel. Beter ol, g*ber.
Soran+1 yılYa kes. Sizin gibi sabit fikirlilerden tavsiye alacak değilim mağdur olan kandırılan benim erkeğe suç yüklemeyin zaten erkekçi aptallar sizi
- +1 yıl
Muhtaç köpek.
Soran+1 yılSen pek muhtaç kalmışsın ondan bu kardeşim cevaplar heralde sevilmemiş it seni
Saçma sapan iş yapmayın
00 Yorumla
+1 yılPolise git.
10 YorumlaNaneleri yerken bize mi sordun 🤣
00 Yorumla
+1 yılyaw bi git
00 YorumlaTrol
Trol00 Yorumla
+1 yılbrakmaz tabi
00 Yorumla
+1 yılKarına söylerim de bırakır
00 Yorumla
+1 yılYaşayana kadar düşünecektin geçiniz bunları
00 Yorumla
+1 yılTroll soru
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli̇ bir adamla i̇lişki yaşıyorum. Peşimi bırakmıyor, ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler