Bir süredir konuştuğum kızla ilk kez buluştuk kız aynı resimlerdeki gibiydi çok güzel ama hareketlerini sevmedim. Sizce onu kırmadan nasıl konuşmayı bitiririm buluşmadan sonra yazdı sürekli gerçekte daha yakisiklisin falan diye.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hal ve hareket itici kılıyor bazen insanı bir bana has sanıyodum bunu ben de ne kadar dikkat çekici biri olursa olsun hareketlerini tavrını sevmeyince itici bulurum. Seni sadece bir kere görüp yakışıklı olman sebebiyle kör kütük aşık olacağını zannetmiyorum kimsenin kimseye dolayısıyla birseylerin ilerlememesi duygunun yoğunlaşmaması aşka dönüşüp karşı taraf için kötü olcak bir duruma gelmemesi için kızı istemedigine kesin eminsen birsekilde bitirmen gerekiyo ben butarz konularda herzaman dürüst olunması gerektiğini düşünürüm sadece arkdas olarak gördüğünü flört anlamında yaklasamadigini soyleyebilirsin kimse kimseye görür görmez aşık olmak etkilenmek zorunda değil ki eğer anlayışlı biriyse zaten anlayisla karşılar ayrıca çok hoş güzel birisin ama bazen bu tek başına yetmez görüntüden ziyade manevi şeyler de önemli benim için deyip kişilik olarak davranış olarak ne tarz kızlardan hoşlandığını söylemenin bence saçma hiçbir tarafı yok dürüst olmak gerekir bence her zaman
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani açıkçası en kibar halinde bile karşı taraf kırılacak. Ama hoşlanmadığın biriyle görüşmeye devam edersen de sen sıkılacaksın. O yüzden bence bahane bularak gitmeyebilirsin veya geç cevap verip vs kendinden uzaklaştırabilirsin. Eninde sonunda hissedip anlayacaktır o da.
00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı. Bi kaç kere daha görüş öneri sadece
Diyecegin şey şu
'Sen iyi bir insansın bu dönem ilişki düşünmediğimiz anladım sorun benimle ilgili '
Hem ilerde karşılaştırsan falan kötü imaj olmaz.00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle davranışlarıni beğenmedim diye en acı sözler bile bir yalandan daha az üzer ayıp olmasın kırılmasın diye yalandan istemeyerek konuşmaya devam edersen o daha çok üzer
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
25Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesin çalışan taktik vereyim, “seninle buluşunca farkettim ben hala eski sevgilimi istiyorum sanırım, konunun seninle ikgisi yok litfen yanlış anlama” de ve devam et. Her zaman çalışıyor, kesin bilgi yayalım
00 Yorumla
+1 yılBence hareketleri heyecandan kaynakli olabilir birkac buluşmadan sonra karar vermelisin🙂
60 Yorumla
+1 yılKadınlar bir şans daha ver duzelir yazmis cogunlukla hemcinsleri diye 🤣🤣 ayni durumu erkek yapinca hareketlerini sevmeyince ikincin sansi veriyormusuz acaba? bağğğyann arkadaslar merak ettik yahu 😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAcik acik söyle
Sinem kusura bakma bacim fotodaki gibisin iyi hos DA karakterini hateketlerini begenmedim kb benim istedigim evlencek kadin profili degilsin eyvallah aslam parcasi10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 688 cevap paylaştı. Bi şans daha versen olmas mı ilk buluşmada garip davranışlar sergilenmesi gâyet normal heyecanlanmış işte anlasana :p
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmadıysanız hoş biri olduğunu ama beklentilerinizin birbirini desteklemediğini söyleyip veda edebilirsiniz elbette.. Keyifli geceler..
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı sorunlarım var kimseyle yapamam gibi birseyler söyle , sorunun sende olduğunu belirt o zaman kırılmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum bile açıkça söyledim
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Bahaneyle ugrasma bence cok güzel cekici biri olabilirsin ama hareketlerin davranışların bana göre degil devam etmek istemiyorum de
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılDuygu ve düşüncelerini dürüstçe karşı tarafa yansıtmalısın. Hatta karşı tarafta beğenmediğin şeyler olsa bile şans vermelisin..
00 Yorumla
+1 yılSen ona duygularım hislerin neyse güzel uygun dille dile getir sonunda çok üzülmeyin kızda iyice baglanmasin sen sevmiyorsan
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz davranıp soğukluk koyarak araya, yavaş yavaş bitmesini sağlayabilirsin. Buluşmak isterse hep bir bahane bul.
00 Yorumla
+1 yılYa belki ilk bulusma heyecanindandir hemen kestirip atma bi kez daha bulus sonra olmaz gibiyse acikca soyle
00 YorumlaHangi hareketlerini sevmedin? Ya bir buluşmada anlamazsın ama heyecandan da öyle saçmalamış olabilir ne yaptı ki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşursun ama arkadaş gibi olursun. Bahane uydurmaya veya bir anda kesip armajsa gerek yok. Dışarısı sizin mezbahanız değil.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBahane uydurmak yerine elektrik alamadım diyebilirsiniz.. Dürüst davranın..
10 Yorumla
+1 yıltipte sorun yoksa bence hareketleri ilk buluşma heycanından dolayıdır
10 YorumlaBence bir kez daha buluş ilk bulusma biraz heyecanlı oluyor ya ondan olabilir
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKırmadan olacak bir şey yok net olacaksın içine sinmiyorsa uzatmanın alemi yok
10 Yorumla Bir kızı beğenmişsen karakterini düzeltecek olan da sensin bunu beceremiyorsan adamlığından şüphe etmen lazım yarın birgün bir kadın çıkar karşına seni beğenir ama karakterini beğenmezse harcanır gidersin.
21 Yorumla- +1 yıl
alnından öpülesi yorum
Geç cevap ver ilgisiz ol zaten mal değilse anlar dostum 🤙🏻
00 Yorumla
+1 yılAsla lafı kıvırma açık açık söyle, ne onun ne senin kaybedecek hiçbir şeyiniz yok salla
00 Yorumla
+1 yılAçıkça söyle abuk subuk triplere girip yok soğutayım yok geç yazayım deme açıkça söyle
00 YorumlaÇok güzelsin ama elektrik alamadım, bir şey hisedemedim sorun bende kusura bakma de.
00 Yorumla
+1 yılGit açık açık söyle. Kırılacak darılacak bir şey değil.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan yapmış olabilir bir iki daha görüş aynıysa açıkça söyle yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle net ol. davranışlarla anlatmaya çalışmak çok korkunç sevdiği için sürekli acabalarla olumlu yormaya çalışıyor insan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilini kafanda öldürmeden
Ne xikime farklı kızları görüp
Duygularıyla oynuyorsun xikk kafalı10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela ben birinden hoşlandıgımda aptal saptal birine dönüşüyorum 😃
Belki de çok heyecan yaptı farkli davrandı.
Nesi hoşuna gitmedi?10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkanka nah çekmiş olamaz herhalde hareketleri heyecandandır buluş bi kere daha o zaman anlarsın neyin ne olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbahane bende yok. ama senden elektrik almadım dersen en fazla sebebini sorar ya da seni kafasına takar. ama zaten uzaksınız neyin çekinmesi bu.
00 Yorumla
+1 yılHareketlerini sevmedim de işte oda füzeltmiş olur hem lafın dolandırılmasını hiç sevmem sevmiyosan aevmiyorum de
1168 Yorumla
Soran+1 yılKalbi kirilmasin öyle ki hareketleri düzeleceğini sanmıyorum
- +1 yıl
Kalbi ne desen kırılcak zaten en azından bahane söylemek yerine gerçeği söyle bence bana böyle yapılmasını isterdim
Soran+1 yılTamam yazıyım bari
- +1 yıl
Yaz bana haber ver 😂😂😂
Soran+1 yılTamam 😂
Soran+1 yılAyıp olmasın ya direkt çok yapmacık sın mi diyim 😂
- +1 yıl
Deki
- +1 yıl
Aynı resimdeki gibiydin ama hateketlerin bana yapmacık geldi belki doğal halindir ama ben samimiyetten hoşlanırım kusura bakma ama yalan söylemek yerine dürüst olmak ikimiz içinde daha doğru
Soran+1 yılyazıyorum
Soran+1 yılyazdı oda yapmacık olduğumu düşünmüyorum beğenmediysen açıkça söyle yazmış
- +1 yıl
Bana öyle geldi demekki de ama olmayacak seni üzmek iste iyorum de
- +1 yıl
Yinede üzdüysem kusura bakma lütfen de
Soran+1 yılÖyle yazmıştım zaten bir insan niye böyle olurki anlamıyorum eski sevgilimden sonra herkes böyle gelmeye başladı
Soran+1 yılKimsenin yanında rahat olamıyorum
- +1 yıl
Eski srvgilinle açık konusmaya alışmışsındır samimidir kimse de aynı şeyi bulamamışsındır
Soran+1 yılEvet öyleydi çok iyi biriydi
Soran+1 yılGaliba unutamadım onu kendi içimde unuttum diyorum ama arkadaşlarım hala unutamadın diyor kızları reddettigim icin
- +1 yıl
Baksana buraya bile eski sevgilim diyon demekki unutamamışsın biraz zaman geçsin ilte hemen baskasına yürüme sende
Soran+1 yıl1.5 sene geçti
- +1 yıl
Başka seylerle ugras dönüşü yoksa
Soran+1 yılEskisi gibi aklıma gelmiyor unuttum artık bi gel dese her şey değişir
Soran+1 yılİkimizde gurur yaptık aslında ortada büyük bir şey yoktu ayrıldıktan sonra o hayatına birini aldı sandım ama öyle değilmiş belkide barışırdık
- +1 yıl
git şimdi barış ulaşabiliyosan
Soran+1 yılYa hayatında biri varsa korkuyorum biliyomusun tekrar aynı duyguları yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
Ya seviyonmu sevmiyonmu abi allhalla seviyosan seviyorum diceksin sevmiyosanda milletin kafasını karıatırma buluşup buluşup sinir oluyorum ya sizin bu arada kalmışlıpınız yüzünden kalbimiz kırılıp duruyo
Soran+1 yılBen kimseye ümit vermiyorum ki bana sinirlenme
Soran+1 yılZaten 2 kişiyle buluştum ümit vermedim kimseye ilk buluşmada bitti her şey
- +1 yıl
Ya sen seviyonmu bu kızı
Soran+1 yılGaliba evet yeni birileriyle bir şey denemeye çalışıyorum ama aklıma hep o geliyor
- +1 yıl
Ya tamamda başkasını sevip sevmediğinden emin olcaksın önce buluşma emin olmadan aklın başka bedenin baika yerde bi dinle kendini zaman ver karaılaşma ihtimalin varsa git gör insan uzun aradan sonra görünce ya ıy ben bunmu sevmişim diyo o zaman anlıyon ki unutmuşun ama oha hala çok güzelmlan diyosan gece yatmadan aklına geliyosa unutmamışın abi
Soran+1 yılUnuttum sanmistim ama bu kızla buluşunca unutamadigimi anladım çok özlemişim onu
Soran+1 yılÇalıştığı kafe var
- +1 yıl
Gt bak uzaktan
Soran+1 yılDirekt kafeye otursam
Soran+1 yılbelki konuşuruz
- +1 yıl
olur tabi
Soran+1 yılbirazdan gidicem tepkisi ne olucak acaba off heyecanlandım simdi
- +1 yıl
Tamam ciddi ol hevesli gibi gitme
- +1 yıl
Hayatında biri varsa efendi gibi kalk insanı dekirtme niye geldin derse direk söyle hala sendemiyim anlamaya geldim de gülme ciddi ol
Soran+1 yılTamam çıktım şimdi umarım terslemez
- +1 yıl
Terslesin ölmezsin ya seviyoz geldik işte ne bağırıyon de 😂😂😂tokat atıyomuş kanka
- +1 yıl
Azmettirmekten yardım ve yataklıktan içeri alınıyomuşum 😂😂😂töbe yarabnim
Soran+1 yılhahahaha
Soran+1 yılama olursada seni hiç unutmam
- +1 yıl
Sonra bana haber ver 😁
- +1 yıl
Bana sarma da sonra 1.5 yıl sonra peşine düşersin falan var o tip sende sanki ahahahha
Soran+1 yılhahahah yok ya neyse haber ederim sana
- +1 yıl
Tamam bide olmazsada içinde kalmamaış olur pişman olma yani sonra oturup ağlama en azından denedim deyip kendindende emin olursun
Soran+1 yılEvet zaten içimde hep vardı konuşsamı acaba diye içim rahat olur
- +1 yıl
E aynen burcun ne senin kızın ne
Soran+1 yılbenim kova onun boğa
- +1 yıl
Hımm
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
Soran+1 yılBen 25 o 24
- +1 yıl
Ha iyimiş yaş farkı olmaması sen beni keklemiyosundur umarım
Soran+1 yılHangi amaçla kekliyimki
- +1 yıl
Ne bilim belki hiç böyle bişey olmadı yok sen benle eğleniyon böyle sıkıntılı tipler varmıs burada fake aoru atan
Soran+1 yılhe yok ya zaten bu uygulamayı yeni yükledim ki bir insan niye öyle bir şey yapma ihtiyacı duysun
- +1 yıl
Eğleniyo heralde ergenler ne biliyim
Soran+1 yılneyse giriyorum şimdi kafeye
- +1 yıl
Tamam hadi bakalım benimde şarjım bitmiş
Soran+1 yılMerhaba
- +1 yıl
Eeee
Soran+1 yılGittim yanına oturdum sonra yanıma geldi hal hatır sordum ne yapıyorsun falan diye işte biraz işten güçten konuştuk sonra niye geldin dedi bende seni görmek istedim dedim bunca zaman niye gelmedin dedi bende bilmiyorum dedim tam konuşamadık işinden dolayı iş çıkışı alıyım seni herşeyi konuşalım dedim tamam dedi.
Soran+1 yılama ilk konuşmaya başladığımız zaman elleri titriyordu, ben görünce elini masanın altına koydu.
- +1 yıl
Eeee hala seviyomuymuşsun
Soran+1 yılİlk geldiği zaman kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu biraz saçmaladım konuşurken
Soran+1 yılhala aşığım ona
- +1 yıl
Erkeklerin en gzel hali ahahaha
Soran+1 yılSence oda seviyormudur ya elleri titriyordu heyecandan sanırım
- +1 yıl
Ayyy yavrum ya kızda seviyo olabilir çok tatlı bende olsam elim titrerdi yani bu aşk değilde neeee
Soran+1 yılumarım ya saçlarının rengini değiştirmiş kızıl o kadar yakismis ki
- +1 yıl
Çok heycanlandım desene insanlar hep duygularonı saklayıp düşünceleriyle konusurlar ama ben asıl duyguları severim deki sen gelince çok heycanlandım benimle evlen falan de
Soran+1 yılakşam alicam bakalım nereye görürsem sence
- +1 yıl
Nerde yaşıyon
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Desene saçların yakışmış de ciddi söyle ama çokta şapma fazla ilgiden kaçırma yani normal bişeyden bahsediyo gibi söyle valla benim favori mekanım sokak köftecisi ama orada var mı bilmem bide sizin yaştakiker hamburgerci oluyo biraz yemek yemicekseniz bişeyler alıp varsa sahile gidin
Soran+1 yılSaçların yakismis dedim zaten gülümseyip teşekkürler dedi
- +1 yıl
İlk buluştugunuz ya da tanıştıgınız yere gidin
Soran+1 yılSen kaç yasindasin
Soran+1 yılSahilde oturmuştuk ilk buluşmamızda
- +1 yıl
Tamam sahile gidin aynı yere
- +1 yıl
Napcan herkes yaşıma takmış
Soran+1 yılHayır sizin yasitlar dedin ya oyuzden sordum
- +1 yıl
31 den gün aldım
- +1 yıl
İlişkiniz ne kadar sürmüştü kızı tanıyomusun iyice
Soran+1 yılAnladım sence buluşunca ne konusuyum hala aşığım sana diyimmi yoksa erken mi
Soran+1 yıl1.5 sene sürmüştü
- +1 yıl
Kıza bağlı şimdi ben kızı tanımıyprum ama aşığım sana deme neden ayrıldıysanız onu konusun kavga etmeden o kavga etsede sen sakin ol sonra onu özlediğini söyle işte herşeyide ben söylersem sen kendin olmaazsın ki
Soran+1 yılHaklısın içimden geldiği gibi konusucam
- +1 yıl
Bana bak sen sapık supuk bi insan değilsin dimi len kızın başını yakmayalım bide senle uğraşmasın kız düzgün biri değilsen hiç uğraşamam
Soran+1 yılHahahah yok ya şuana kadar 2 kere sevgilim oldu zor seven biriyim oda söylerdi zaten sen farklısın diye
- +1 yıl
Hata yapmaktan yanlış bişey söylemekten korkma heycanlıyım dersin
Soran+1 yılYine saçmalamam umarım
- +1 yıl
ne zaman alcan kızı öğrencimisiniz o çalışıyo hadi sen
Soran+1 yılYarım saat sonra alicam ben mezun oldum çalışıyorum oda son sınıf kafede çalışıyo
- +1 yıl
Ha tamam sonra olmazsanız bana saydırma arkamdan benim suçum değil 😀😀😀
Soran+1 yılAhaha yok ya niye saydiriyim eğer olursak biraz zaman geçtikten sonra evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Oha dur bakıyım biraz daha küçüksün be 25ten sonra evlen
Soran+1 yıl26 ya giricem 6 ay sonra zaten 😁 bide sevgiliyken konuşuyoduk okul bitince evleniriz diye bu sene bitiyo okulu
- +1 yıl
Hadi ya vay be e oğlum niye bekledin o zaman bu saate kadar gittin başkalarıyla oyalandın
- +1 yıl
Sen az önce 24 yasındayım demedin mi ne yalan söyledin be sevmem kolay yalan söyleyeni
Soran+1 yılKız 24 yaşında dedim
Soran+1 yılBen 25
Soran+1 yılTekrar bak istersen
- +1 yıl
Haaa olursanız haber et merak ettim 😂😂
Soran+1 yılTamam ederim şimdi alicam onu
- +1 yıl
İyi eğlwnceler
- +1 yıl
Eee Noldu şimdi hepsini okudum lan kızda seni seviyormuymuş?
- +1 yıl
- +1 yıl
Oğlum geç oldu bıraksana artık kızı evine burada herkes meraktan öldü hadi ama aaaaa
Soran+1 yılAhahah niye bukadar kişi yazmis ya 100 cevap var
- +1 yıl
Eeee noldu
Soran+1 yılBiz barışıcak gibiyiz aldım işyerinden işte sahile gittik oturduk ayrılık sebeplerimizden konuştuk ikimizinde hatası var ama affedilemeycek hatalar değildi gurur yaptık ben eski günleri özledim diyince kafasını omzuma koydu zamana bırakalim dedi. Eve bıraktım arabadan inerken yanağımdan öptü. Barışıcaz galiba çok mutluyum lann ahahah
- +1 yıl
Doğrumu be bütün bunlar boşuna mı konustuk o kadar ak
Soran+1 yılYav niye uğraşayım bukadar kac yaşında adamım
- +1 yıl
Oğlum doğru söyle bak sütümü helal etmem
Soran+1 yıl1.5 sene sevgiliydik biz ne ilk günü anlamadım
- +1 yıl
Ayırıyomuşuz şimdide sizi ahahaha
- +1 yıl
Ayyy cok mutlu oldum yaa nasil ve nerde tanismistiniz hikayeniz dizi gibi valla cvp yazmani bekledim dizi bekler gibi
Soran+1 yılabla Instagram verde fotoğraf atıyım bari baya emeğin geçti gerçi yaşlarımız yakın
Soran+1 yılOnca yaşanmışlık var 1.5 sene hergün beraberdik çok şey yaşadık
- +1 yıl
Hahaha daha neler özelden at atılıyosa
Soran+1 yılKimseye inandırmak zorunda değilim
Soran+1 yılÖzelden bakiyim atiliyormu seviye yetersiz diyor sen bana ıstek at abla asus adım
Soran+1 yılsana ıstek attim
- +1 yıl
Ayy valla ben cok merak ettim bana atar misin lutfen cunku gercek olmayacak kdr guzel ve imkansiz
- +1 yıl
Tamam sakin olun takılıyoruz allah mutlu etsin herkesi darısı başımıza kızlar dağılıyoruz
Soran+1 yılteşekkür ederim abla valla çok değişik bi gün oldu benim için
- +1 yıl
Bana da istek atar misin abi
- +1 yıl
Ben bişey yapmadım sen zaten seviyodun umarım birbiriniz için doğru kişisinizdir
- +1 yıl
Nasil tanistiniz sevgilinle cok buyuk bi ask hikayesi anlasilan
- +1 yıl
Bana da atar misin lutfen sirf cvp yazmak icin hesap actim sjdjdj
Soran+1 yılh ttps://resimyukle. io/r/BK9nG1XxGi
Buyrun gençler eski fotoğraf yeni çekilmiş değil
Soran+1 yılBastaki boslugu silin o kadar ugrastim bak sizi icin 😁
- +1 yıl
Acilmiyo foto
Soran+1 yılbastaki boslugu birlestir
- +1 yıl
Özelden mesaj atılmıyomuş 3 xpermiş fotoda açılmıyo
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Tamam sil de herkes görmeain kızın fotosunu sağa sola atma böyle sormadan
Soran+1 yıl15 dakika sonra otomatik silinecek abla zaten
- +1 yıl
Ben niye bakamadim yaa
Soran+1 yıltarayıcıda en üstte gir linki
- +1 yıl
@Oylesinebirii06 linkteki boşlukları sil
Soran+1 yıl@fusty merak etme en basindan beri umit vermemistim o kiza
- +1 yıl
Tamam güzelmişsiniz maşallah nazar değmesin tü tü hadi iyi geceler yeter bu kadar magazin 😀😀😀
Soran+1 yılAhahah tesekkurler abla evleneceğim gün sana yazicam gelmek istersen eğer
- +1 yıl
Linki nereye giriyoruz yapamadim ben
Soran+1 yılHemen demedim zaten ya 😀
- +1 yıl
İnşallah bakalım aynı hataları yapmayın biraz sabırlı olun birbirinize karşı bende mutlu oldum valla inşallah düpün fotpnuda görürüz ne diyim
- +1 yıl
@Oylesinebirii06 google a yahu
- +1 yıl
Ya offf resmin suresi dolmus diyor
- +1 yıl
Instagram versem ordan atabilir misin abi bu arada evlenmeniz icin dua edicem djjcdj
Soran+1 yılTamam at
- +1 yıl
Kullanici89978
Soran+1 yılıstek attim
- +1 yıl
Dua ettim abi sizin icin guzel seyler olursa haberdar et olur mu
Gizli Üye(25-29)+1 yıldavranışlarının neyini begenmedin tam olarak? merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki o bu şekilde adımlar atmaya devam ettiği için de size itici gelmiş olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılBahaneye gerek yok. Nazik bir şekilde devam edemeyeceğini, birbirinize uygun olmadığını söyle. Farklı bahaneler daha kırıcı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen benlik değilsin de ona başkasına git de gider ya da arkadaşına ayarla kızı.
00 Yorumla
+1 yılBende de boyle bisey yasanmisti
muhabbetin sarmadigini soyledim kibarca
o da sagolsun uzatmadi00 YorumlaKonuşmayalım de yeter nedenini sorarsa da hazır değilim de
00 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş soğuklaş mesajlarına geç yaz, yazma uzaklaştır kendinden
00 Yorumla
+1 yılAçıkça söyle ilerlemeden ilerde daha kötü olur içinden çıkamazsın
00 Yorumla
+1 yılKibarca kimyalarınızın tutmadığını söyleyebilirsin
10 YorumlaDirekt söyleyeceksin yani bunun bir yolu yok
10 Yorumla
+1 yılne dansöz gibi kıvırıyon lan
10 Yorumlazamanla değişebilir, ısınabilirsin
017 Yorumla- +1 yıl
@BrighLord kız odun mu da kırsın
- +1 yıl
@BrighLord güneş oldugunu nerden biliyon
- +1 yıl
@BrighLord olmaz faturası var
- +1 yıl
@BrighLord mesajda fingirderken iyi, buluşunca begenmedim soğudum
- +1 yıl
@BrighLord aynen öyle
iyi günler ahsjsbsns - +1 yıl
@Mrtol1453 Fazla yalama boğazında kalıcak. Muhabbetin makara olduğunu biliyorsundur bence deli taklidi yapma ya da belki öylesindir.
- +1 yıl
@BrighLord abla dediğim birine neden yalakalık yapiyim ciddi bi konuda makara yapacak kadar aklî dengen bozuk makara yaptığınında dengesiz olduğununda farkındayım
- +1 yıl
@Mrtol1453 benim için ciddi değil akıllı arkadaşım
- +1 yıl
@Mrtol1453 eyv kardeşim
ayıp etmiş sen onun kusura bakma asjhas
Sen daha iyilerine layıksın diyebilirsin
00 YorumlaDürüst bir şekilde kırmadan olmayacağını söyle.
00 Yorumlaneyi beğenmedin mesela
00 YorumlaBahaneye gerek yok. Biraz soğuk yap anlar heralde
00 Yorumla
+1 yılNet ol gerçeği söyle direkt kandırma onu.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. ben sana layik degilim de kanka :)
00 Yorumla
+1 yılKalp kırmadan Açık sözlü olmak en iyisi
00 YorumlaKoç Burcu olduğunu söyle
00 Yorumlaİkişkiye ayıracak vaktim yok de
04 Yorumla- +1 yıl
@hsncgg55 niye edecekmiş?
- +1 yıl
@aylası20 hesapta şimdilik bir sıkıntı yok bana yazabilir misin Ayla? Akşam 6 da islami ilimlerdeyim sınav için
- +1 yıl
Alandisi sinav
burun kıvır
boyu kaçtı00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılOlgunlaşmasını söyleyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHareketleri mesela neyini sevmedin
021 Yorumla
Soran+1 yılÇok yapmacık tı
Soran+1 yılhiç sevmem öyle şeyleri
Cevap sahibi+1 yıl“Ben düşündüm ve bence biz anlaşamayız, ben senin de vaktini boşa almak istemiyorum. Seni oyalamış gibi olmak istemiyorum. Bu yüzden daha fazla uzatmadan açıkça söylemek istedim. İstersen arkadas oluruz ama ben daha fazlasını yapamayacağım. Cok üzgünüm, seni ilerde daha fazla üzmemek icin simdiden söylüyorum.” Diyebilirsin. Anlayışlı bir insan ise zaten sorun cıkmaz, diğer türlü zaten sıkıntı olacak her halükarda. O yüzden sende simdiden rengini belli et bence
Cevap sahibi+1 yılSonradan da hic mesaj yazma o da durumun ciddiyetini anlar.
Soran+1 yılHer noktada anlaşıyorduk bence olmaz bu 😁
Cevap sahibi+1 yılHer konuda anlaşıyordun ama hareketlerini begenmedin. Doğru mu?
Soran+1 yılEvet yapmacık geldi hareketleri tatlı olma çabaları falan
Cevap sahibi+1 yılGerçek düşünceni söylesene sen bana? 😂 gerçekten neden istemiyorsun içinden geçeni söyle
Soran+1 yılGerçek bu kız çok güzel ama dediğim gibi hareketleri yapmacık geldi tatlı olma çabaları falan soğudum
Soran+1 yılSamimî değildi doğal insanları severim
Cevap sahibi+1 yılKız cok güzel ve reddediyorsun yani? Neden , cünkü yapmacık geldi hareketleri diye? Ya da kız çok özgüvenli mi geldi? Burçlarınız ne
Soran+1 yılBen kova oda boğa özgüvenle ne alakası var kız sırf güzel diye sevgili mi oliyim yani
Cevap sahibi+1 yılO zaman soğuk davranacaksın , hep o mesaj atacak vs , o zaman pes eder anlar zaten
Soran+1 yıldirekt yazdım bu arada diğer arkadaşın tavsiyesi üzerine
Cevap sahibi+1 yılHayır tabiki kız güzel diye görüş demiyorum ama olumsuz bir şey yaşamamışsınız ona şaşırdım. İçin ısınmadıysa bilemem
Cevap sahibi+1 yılE iyi yapmışsın bakalım ne diyecek
Soran+1 yılYapmacık olması benim için büyük kriter böyle bir insanın yanında rahat olabilir mısın hiç doğal değildi hatta sinir oldum
Cevap sahibi+1 yılDaha ilk bulusmada ani karar da vermiş olabilirsin iyi düsün
Soran+1 yılyazdı oda yapmacık olduğumu düşünmüyorum beğenmediysen açıkça söyle yazmış
Soran+1 yılAni bir karar olmuş olabilir ama soğudum yani
Cevap sahibi+1 yılO zaman açıkça söyle. Cünkü büyük ihtimalle yapmacık olduguna inanmayacak. Kararını doğru vermelisin. Pişman olup dönmekte var , ve dönecek veya tekrar düşünsek mi denesek mi diye soracak kişi sen olursun
Güzellik & Bakım konusunda 12,6b cevap paylaştı. Almanyadan amcamlar gelcek de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenmedim diye söyleyin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızı hangi siteden buldun merakımdan sordum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHareketleri nasıldı merak ettim
04 Yorumla- +1 yıl
Bende
- +1 yıl
Bende valla meraklayız 😂😂
+1 yılSoğuk davranarak zamanla daha da uzaklaşarak