Bayağı korktuğu belli. Karısı inst şifresini almış o giriyor artık. Whatsapptan işteyken zor bela konuşuyoruz. 2 gündür izinli tek kelime yazmadı. Sizce bitirir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 688 cevap paylaştı. ablacım her ne kadar çok büyük bi hatâ da olsa olan olmuş kötü sözler söyleyip seni üzecek değilim ama şöyle söyliyim her şeyi düzelteceğim demişte hani bu bataklığa ev inşa etmeye çalışmak gibi bir şey sen ona yapabileceğin en büyük kötülüğü yapıyorsun insan sevdiğine bunu yapabilir mi onu seviyorsan ondan vazgeçmeye çalışmalısın inan bana bu işin geleceği yok eninde sonunda o bırakacak çünkü onun kalbi dolu onun bi yuvası var çocukları var onları bırakamaz biliyorum sende bırakmasını istemiyorsun tabi ama onun her şeyi varken çocuklarına karısına ihanet etmesine nasıl göz yumabilirsin sevdiğin insanın böyle çamura bulanmasına gerçekten razı gelecek misin tamam seviyorsan konuşmadan görüşmeden sev bi anda silemezsin elbette o kadar kolay değil farkındayım ama öncelikle onu engellemekle numaranı değiştirmekle başla ondan yavaş yavaş uzaklaş tamam kendini düşünmüyorsun onuda düşünmüyorsun barı onun çocuğunu düşün bi babanın böyle bi ihaneti yapmasına izin verme bu iş gerçekten bi gün er ya da geç bitecek yol yakınken onu engelle ileride o bitirmeyi mutlaka isteyecek istediğindeyse sen çok daha acı çekeceksin buna izin verme yapılması gerekeni erkenden sen yap emin ol ona ve kendine yapabileceğin en büyülük iyiliği yapmış olacaksın
24 Yorumla
Soran+1 yılBunların hepsini çok düşündüm senin de dediğin gibi hiç kolay değil. Kaç kere kendime küfürler ettim bitir artık dedim ne biçim insansın sen dedim ama olmuyor ya olmuyor yapamıyorum. O kadına da üzülüyorum ben adam sevgilim olmasına kocam olmamasına rağmen kıskanıyorum o bir de nikahlı eşi ne yapar kim bilir yaşadıklarımızı öğrense
- +1 yıl
ama ben sana inanıyorum en azından hatânın farkındasın fazlasıyla düşünmüşsün bence ikiniz içinde en doğru en hayırlı kararı vereceksin biliyorum kalbe söz geçirmek kolay değil seni gerçekten anlıyorum ama yaptığın yoruma göre aklın başında sâdece aşk bâzen gözümüzü kör edebiliyor yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu bildiğin için bu yanlışı düzeltmen çok daha kolay olacak kendine güven kalbini başka biriyle doldurmuş biri sana gerçekten yer veremez sana emanet olan canını kalbini böylesine üzmeye hakkın yok o sana emanet ona en iyi şekilde sahip çıkman gerek seni ondan çok daha fazla sevecek çok daha datlı biri karşına elbette çıkar hiç merak etme sen öncelikle onu engelleyip iletişimi kesmeye farklı şeylere yönelmeye bak kafanı dağıt yapmıyorsan spora başlamayı dene ya da kafanı dağıtmak için seni eğlendirecek oyunlar oynayıp diziler oynayabilirsin ya da kendini geliştirmek istersen kitap okuyabilir yabancı dil veya ilgini çeken başka konuları öğrenmekle vakit geçirebilirsin emin ol başka şeylerle uğraşmak hem seni geliştirecek hemde onun varlığını unutup yokluğunuda hiç hissetmeyeceksin bu söylediklerimi hem kendin için hemde sevdiğin, sevdiğinin çocuğu için yapmalısın ilk işin mutlaka onu hayatından çıkarmak olmalı
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yapıcı yorumun için. İnsanlar genelde küfür hakaret etmeyi tercih etmişler haksızlar mı bir açıdan haklılar ama ben çok sevdim. Bir de işin komik tarafı böyle evli olduğu halde başkalarıyla ilişki yaşayan insanlara lanetler okurdum böyle insan olmaz olsun böyleler yaşamasın falan derdim şu an o pozisyonda olan benim🙂 canım acıyor çok seviyorum mesela kalktı evine gitti bugün çocuğunun doğum günü 3 yaşına girdi çocuk bir an önce eve gidip görmek istiyorum diyor biz konuşurken bana oğlunu anlatıyor. Bunları duyuyorum gülüyorum eşlik ediyorum muhabbetine ama içim kan ağlıyor. Kadın öğrendi. Yeni telefon almıştı sal ak gibi ne şifre koymuş ne bildirimleri kapatmış. Telefonu ortalığa koymuş uyumuş o da karıştırmış. Eski telefonunda şifre vardı bakamıyordu demek ki şu ab şifre olmayınca hemen görmüş yakaladı bizi. Bugün işe geliyor mesela bana zerre bir şey yazmadı başta. Dayanamadım ben yazdım nasıl insansın kendi aptaallığını bana mı yıkıyorsun dedim. Sonra arayım konuşalım dedi görüntülü konuştuk yine dayanamadık birbirimizi görünce çok özlemişim dedi. İşten çıkana kadar konuştuk bugün sonra eve gitti işte. Ne o bana ne ben ona karşı koyamıyoruz ama bitmesi lazım bir yerde hakklısın
- +1 yıl
yanii yaptığını bende doğru bulmuyorum ama sana kızamam zaten çok üzgünsün birde ben üzerine gelemem seni kırmak yerine iyi olmanı sağlamak beni çok daha mutlu eder öyle de yapacağım eğer onunla konuşmaya devam edersen bitmesi gerçekten çok daha zor olur lütfen kendine bunu yapma bi an önce onu engelle dediğim gibi kendine başka güzel meşguliyetler bul yeni arkadaşlar edin kendini mutlu edecek aktivitelere yönel sen çok kıymetlisin kimse senin tek damla göz yaşından bile daha değerli değil kimse senin mutluluğndan daha önemli değil ben sana güveniyorum ablacım üstesinden geleceksin bu illetten kurtulacaksın sende kendine güven kendini asla suçlama ablacım önemli olan hatadan dönebilmek sende döneceksin hatandan eminim
En İyi Cevaplar
Günahkârsınız ikinizde inşAllah sen evlenince de kocan başkalarıyla görüşür de anlarsın sayenizde boktan bi dünya oldu bu dünya sanki bekâr adamların s2 yok😡😡😡😡😡
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılGörüntülü konuştuk 3 kere bugün özlemişim dedi daha da konuşuyoruz
Soran+1 yılCinsellik hemen hemen yok aramızda
Birazcık kendini düşünüyorsan uzak dur tam 6 sene birlikte oldum evli biriyle o kadar pişmanım ki geçen zamanima mi üzüleyim yoksa hayallerime duygularıma mi o yüzden çok süre geçmeden kopart bağlarını asla sana hayır gelmez ondan karısını bırakıp da seni almaz bak koca 6 sene dile kolay
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir şey sormak istiyorum. Sevdi mi sizi? Yoksa seks için mi takıldı? Ve nasıl bitti ilişkiniz
Soran+1 yılO beni seviyor mu bilmiyorum ama bayağı korkup vazgeçmiş gibi. Yazmıyor ben yazmadıkça mesela işe geldi şu an yazmadı ben yazdıktan sonra yazdı.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılO adamın da seninde canın cehenneme karısına üzuldum. Adam dediysemde lafın gelişi
41 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülecek bir durum yok adam evli sonuçta yakalanmış ve karısıyla arayı düzeltmeye çalışıyor ondan sana yazmaz bir süre
12 Yorumla
Soran+1 yılİşteyken ben yazdım dün öyle yazdı
- +1 yıl
Ondan bir şey bekleme
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBitirmez. Yine de watsup konuşuyor dedin. İzinli diye yazmadı dikkat çekmemek için. Sen bunu mu hakediyorsun?
19 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım? Çok acı çekiyorum ve çok seviyorum. Neden bitirmez sizce
- +1 yıl
Sürdürülebilir bir ilişki değil bu. Ancak çocuğu vs yoksa ve sana bağlılık ve sevgi hissediyorsa hayatını değiştirebilir. Çocuğu varsa çok zor ömür boyu taşınacak çünkü. Eşe karşı da sorumlulukları var. Vicdanlı sorumluluk sahibi biriyse de zor. Herkes icjn sancılı ve sıkıntılı ilişkiler bunlar. Zamana bırak bence. Bir süre devam et bakalım ama dert etmeden, üzülmeden ve de üzmeden..
Soran+1 yılÇocuğu var. Çok seviyorum yüzü gözümün önünden gitmiyor
- +1 yıl
Bağlılık oluştuysa ki oluşmuştur, bırakmak cok zor olur. Güçlü irade gerekir ve kopmak istemelidir ki bırakabilsin.
Soran+1 yılO da bırakmıyor. Bana zaman ver ben mahvettim ben düzelticem her şeyi dedi. Eşini instagram şifresini almış oradan kesinlikle yazamıyorum içim acıyor whatsapptan da mesaj geldiğini duyup o kim der diye yazamıyorum ne yapacağımı şaşırdım dünden bu güne bşr bir tek mesaj atmadı
- +1 yıl
Telegram indirin. Üstelik orada çift taraflı istersen silebiliyorsun da mesajları.. ya da özel bir başka instagram hesabı açar, şifreler, orada sadece seninle gorusur sonra çıkış yapıp diğerini girdiğinde sadecs o hesap varmış gibi görünür.
Soran+1 yılBana öyle dedi zaten başka hessp açıp oradan konuşucaz bir yolunu bulucaz bir şekilde dedi o öyle deyince sinir krizi geçirdim. Çünkü kendi hesabından çok alışmıştım konuşmaya 😔
- +1 yıl
Ufak tefek sorunlara katlanacaksın artık. Cöpsüz üzüm değil ki bu biliyorsun. Her şeyin bir bedeli var.
Soran+1 yılŞu an işe gidiyor tek kelime yazmadı dayanamadım ben yazdım. Eskiden yazardı işe gidiyorum evden çıktım falan diye
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar safsin ki erkekler hakkında gram bir şey bilmiyorsun yazık diyorum sadece Allah ıslah etsin sizi
11 Yorumla
Soran+1 yılSiz söyleyin amacı ne olabilir
+1 yılBüyük ihtimal bitirmez. Karısının boşaması halinde (onların tabiriyle) 'el altında' birini tutmak ister.
05 Yorumla
Soran+1 yılEl altında tutma amacı yok
- +1 yıl
Düşünceleri gösteren bir alet varsa bende istiyorum, lütfen. Nerden biliyorsun kafasının içinde kötü planları olmadığını?
Soran+1 yılAnlatayım. Beni elinin altında tutmak için yalanlar söylemiyor mesela. Bana taa en başından açık açık dedi ki ben sana gelecek vaadedemem boşanırım seni alırım diyemem ona göre dedi. Ayrıca ben bitti dediğimde tamam dedi ve hiç yazmadı ben yazana kadar rahatsız etmedi asla. Hatta bana diyor ki senin zamanını çalıyorum diye korkuyorum üzülüyorum diyor ben de ona diyorum ki ben evlenmek istemiyorum zaten o yüzden zamanımı çalmıyorsun geleceğimden çalmıyorsun ben böyle mutluyum diyorum ona. Eğer bir gün çıkar da ben bitirmek istiyorum dersen çok üzülürüm ama sen mutlu olup hayatına bakacağım için de sevinirim senin için diyor. Bana kalk söyle ben artık istemiyorum başkasıyla tanıştım onunla devam etmek istiyorum de seni en ufak rahatsız edersem gel yüzüme tükür diyor. Evlilikten geçmişte zamanında tanışmadığımızdan bahsediyoruz mesela bana kaç kere seni gelinlikle hayal ediyorum yanında kendimi hayal ediyorum dedi ve gözleri doldu. Benim için kaç kere göz yaşı döktü. Hatta daha bugün ileride biterse çok üzülüp acı çekeceğini biliyorum beni de en çok bu üzüyor diyor. Biz onunla yatıp kalkıp cinsellikten konuşmuyoruz bütün sohbetlerimiz düzeyli ve romantik.
- +1 yıl
Güzel bir ilişkiniz varmış ama anlamadığım şey şu, neden karısına karşı sinirli gibisin? Yani sonuçta adam istese boşanır, kadın zorla tutmuyor ya? Ve anlamadığım bir şey daha var, biliyor musun bilmiyorum ama kadın neden kocasını boşamıyor, kimi kimsesi olmadığı için falan mı?
Soran+1 yılKadın bir şey bilmiyor ki. Ayrıca ben onunla değil hiç kimseyle evlenmek istemiyorum boşansa gel seni alayıım dese yine olmaz. Ben evlilik insanı değilim. Tek amacım o hayatımda olsun başka bir şey istemiyorum çünkü fazla seviyorum onu ama yuvasını da yıkmıyorum
Zeka özürlümüsün evli bir erkekle hangi mantik, ahlakla iliski yasiyorsun? Bukadarmi evli bir erkekle iliski kuracak kadar yokluktaydin?
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılÇok karaktersizsin, tek sorun seni bırakması mı yani
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet tek sorun o
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılyani bırak ta bitirsin artık uzatmanın alemi var mı sence?
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılSen engellesene ne bu gurursuzluk. Cidden metres olmaya ne meraklısin ya
16 Yorumla
Soran+1 yılMeraktan mı ben böyle olsun mu isterim
- +1 yıl
Evli oldugunu bile bile ask bu kime konacagi belli olmaz deme. Kendini kandırırsın ancs
Soran+1 yılBaşta söylemedi evli olduğunu. Benim ünv okuğum yerdeydi yıllar sonra merak edip iletişime geçtim meğer evlenmiş eşiyle fotoğrafı falan yok. Hesabına bakarken es kaza gördüm düğünden bile fotoğrafı yoktu. Küfür kıyamet bitirdim ama geri döndüm iş işten geçmişti çünkü sevmiştim
- +1 yıl
Gecmis olsun ama duygularını kullaniyor buna emin ol.
Soran+1 yılAma ben hissederim her şeyi. Onda da his var görüyorum hissediyorum gözlerinin dolup çok ağladığı oldu karşımda
- +1 yıl
Timsah gözyaşları onlar. Esini seninle aldatan birine nasil güvenip seviyorsun? Bugun esini senin icin biraksa bile yarin senden iyisini bulunca seni de bırakmaz mi saniyorsun? Bunlari iyi düşün. Asla yadirgamiyorum. Benim yorumlarim sert biraz. Kendinize gelin. Ask diye gurursuzca davranmaktan vazgecin. 2. Kadin olmayi kendine yedirebiliyor musun?
+1 yılNapıcak Allah aşkına karısını boşayıp sanamı gelicek bunamı inaniyosunuz cidden?
05 Yorumla
Soran+1 yılGelmeyecek ben de istemiyorum
- +1 yıl
Beni bırakırmı diye sormuşsun?
Soran+1 yılİlişkimiz devam etsin istiyorum ben eşiyle ayrılmasın ama benimle konuşmayı da bırakmasın
- +1 yıl
Buda iğrençlik oluyo ama bi ona gidicek bi sanamı sende bunu kendin istiyosun bide
- +1 yıl
Yapmayın bunu kendinize Allah aşkına ya aşk meşk boş işler bunlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBırakadabilir böyle bir ilişki icindeysen kendini baştan buna hazırlaman lazım başka bir kadını kabullenip başlıyorsun herzaman mesafeni koru ilgiyi çok verme bağlanmaya gerek yok kimseye
01 Yorumla
Soran+1 yılBağlandım salaf gibi
+1 yılNe işin evli adamla bak biz bekarlar buradayız seç birimizi keyfine bak
01 Yorumla
Soran+1 yılOk
kendinizi bu duruma nasıl yakıştırabiliyorsunuz sadece soru
03 Yorumla
Soran+1 yılBunları düşünmekten beynim uyuştu zaten
Soran+1 yılKullanamadığım orada boş duran bir organ boş ver
+1 yılBiraz beklersen güvenli bir kanaldan iletişim kurar seninle.
09 Yorumla
Soran+1 yılZAten dedi ki sahte hesap açalım oradan konuşalım dedi cinnet geçirdim sinirden
- +1 yıl
Sabırlı ol ve kontrolü ona bırak.
Soran+1 yılBana dedi ki sen orada öyle ben burada böyle yarım kaldık dedi Duygusal biri
- +1 yıl
Evli adam - genç kız ilişkisinde duygusala bağlanmaz. Tadını çıkarın ama beklentiyi hep düşük tutun.
Soran+1 yılAynı yaşlardayız. O 27 ben 26. Ünv okuduğum yerden tanıyorum oralı yıllar sonra aklıma girdi
- +1 yıl
Hayat kısa tadını çıkarın.
Soran+1 yılBir şey sormak istiyorum. Düşünsene birbirinize 8-9 saatlik uzaktasınız. Evlisin by yüzden kafana göre istediğin yere gidemiyosun küçük bir ilçedesin herkes tanıyor bu yüzden sık sık görüşemiyosun. 6 ayda bir kere onda da 24 saat bile değil. Sanalda da haftada 1 sanal seks oluyor. 1.5 yılda 6-7 kere görüştük 1 gün bile sürmedi. Neyine beni çeksin? Burnundan getirdiğim zamanlar oldu bana oturup tek tek açıklamasnı yaptı. Gözümün önünde ağladı zamanında evlenemedik diye ve daha nice romantik anlar. Senden vazgeçemiyorum dediği de oldu gitme be bırakıp gitme dediği de oldu. Ayrıca adam 1.95 boyunda aşırı yakışıklı bir adam ve eski sevgilileri bile halen yazıp arayanlar oldu. Hepsini sildirdim engellettim tek tek. Hepsini benim için yaptı. Hadi diyelim kadın ihtiyacı var bir sürü kadın var dediğim gibi eski sevgilileri bile yazıyordu daha. Benimle sanalda haftada bir kere seks yapıyor 6 ayda da bir görüşüyor diye mi 1.5 yıldır bana açıklama yapıp sil dediğim herkesi siliyor? Sizce his var mıdır
- +1 yıl
His var ama sonu yok bunun bu yüzden birbirinizden vazgeçmeyin ama bağlanmayın da.
Soran+1 yılO vazgeçmiş gibi. Tek kelime yazmıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelamısınız siz evli erkeklere musallat oluyosunuz keşke o kadın sana şöyle bi meydan dayagı atsa saçıni başını yolsa
09 Yorumla
Soran+1 yılÜslup çok kötü seviye çok düşük senin seviyene inmeye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılEvli adamın kapatması olmussun bana uslüp dersi mi veriyosun
Soran+1 yılÜslup ve bahsettiğin şey farklı şeyler. Evli adama laf yok laf hep kadınlara zaten
Cevap sahibi+1 yılEvli adam s. siz diye sen de öyle mi olmak zorundasın boş ver çek gitsin karnin bacak arasına
Soran+1 yılBen onunla cinsellik yaşamıyorum bile. Sadece varlığı ve bana merhaba demesi yetiyordu
Cevap sahibi+1 yılCinsellik yaşamayan bir erkek bu riski göze almaz yeme şimdi bizi illaki anal bile yapmıştır
Soran+1 yılBak şöyle söyleyim. Bana açıkça dedi ki sana ben eşimi boşarım seni alırım demiyorum bu hiçbir zaman olmayacak dedi. Sen eğer biriyle olmak istersen biter dersen üzülürüm ama saygı duymak zorundayım ben evliyim düzenimi kurdum sana bekle kimseyle evlenme diyerek bencillik edemem dedi. Ben seni elimden kaçırmak istemesem sana boş vaatler veririm kandırıp dururum ama ben sana sonuna kadar dürüstüm dedi. Güzel söz söyletmeye çalışıyorum ölüyor yine söylemiyor daha çok bağlanıp acı çekmeni istemiyorum diyor. Her zaman temkinli. Derdi cinsellik olsa 5 -6 ayda ancak buluşuyoruz bir gün bile sürmüyor 8 saat yol gece
Orada olup sabah dönüyorum mesela. Bunları niye çeksin? Gözümün önünde kaç kere gözleri doldu ağladığı bile oldu zamanında niye tanışmadık diye. Her şey cinsellik olamaz ya
Cevap sahibi+1 yılHeyecan arıyor seni sevmiyor sendeki heyecanı seviyor
Soran+1 yılBelki de
- Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendini yakmissin onunda yuvasini yakarsin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu olayı anlamıyorum ben aynı şey senin başına gelse hoş bir durum mu bu?
Evlisin eşin başka kadınla ya da kızla iğrenç bir zihniyetiniz var git evlen çok koca meraklısıysan evli adamları bırakın yemin ederim insanı evlenmekten soğutuyorsunuz01 Yorumla
Soran+1 yılÖff
Seni Bırakır Mı Bilmiyorum Ama Yuva Yıkanın Yuvası Olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum demeyin böyle ya
Adını bilgilerini paylaşda millet senden uzak dursun şeytandan daha çok ateş göreceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemezsin
yok katılmanı ister...
21 Yorumla
Soran+1 yılYa oldu bir kere işte bunu sorgulamayın lütfen hatamın farkındayım
Evli adamla işin olmasın. Bekar erkek bul
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de bitsin istiyorum ama vazgeçemiyorum
+1 yılBekarların suyu mu cikti
11 Yorumla
Soran+1 yılOldu bir kere
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDevam devam doğru yoldasın...
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Adam bıraksa kadın bırakmaz gibi 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın bırakalı çok oldu kocasının şifresini almış alınca konuşamayacağız sandı biz daha başka yerlerden konuşuyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılVerdiysen bitirmez , tanı başka olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Gizli olmayı bırak inanayım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılEvlenecek degilya seninle
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyecek evet
- +1 yıl
Bırakır
+1 yılÇok güzel olmalısın senden vaz geçmemesi için
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim
- +1 yıl
Görmeden inanmam🤣
+1 yılBitirme ihtimali çok yüksek
04 Yorumla
Soran+1 yılBitirmedi bugün 3 kere kamerada görüştük şu anda da mesajlaşıyoruz
- +1 yıl
Ciddi mısın?
- +1 yıl
Merak ettiklerim var, bana mesaj atar mısın?
Soran+1 yılEvet konuştuk eve gitti bitti işi
+1 yılsen babayı yemişsin hemde nasıl
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ne olur
- +1 yıl
adamın gideceği yer gene karısı seni de bir mendil kullanıp atmış olacak miki sana düşerseni seni arayacak yoksa karısının koynunda olacak
Soran+1 yılAma aklı bende
- +1 yıl
adamda akıl bırakmamışsın
+1 yılBaşına iş açmışsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun salaflıgı yüzünden
Sekste iyiysen birakmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılSeks falan yapmıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılcanım mısın sen bekarmi yok piyasada
010 Yorumla
Soran+1 yılOldu bir kere
- +1 yıl
Sende bırak yani saçmalık daniskasi yani resmen eckort olmuşsun bilebile
Soran+1 yılEskortluk? Ben para karşılığı ilişki yaşamıyorum kimseyle
- +1 yıl
Sen yasamiyorsun ama o seni eskort olarak gormuski karısı varken senle yapması öyle oluyor hiç beyin yok sene ne kadar sade dusnuyorsun ilkkez denk geldi senin gib kiz
Soran+1 yılHayır alakası yok ne yaşadığımızı bilemezsin
- +1 yıl
Ne yasidinki karı koca gibi yasamissindirki ne olcakki seni hayrına sevecek degilyani erkek zevk arzusu var
Soran+1 yılHayır ya hayır. Düşünsene birbirinize 8-9 saatlik uzaktasınız. Evlisin by yüzden kafana göre istediğin yere gidemiyosun küçük bir ilçedesin herkes tanıyor bu yüzden sık sık görüşemiyosun. 6 ayda bir kere onda da 24 saat bile değil. Sanalda da haftada 1 sanal seks oluyor. 1.5 yılda 6-7 kere görüştük 1 gün bile sürmedi. Neyine beni çeksin? Burnundan getirdiğim zamanlar oldu bana oturup tek tek açıklamasnı yaptı. Gözümün önünde ağladı zamanında evlenemedik diye ve daha nice romantik anlar. Senden vazgeçemiyorum dediği de oldu gitme be bırakıp gitme dediği de oldu. Ayrıca adam 1.95 boyunda aşırı yakışıklı bir adam ve eski sevgilileri bile halen yazıp arayanlar oldu. Hepsini sildirdim engellettim tek tek. Hepsini benim için yaptı. Hadi diyelim kadın ihtiyacı var bir sürü kadın var dediğim gibi eski sevgilileri bile yazıyordu daha. Benimle sanalda haftada bir kere seks yapıyor 6 ayda da bir görüşüyor diye mi 1.5 yıldır bana açıklama yapıp sil dediğim herkesi siliyor? Az mantık ya her şey bel altı değil
- +1 yıl
Seni görmek isterdim bukadar ne buldu sende diye belki görüştüğü yakın olduğu için sorun cikara bilirdi ama sen uzaksın sorun cikaramazzsinki gelemezsinde
Soran+1 yılEvet işre ben de onu diyorum. Eşi yakaladıktan sonra bana mesaj attı kadın. Tamamen adamı korumak için onun yakın arkadaşımın eski sevgilim olduğunu beni rahatsız ettiğini o yüzden adama mesaj attığımı söyledim. Konuşurken üzerine düşeni yaptın fazlasıyla dedi. Ben senin o karakterde olmadığını biliyorum dedi. Onu zora sokacak hiçbir şey yapmadığım gibi karısına yakalandı diye de en çok ben kızdım
- +1 yıl
Yaptığin boş iş bence yanlış yoldaşın. milletin yuvasını yıkma derim her şey tıp değil adam evlenmiş yani karısını ihmal edecek karısinida başkası bu iletişime gecer
Bırakmaz
Dertleselim034 Yorumla
Soran+1 yılNeden bırakmax
Soran+1 yılBana dedi ki sen orada öyle ben burada böyle yarım kaldık dedi
Soran+1 yılHayır normal çalışan 7-8 bin
Soran+1 yılBuluştuk 6-7 kere
Soran+1 yılBen 26 o 27 boşansın istemiyorum
Soran+1 yılHer zaman istiyorum zaten
Soran+1 yılOlmayacak maalesef
Soran+1 yılO boşanmaz ben de istemem
Soran+1 yılÇocuğu var. Çok seviyorum ama kadın yakaladı inst hesabının şifresini de almış ne yapacağız şu aşamadan sonra bilmiyorum. Adamın anne babasına bile söylemiş biriyle konuşmasını yakaladım diye
Soran+1 yılAğlamaktan ciğerlerim
Pişti resmen yemiyorum içmiyorum
Soran+1 yılÇok yıprandım 1.5 yıl çok şey paylaştık çok sevdim çok ağladım onun için. Gözleri bakışları yüzü sesi boyu posu tam istediğim gibi. Çook sevdim acı çektim böyle saçma sapan bir dalgınlıkla yakalanmasına deliriyorum ağlamaktan helak oldum ne uyku var ne yemek artık fgöz altlarım morardı. Keşke böyle olmasaydı evde 2 gündür izinli tek kelime yazmadı dün. Çok üzülüyorum
Soran+1 yılcanım mahvetti her şeyi
Soran+1 yılBırakamıyorum
Soran+1 yılBana dedi ki her şeyi ben mahvettim ben düzelticem ama bana zaman ver dedi
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden konuşuyorsun ki evli adamla
015 Yorumla
Soran+1 yılYa oldu bir kere işte bunu sorgulamayın lütfen hatamın farkındayım
- +1 yıl
Tamam hata diyelim neden vazgeçmiyorsun hata olduğunu biliyorsun bırak gitsin
Soran+1 yılBırakamıyorum büyülendim sanki
- +1 yıl
Bence büyülenmedin şeytana uyuyorsun
Soran+1 yılOrası kesin
- +1 yıl
Ve bunun sonu hayır olmaz daha kötüsü olacak mutsuz olacaksın
Soran+1 yılÇok mutsuzum
- +1 yıl
O yüzden bırakmalısın bebeğim aynısını bir gün sen yaşarsın kocan var başka bir kadınla konuşuyor hoş mu sen onu seviyorsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısın
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılBir şey daha demek istiyorum. Bana dedi ki sen orada öyle ben burada böyle yarım kaldık dedi😔
- +1 yıl
Adam mı dedi yarın kalsın istemiyorsan boşanacaksın bu kadar basit ben evli adamla olamam de kesin konuş ve ilişkşyi kes yaşın kaç
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Onun yaş kaç
Soran+1 yıl27
- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılSeni bırakmaz, beni bırakır 👳
05 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayı kes
- +1 yıl
Sen çok mantıklı konuşuyosun doğru 😂
Soran+1 yılAkıl verin yaa
- +1 yıl
Avucunu yala pis şeytan
Soran+1 yıl😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılniye adamın yuvasını yıkıyorsun
31 Yorumla
Soran+1 yılÖyle amacım yok
Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Bende diyorum nıye manita yok meğer bekarmışım
11 Yorumla
Soran+1 yılNe
Escort
21 Yorumla
Soran+1 yılPara karşılığı bir şey yapmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBitirmez biraz rolantiye bırakır
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Biraz ortalık durulsun diye ben kendimden biliyorum bir kaç kez yakalandım
Soran+1 yılNasıl üstesinden geldiniz eşiniz ne dedi ne yaptı
- +1 yıl
Başımın etini yedi bir süre şimdi duruldu ortalık
Soran+1 yılNe dedi ve şifrlerinizi aldı mı hesaplarınızın
- +1 yıl
Hayır ya hesaplar duruyor
+1 yılYazıklar olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılAsıl sen bitir o itks ne geleceğin olabilir
116 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl seviyorum bilsen haklısın bir kadının kocasına belki geliyorum ama çok seviyorum
- +1 yıl
Sevmiyorsun haramın tadı egzotik geliyor hepsi bu
Soran+1 yılNiye beni kimse anlamıyor
- +1 yıl
Sen sadece seks objesisin onun için masrafın yokgönül eğlendiriyor. bellikii sanal seks hoşuna gitmis ve ceptesin. okey!
Soran+1 yılAlakası yok öyle biri değil
- +1 yıl
Tam olarak tespiti yapmışsın şu iqsu 60 altındaki teyzeye
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü teyze deyince hakaret mi etmiş oluyosun zavallı yaratıkl? Ana nda teyze mesela şu an ona hakaret baaabında mı teyze diyorum ben. Ne mallar var ya😂
- +1 yıl
Kimin zavallı yaratık olduğu ortada elin artığına düşecek kadar. Ezik zavallı elin artığı için ne kadar düşüyosun herife gitmesin diye yalvarıyosun resmen her dakikası günah aldığın nefes kadar günah işliyosun. Teyze dedim çünkü gerçek o kokuşmuş hissi veriyosun kullanılmış ucuz çöp
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü yazık hiç mi sevgi görmedin ailenden haline acıdım yemin ederim kine nefrete bak
- +1 yıl
Sevginin s sini değl başka bi şeyin s sini bilmeye layıksın sen eskort. Kalbşn yok karakterin yok ki sana zararı olmayan bir kadının kocası senin abin sayılırken sen başka gözle bakıyosun başkasının hakkı o adam yarın sen eskort olmasaydın senin de kocan olsa o da sadece sana ait olmalıydı sapkın şey kafanı değiştir kötülükten kararmıştır her yerin
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü ne abisi be o 27 ben 26 yaşındayım. Ayrıca ben bıraksam adam bırakmıyor. Gerekirse başka hesap açarız oradan konuşuruz diyor😂😂
- +1 yıl
Der tabi burdaki abazalar da benle konuşmak iÇin neler yapıyo biliyo musun ya da dışardaki evli adam bi pavyon karısına para vermemek için az bi kaşar gördüğü kadına neler yapıyor eğlenmek için. Abin olmasa kardeşin olur evli adam ya sen nasıl Türk kızısın p*ç misin bunu sana öğretemediler mi evliye kardeş gözüyle bakmazsan Senin hiçbir zaman aşkın yuvan olamaz tabi
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü üzgünüm ama adam benim için göz yaşı döktü ayrıca uzaktayız 6 ayda bir zor görüşüyoruz beni değil gider başkasını becerir 6 ay beni beklemez. Seviyor beni ama sen çok kudurdun git bir su iç bence 😂
- +1 yıl
Bak soruyu soran.
Bunca kişi sana yanlış dedi.
Ama umrunda değil.
Sonuçları ağır bedel olacak
O i. te bişey olmaz senin gibi nicesi vardır merak etme
Karısını senle aldatan seni sen gibi çok kişiyle aldatyo.
Dilerim ailene ulaşır kadın. Ve tüm bokunuxu duyar da kocasidnan ayrılır sana verir artık 6 ayda 1 değil gündüz gece seks yaparsın. Derdin seks çünkü
Haftada bir sanal yapıyorum diyorsun.
Kaldı ki üniversite okuma aklı baisnda davranmanız lazımdı dilerim ailen öğrenir
Soran+1 yılYanlış olduğunu ben de biliyorum sadece şu sal ak kadının üslubuna tahammül edemedim
- +1 yıl
canım değil. Kimi sakince yazmış kimi de sinirli.
Bak güzel kadın hiçbirimiz anı tanımıyoruz ama öyle konuşmak lazım ki aklın başına gelsin.
O yüzden herkes ayrı üslupla yaozyid belki sarsılır ve yankısı görürsün diyee.
bir sürer öyle olurda kadın sana zarar verir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilir
Soran+1 yılGörüntü alacağı bir şey yok
+1 yılHayır
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizce
Biter
03 Yorumla
Soran+1 yılBitmedi devam ediyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bıraksın bir zahmet
02 Yorumla
Soran+1 yılBırakmadı
+1 yılBence devam et nerelisin seksisin kesin ama
01 Yorumla
Soran+1 yılDevam ediyoruz
Bırakmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılVar da sık görüşmüyoruz
+1 yılE herhalde bitecek
01 Yorumla
Soran+1 yılBitmedi devam ediyoruz
+1 yılbir şey olmaz..
07 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
nsll tanışma oldu..
Soran+1 yılÜnv okuduğum yerde yaşıyor oralı
- +1 yıl
adamdaki şansa bakk
cenneti görmüş sayende..
Soran+1 yılCehennem oldu her şey
- +1 yıl
sonradan oyle oluyor
ama evli bir erkek için
dennetten inmeydin..
herşeyin farklı güzell.. - +1 yıl
ewet orada msn
+1 yılBırakmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılSizce neden
- +1 yıl
Bir kere tatmış seni bırakmaz kolay kolay. Yine ulaşır sana bir süre geçsin.
Soran+1 yılTatmakla mı alakalı duygu yok mu sizde hiç
- +1 yıl
Duygu olsa karısını boyayıp seni alması gerekmez mi?
Soran+1 yılBenim öyle bir isteğim yok o da istese bile yapamaz ama aramızda öyle konuşmalar geçti ki kimse bilemez. Keşke zamanında olsaydı evlenmek isterdim diye göz yaşı akıttı
- +1 yıl
Olabilir. Herkes aynı değil. Duygusal anlamda da sevmiş olabilir. bir şey diyemem.
Soran+1 yılO öyle biri çook duygusal çok iyi tanıyorum. Yakalandı diye sinirlendim dedim ki nasıl insansın ben umrunda değilim paçanı kurtarma peşindesin falan diye haykırdım. Dedi ki ben düşünmüyor muyum aklıma gelmiyor musun. Sen orada öyle ben burada böyle yarım kaldık dedi
- +1 yıl
Peki
+1 yılseviyor bırakmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladınız
- +1 yıl
seviyor yazdım ben oraya
Soran+1 yılTamam nerden anladınız sevdiğini
- +1 yıl
Miki ... yorsa
Soran+1 yılOff bu muydu yani. Ben gerçekten sevgiden bahsettiniz sandım. Sizce sevmez mi
- +1 yıl
Evli adam seni beden srvsin mutlaka karısına döner
Soran+1 yılSeviyor her insan aynı değil zamanında tanışmadık evlenemedik diye göz yaşı döktü benim için defalarca o da mı yalan?
- +1 yıl
Olabilir
Soran+1 yılNe olabilir yalan mı olabilir
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBak şöyle söyleyim. Bana açıkça dedi ki sana ben eşimi boşarım seni alırım demiyorum bu hiçbir zaman olmayacak dedi. Sen eğer biriyle olmak istersen biter dersen üzülürüm ama saygı duymak zorundayım ben evliyim düzenimi kurdum sana bekle kimseyle evlenme diyerek bencillik edemem dedi. Ben seni elimden kaçırmak istemesem sana boş vaatler veririm kandırıp dururum ama ben sana sonuna kadar dürüstüm dedi. Güzel söz söyletmeye çalışıyorum ölüyor yine söylemiyor daha çok bağlanıp acı çekmeni istemiyorum diyor. Her zaman temkinli. Derdi cinsellik olsa 5 -6 ayda ancak buluşuyoruz bir gün bile sürmüyor 8 saat yol gece
Orada olup sabah dönüyorum mesela. Bunları niye çeksin? Gözümün önünde kaç kere gözleri doldu ağladığı bile oldu zamanında niye tanışmadık diye. Her şey cinsellik olamaz ya. Niye yalan söylesin?
+1 yılBirakmaz
015 Yorumla
Soran+1 yılNeden sizce
- +1 yıl
Simdi buradan nasil aciklayacam
Bilemedim bir iki ozel sorum var onlari yasattiysan adama seni asla birakmaz
Soran+1 yılSorun nedir onlar cinsellikse evet oldu ama bakireyim başka türlü okdu
- +1 yıl
Burada detay olmaz ama birakmaz korkma
Soran+1 yılBana dedi ki sen orada öyle ben burada böyle yarım kaldık dedi
- +1 yıl
Kizim burada bu konular detayli konusulmaz
Soran+1 yılOldu evet
- +1 yıl
Takibimde olsaydin detay verirdim
- +1 yıl
Onun yerinde olsam bana bunlari yapan kizi birakmam o biraksada bana gelebilirsin kapim acik sana
Soran+1 yılŞunu sormak istiyorum. Düşünsene birbirinize 8-9 saatlik uzaktasınız. Evlisin bu yüzden kafana göre istediğin yere gidemiyosun küçük bir ilçedesin herkes tanıyor bu yüzden sık sık görüşemiyosun. 6 ayda bir kere onda da 24 saat bile değil. Sanalda da haftada 1 sanal seks oluyor. 1.5 yılda 6-7 kere görüştük 1 gün bile sürmedi. Neyine beni çeksin? Burnundan getirdiğim zamanlar oldu bana oturup tek tek açıklamasnı yaptı. Gözümün önünde ağladı zamanında evlenemedik diye ve daha nice romantik anlar. Senden vazgeçemiyorum dediği de oldu gitme be bırakıp gitme dediği de oldu. Ayrıca adam 1.95 boyunda aşırı yakışıklı bir adam ve eski sevgilileri bile halen yazıp arayanlar oldu. Hepsini sildirdim engellettim tek tek. Hepsini benim için yaptı. Hadi diyelim kadın ihtiyacı var bir sürü kadın var dediğim gibi eski sevgilileri bile yazıyordu daha. Benimle sanalda haftada bir kere seks yapıyor 6 ayda da bir görüşüyor diye mi 1.5 yıldır bana açıklama yapıp sil dediğim herkesi siliyor? Az mantık ya her şey bel altı değil
Soran+1 yılBunu başkasına yazmıştım size de kopyaladım bunları bir adam neden yapar his var mıdır
- +1 yıl
His vardir elbette olmasa yapmaz
- +1 yıl
Konustuk bu soruyu ara verir ama birakmaz
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü yo hiç de öyle biri değil fazla yakışıklı ve istedikten sonra birçok kadını alır. Eski sevgilileri bile bırakamıyıp yazıyolar arıyorlar hepsini engellettim. Adam 1.95 boyunda kenan gibi adam. Abazalığs ihtiyacı yok kısacası neyse sen kudurmaya devam et 😂😂
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü sen bence bayağı boynuzlanmışsın biri tarafından ve feci acısı kalmış. Adam köpek gibi daha peşimde daha dün sanal seks yaptık ve bugün konuştuk. Artık buluşamayız herhalde dedim hiç belli olmaz orası dedi. Beni bırakmıyor zamanla sana bağlandım keşke zamanında ben evlenmeden önce seninle olsaydım her şey farklı olurdu diyor oturup benden çocuğunun olmasını istediğini anlatıyor. Kudurrrrrrr sp tal ezik beyinsiz kudur😂
Üzücü olmuş
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum ne olacak bilmiyorum
Soran+1 yıl1.5 yıl
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOldu
Su an nasil bir surectesin bitti mi
01 Yorumla
+1 yılkesin bitirir..
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Gizli Üye(18-24)+1 yılBırakır