Kısık gözle gülerkene fotom pp de..
Çok kıskanç kendisi. Gözlerim açık gülmeye çalışıncada çok çirkin oluyorum ne yapmalıyım sizce.
Çok kıskanç kendisi. Gözlerim açık gülmeye çalışıncada çok çirkin oluyorum ne yapmalıyım sizce.
Gülerken elmacık komiklerinizin üstündeki kasları yukarı doğru çekmezseniz gözleriniz kisilmaz.. ilk önce bunu ayna karşısında deneyin normal gülmeden durun ve sadece agziniyla dudaklariniz kapalı tebessüm edin.. sonra ağzınızı hafif acın öyle gülümseyin.. elmacık komiklerinizi yani yanaklarınızi inceleyin istem dışı yukarı doğru gittiğini göreceksiniz o esnada şunu yapın bir kahkaha atın ve kahkaha atarken kaslarınızı kaldırın bunu haftada bir kaç kez yaptığınız da kasların yavaş yavaş o mimik hareketine alıştığını göreceksiniz.. Tabi bundan sikayetciyseniz yapın değilseniz memnunsaniz problem yok 😌
Komik değil kemik yahu 🙈klavye
Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın ve çok güzel bilgiler vermişsin ama işte..😂
Yapacak bir şey yok , tadını çıkartın gitsin çok da takmamak lazım böyle şeyleri ☺
Sevgilim yok 😁
Ne alaka , sevgiliniz olmadığı için mi gözleriniz kısılıyor anlamadım 😬
Eğlencesine bi soru. trol😂
Sağlıkcımısınız merak ettim. Teknik bilgilendirme yaptığınıza göre
Anladım, hayır değilim. Bilgi dahilimde konuşuyorum sadece.
Çok kitap okurmusunuz
Merak ettigim birşeyler hakkında araştırma yapmayı veya bilgi edinmeyi severim.. mesela oturup bir Alman Lideri olan Hitlerin hayatını yazmisligim olmuştur.. böyle öğrene öğrene zihnimde kalanlar.. size anlattığım yüz egzersizi dediğim bir çalışma j içinden alıntı.. diksiyon derslerinde verilen , vücut dili , mimik çalışması
MaşaAllah. Kendinizi geliştirmişsiniz baya
Cevap
4Cevap
Benimde öyle oluyor evet seksilikten ziyade tatlı oluyor bence
O fotoyu koymana nasıl izin verdiyse artık, gözün açık gül çirkin ol hahahah😆
Senin gibi maynaklar olmasa bu site hiç çekilmez😂😂
Senin ben derdini s**keym
Doğan burada mısın dostum
Ben de derdim var sanıyorum zjzjjsk
doğal ol boş ver
Knk gözünü kısıncada çirkinsin.
Doğan sen naber yaa