Adam karısı yanındayken sürekli beni süzdü, üstelik benim de yanımda sevgilim vardı. Ayıp değil mi?

Sevgilim ile yeni başladık. İlk buluşmalarının, yemek yiyorduk. Sıcak olduğu için dizin bir tık üstünde bir kot etek giymiştim. Sonra üzerimde karıncalanma gibi bir şey hissettim. İzleniyormuş hissi. O adamla göz göze geldim. Ama erkeklerin gözüne iki saniyeden fazla bakabilen biri değilim. Hemen başımı çevirdim. Yanında eşi ve oğlu vardı. Bir süre sonra bacaklarıma baktığını farkettim. Sonra karısı da kocasının bana baktığını farketti ve bana bakmaya başladı. Kadına ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Kocasının gözü resmen dışarıda. Sevgilim de onlara arkası dönük olduğu için bir şey görmedi. Görseydi ne olurdu bilmiyorum. Onu doydum bahanesi ile hızlıca kaldırıp çıktım. Erkekler neden bu kadar kardeşimsin? Gözünüz neden dışarıda? Pardon da yanımda çıtır mı çıtır sevgilim varken sana mı bakarım? Eşine çocuğuna yazık değil mi Allah senin gibilerin belasını versin..
Adam karısı yanındayken sürekli beni süzdü, üstelik benim de yanımda sevgilim vardı. Ayıp değil mi?