Ben erkeklerden hoşlanmıyorum. Yaşıtlarım kuzenlerim vs evlenmeye de başladı ve şaka yollu evlilik muhabbetleri, sevgilim var mi diye ağzımı aramalar başladı. O kadar rahatsız oldum ki bu konuşmalardan seneye şehir değişeceğim. Bu lafları kesmenin yolu yok mu? Çok rahatsız oluyorum.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
🤦♀️ simdi ne desem ters olacak. Senin durumun, bi ailenin hayal kirikligi , dedikodular , aglamalar, durumu degistirmeye calismalar offf icim sıkıldı
Aileye yönelimimi söylemem. Uzun vadede kabul edecek bir aile çünkü çocuğunu kaybetmemek için her şeyi yapacak mentalitedeler şanslıyım bu noktada ama o süreci kaldıramam.
Hem aileme anlatsam ne değişir. Yarın bir kadınla hayat kurayım desem kuramam burada. İş için zaten gşzlemem gerekir işimden olmamak için. Anlamı yok aileye anne ben lezbiyenim dememin.
Peki degismek icin hic caba sarf edemez misin destek almak gibi..
Eşcinselliğiin tedavisi yok çünkü hastalık değil. Ben tedavisini yapıyorum diyenler de dolandırıcı doktor veya terapist değil. Almanya-da buna hastalık dediği için görevden alınan türk bir doktor vardı. Böyle bir ülkede kimse kendi tercihiyle bu yönelimi seçmezdi zaten emin olun. Belki Müslümansınızdır inancınıza terstir ama bu hastalık değil ve inanın tercih olsa seçmezdim.
Peki bi soru sorsam.. neden cinsel yonelimi alisilmisin disinda olan insanlarin çoğu müslüman degil?
Müslüman da var ama çoğu gizliyor çünkü dinlerinde yasak. Örneğin sapkınca bazı gelenekleri olan müslüman ülkeler var. Ha bu bizim geleneğimiz dinle bağdaştırmayın diyorlar ki bağdaştırılmasın tamam (zaten engel olsan da yaşamasan da o duyguya sahip olmak farklı bir şey). Gidip google trendslerde en çok gay videolar izleyen şehirlere bakarsan hep en muhafazakar şehirler olduğunu görürsün. Şehir ismi vermeyeceğim ama yine çok muhafazakar bir memlekette doğan arkadaşım oranın insanlarının eşcinsel oranlarının çok yüksek olduğunu twitterda şehrin ismi + seks diye aratrığında sadece eşcinsel erkek şeylerinin çıktığını söylemişti ve denediğimde gerçekten öyleydi. Yani bu hep vardı ve var olmaya devam edecek. Sadece insanlarda olan bir şey de değil hayvanlarda da görülüyor araştırabilirsin. Düşündüğünüzün aksine doğaya ters değil. Ben Müslüman değilim ama dini inancınıza saygı duyuyorum ama şöyle düşünün evlenmeden girilen cinsel ilişki de dininizde günah. Müslğman bir insan zina işleyemiyorsa dine göre (din dogmatik bir şey diye böyle söylüyorum yoksa işler) yine eşcinsel ilişkiye de giremez ama bu Müslüman kişi asla eşcinsel olamaz anlamına gelmiyor. Zaten cümlende yanıldığınız şuradan belli eşcinsel birliktelikler cinsel birliktelikleri kısıtlayan dindar insanlarda sık görülen bir şey. Bu bir tarikat üyesi olabilir bir rahip olabilir. Dünya sadece siyah beyaz değil. Sadece belirli inanç ve kalıplar üzerinden gitmiyor bu dünya.
Ben tek inanc ve kalipla dusunmedim zaten herkesin muslumanligi dini kendine senide oyle yargilamadim. Ama hep muslumanlikla ilgili konuyu aciyolar sende oyle yaptin su an oysa ki ben dinen bi sey demedim zaten. Sadece cok zor bi durum hani benden iyi biliyosundur ee bi cikis yoluda yok degistirilemiyoda ama bende sadece sana degil etrafimda ki kisilerede sende oylesin napalim diyemiyorum mesela ben erkek erkege veya kadin kadina iliski gördüğüm zaman midem bulaniyo ister istemez normal bakamiyorum ( sizin kendinizi bi erkekle dusunemediginiz gibi... kisilik olarak etrafimda ki eşcinselleri seviyorum ama kötü gozle bakmiyorum dislamiyorum
Çoğu müslüman değil demişsiniz ben cevabı verdim sadece. Müslüman biri ben eşcinselim diyemez. Midem bulanıyor demek de bir ayrımcılık zaten. Kendinizi bir kadınla düşünürken bulanabilir mideniz ama sizden ayrı yaşayan insanların bir şekilde bir kafede görüntüsü sizi rahatsız ediyorsa vu sorundur ama insanları rahatsız edip sorun çıkarmıyorsanız yine de sorun yok diyebilirim. Kaldı ki ben inancımın ne olduğunu da belirtmedim. Bir erkekle de olmayı denedim olmadı ona sevgilim demeyi bile içim almadı.
Ben sizi yargılamıyorum ama değişmesi gereken bir durum değil veya anormal. Bazı inanışlara terstir belki ama bu engellenecek bit şey değil. Anlatmak istediğim bu. Meramımı anlattıysam sizi de kırmadıysam iyi geceler.
Siz belki muslumansinizdir ve inanciniza terstir ya dediniz ben o yuzden bu soruyu sordum... kafede felan cinsellik gordugum yerde hickimseyi rahatsiz etmem ama iki olaya baskisim ayni olmaz buda yasayis bicimidir belki her neyse iyi geceler.
Bu zamanda evlenen herkes çok mutsuz. Evlenip napicam de. Insan kendine yetemiyor kaldi ki evlilik.
Ailem eşcinsel olduğumu bildiği için rahatım acıl kurtul derim
Evlenip kocanla seks yap
Tüysüz erkekle evlenirsen hoşuna gidebilir
Ya da geyle evlen. Aklıma başka bir şey gelmiyor
Gayler kadınlardan hoşlanmıyor ki 😅
Deki kariyer yapcam ben bb
Zaten şakayla karışık söylüyorlar tepki göstermiyim diye ya da boşluğa düşürmeye çalışıyorlar yok mu bir oğlan gibisine. Yıpratıyor bu muhabbetler beni. Şanslıyım ki mesleğim var ve tr şartlarında yine çoğu şehirde geçinebileceğim bi meslek.
Evlenmeyi dusunmuyorum ben böyle cok mutluyum bidaha da acmayin bu konuyu kalbinizi kirmiyim de
Deniyim
Teşekkür ederim bu arada
Rica ederim umarim ise yarar
Sahte nikah yapabiliriz 😂 komisyonumuz alirim ama
Para verip evlenecek insanları tanıyorum sadece izlemek için bile. Tabi hiç hoş değil. Eşcinsel kadın olmak demek tamamen cinsel obje opmak gibi görülüyor ve bu çok üzücü. Şaka yaptığını biliyorum da benimki biraz iç dökmek. Bir kadın bir erkeğe nasıl aşık oluyorsa öyle aşık oluyoruz kadınlara. Sadece p*rno ibaret değiliz.
Ya bende espri yaptım ama gerçekten kadıni sistemin kölesi olarak görmemek lazım ona ilgiyi sevgiyi verip yüceltmek zor değil yani
les biriyle evlen
Bütün toplumsal baskıları falan geçtim ailelerin uygulayacağı psikolojik şiddeti vs ama sana türkiye cumhuriyeti devletinde eşcinsel evliliğin legal olduğunu düşündüren olay nedir?
hollanda fs evlenin
Aynen Hollandaya da aaa hadi Hollandaya gidelim diyince gidiliyordu kardesim
@Nilsisa sizin de işiniz zor bacım
Üzüldüm lezzocuk