Gizli Üye(30-35)+1 yılİslâm der ki, her bir ruh ve beden kendi cinsini hoş ve ilgi çekici bulabilir. Ama kendine hakim olursa sorun yok. Hakim olmazsa lut kavminden farksız olur. Yanlış mıyım? Dinimiz bunu dillendirmektedir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum eşcinselliği savunan biri değilim sadece merak ettim
Cevap sahibi+1 yılBu bence utanılır bir şey değil.
Ama kendine hâkim olabilen kişi günaha girmez. Dinimiz ne güzel...
Soran+1 yılHaklısın. İnsan bazen yanlış hislere de sahip olabiliyor. Önemli olan ne kadar engel olabildiğin..
Cevap sahibi+1 yılTabi ki. Bir de , bir dişiden hoşlanmak yahut çekici bulmak çok çok abes bir durum değil. Çünkü kadınlar çekicidir.
Soran+1 yılYa ben kapalıyım ve erkeklerden hoşlanıyorum zaten sadece merak ettim pişman oldum sorduğuma da ya önüne gelen laf etti ne insanlar var.
Cevap sahibi+1 yılBen muhafazakar biriyim. İslâm'ın ne söylediğini ilettim :) yanlış bir şey, icraate geçince oluyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende gizli pasif gayim. İnsanın çevresi de toplum da buna uygun değilse gizli yaşamak şart oluyor
00 Yorumlaİğrenç bir şey eşcinsellik mide bulandırıcı bir pislik bataklığı
04 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bi kıza aşık olmuştum ondan sonrası yok ne başka erkeğe ne de başka bi kıza hiç aşık olamadım sanrıım hayattaki aşık olma şansım onunla kaybettim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKapalı değilim bu arada. Kapalı olarak da eşcinsel olan biriyle karşılaşmadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kapaliyi ve biseksuelim. De senin derdin ne onu anlamadim?
00 YorumlaBende eşcinselim ve bir kaç tane kapalı giyinen bisex ve lezbiyen tanıdım
10 Yorumla
+1 yılBurada birindende bizzati gördüm şaşırmadım yani ama ahlakdız olan çok.
01 Yorumla
+1 yılTürbanlı hiristiyan görmüştüm
01 Yorumla
Soran+1 yılO aile baskısı olabilir ya
Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. yok öyle bişey olamaz
04 Yorumla
Soran+1 yılOlması doğru değil zaten hani kapalı olmasa da böyle anlatabildiysem
Soran+1 yılElbette doğuştan var ama bence sonradan da olabiliyor hayat çok değişik...
+1 yılAnormal bi durum mu ki
05 Yorumla
Soran+1 yılDindar birisi yapınca daha çok eleştirilebiliyor sne bide böylesin nasıl olur diye
Soran+1 yılSen ne diyon ya Allah aşkına? Kime laf çaktın niye laf çaktın? Boş konuşanlar yazmasın diye güncel koymalıydım a q
- +1 yıl
Şiir yazdım
Bana ekiden Şiiradam derlerdi
korkma kız sana çakmadım
celallenme
Soran+1 yılCelallenirm geldi laf çaktı bazı insanlar biri konuyu mini eteklilerin namaz kılmasına kapalıların günahına getirdi a q bi bitmedi şunlar
- +1 yıl
hahahahah şiirimi onları düşünerek yazdım
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eski kız ark kapalıydı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet bir tane görmüştüm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılaşmadım
00 Yorumla
+1 yılkarsilasmadim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne