+1 yılKızlardan ilgi görmeye alışık değildir. O yüzden uzun süre bakmaya ve gelip konuşmaya cesareti de olmayabilir.
014 Yorumla
Soran+1 yılBilmemki bu ilk kez değil baktığı bir başka düğünde tam karşımdaydı duvarın orda duruyordu ozamanda baktığını gördüm hata yanında bir arkadaş vardı ben kafamı döderince o arkadaş az iteledi onu öyle gözgöze gelmiştik.. bu düğünde bazende telefonla uğrasiyordu, baktığını görüyodum.. hem ellinde telefon hemde gözleri bir kaç saniyelik bende ama o belki devam bakarda ben gözlerimi çeviriyom..
- +1 yıl
O zaman tanışmaya, gelip konuşmaya çekiniyordur. Tabi sürekli böyle devam ederse, seni "bana bakan kız" olarak görüp, ego tatminine girebilir. Böyleleri genelde pasif tipler oluyor..
Soran+1 yılOlabilir ama öyle pasıf erkek tiplerinden değl bence, düğünde bazende sırtı dönüktü tabii orkestraya doğru dans yere, ama kalktığımda o beni süzüyormudu hiç bakmadım.. Ablası ama arkaya doğru giderken durdu ve arkama baktığımda bana bakıyordu
- +1 yıl
Ne kadar oldu farkettiğin? Uzun bir süre olduysa umudunu kes, yok diğer türlüyse harekete geçebilir tabi...
Soran+1 yılİlk anladığımda 5 ay önceydi o düğünde sonra bir ay sonra fbunu açtı, ama bir kaç hafta önce kapatmış
- +1 yıl
O zaman biraz zor maalesef. fb dışında hiç başka imkan yok mu görüşmeye? Varsa eğer onları dene...
Soran+1 yıl1 ay sonra değil aslında 2-3 ay sonra pardon fbkunu açtı ama bir kaç hafta önce kapatmış
- +1 yıl
Anladım ama çok süre geçmiş üzerinden. :/
Soran+1 yılBiliyom baya oldu, zaman cabuk geciyor :/ ama bir kaç gün önceki düğünde ara sıra bakmalar ne ifade ediyor sizce? Ablası da bakıyordu
- +1 yıl
Kimlerden olduğunu sormuştur kanks
Soran+1 yılNiçin?
- +1 yıl
e canım, düğünde işler öyle yürür de ondan. İlgisini çekip merak ettiyse sorar.
Soran+1 yılHıı oke, ama bana bakıyordu sadece ablası.. En iyi cevapta da kendikendine secilmiş :/
- +1 yıl
Evet.
Farkında olmadan seçmişsindir. Artık bir EİC borcun olsun. :))
+1 yılBelki bir umut görmüstur
00 Yorumla
+1 yılAsiktir abi bunu 7 yasindaki cocuk anlar yani hoslaniyodur.
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bir tebessüm vermezmi caktırmadan, ara sıra baktığında boş bakıyodu hani nebilim boş yani :d
- +1 yıl
Hoslanmistir senden
Soran+1 yılAma bazende telefonla ugrasiyordu, baktığını görüyom.. hem ellinde telefon hemde gözleri bir kaç saniyelik bende ama o belki devam bakarda ben gözlerimi çeviriyom..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılsenin bakıp bakmadığını bakıyordur yani bakıyosan yeşil ışık alır
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakıyordum bende..
- +1 yıl
yalnız bakma var bakma var eğer hoşlanıyorsan saçlarını düzelt bakarken bir de hafif tebessüm
Soran+1 yılBiraz özgüven var bende ondan..
- +1 yıl
özgüven karşındakini korkutur sadece masum arada çekingen bakışlar olmalı
Soran+1 yılOluyorda valla böyle niye bakıyo acaba bakışlar böyle bekleyiş gibi..
+1 yılHoşuna gitmiş olabilir dikkatini çekmiş olabilir ya da bunlarin tam tersi :)
08 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi olan şey ne?
- +1 yıl
Akside çok çirkin vs. ya da hoş olmayan kıyafet vsvsvsv ama yanında birinedr bakabilir... d
Soran+1 yılÇirkin birine bence ara sıra bakılmaz :/ güzelim demek istemiyorum ama çirkin biriyse bikere bakarım ondan sonra bidaha bakmam yani..
- +1 yıl
Senin için çirkin olan başkası için çok güzel olabilir. Çirkin bir tende güzel ruh varsa iş bitmiştir. Birinide benzetmiş olabilir.
Soran+1 yılBiliyorum tabi bence hiçkimse çirkin değildir mesela olarak dedim, ilk kez bakmıyordu ama
bir başka düğünde tam karşımdaydı duvarın orda duruyordu ozamanda baktığını gördüm hata yanında bir arkadaş vardı ben kafamı cevirince o arkadaş az iteledi onu öyle gözgöze gelmiştik bir kaç saniye ama 'hızlıca' kafamı geri çevirdim..- +1 yıl
Boylesiniz işte çevirmesen kafanı belki şu an çıkıyor olacaktınızzz :D :)
Soran+1 yılDua edelim insallah olur bigün hehe :) annemgil vardı bakamazdım :p yakında bir düğün daha olacak kendime söz verdim bakacam eğer o bakarsa
- +1 yıl
Hadi bakalım :))
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dikkatini çekmişsin belli ki.. Adama fırsat yarat daha çok dikkatini çek.. Eğer senden hoşlansın istiyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet istiyorum.. 2 ay önce facebook açmıştı dahada emin oldum sonra bir kapatı kısa süreliğine geri açtı ama şimdi bir aya yakın kapalı :(
Hoşlanıyorsa bir iş atar belki yürür giderim onla diye şansını deniyodur
00 Yorumla
+1 yılSürekli bakarsa sapık derler diye
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha
baksa ayrı bir dert bakmasa ayrı bir dert
03 Yorumla
Soran+1 yılHaha valla öyle ama bu bendeki dert değil, merak ediyorum
Soran+1 yılDemi merak etmiyecekin aslında böyle şeyleri ama napalım :/
Hosuna gider kiz guzeldir cekicidir
00 Yorumlabir biz bakisamadik be kanka
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye bakışamıyorsunuz kankk?
Soran+1 yılÖzel olduğunu hissetirmek istemiyormusun, hem sen benim sorumada bir cevap versen?
Soran+1 yılHııı oke, ee benim soruma cevap yok mu
Soran+1 yılEvet öyle ara sıra bakıyordu, ilk kez değil ama ben kalktığımda da bakıyormuydu bilmiyorum
+1 yılYerinde duruyomu diye bakıyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoruyu tam tersine cevirde bir cvplasana bana ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım :) ama belki erkeklerde aynı değildir?
Cevap sahibi+1 yılAma bir cvpla ;)
Soran+1 yılBir kız erkeğe arasıra bakarsa beğendiği için bakar, eğer buysa demek iatediğin
Kesiyor işte seni :)
09 Yorumla
Soran+1 yılAma ozaman bir gülüş, sırıtma atmazmı? Baktığını bir kaç kez yakaladım..
Soran+1 yılKendisi ama 24 yaşında biri bence öyle bir korkusu olurmu
Soran+1 yılBenim tepkim rezaletlere yol açarı pek anlamadım :/
Soran+1 yılGörüşten tipim öyle kizlardan değil, oturmasını kalkmasını bilen biriyim ama biliyorum öyle şov için kızlar var
Soran+1 yılŞov yapan kızlar *
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bakıyorum
06 Yorumla
SoranNiye bakıyon..
Cevap sahibi+1 yılYa hoşlandığım biri var 7 ay önce bakışmaya başladık hala bakışıyoruz
Soran+1 yılEe facebooku falan yok mu ya da ortam arkadaşınız
Cevap sahibi+1 yılFace kullanmıyor:/ ortak arkadaş vardı da ben pek samimi değildim kullanamadım o jokeri
Soran+1 yılVardı ama artık yok yani? Varsa samimi olmaya çalıs abartmadan ama.. 7 ay bakışmak baya bir uzun zaman
Cevap sahibi+1 yılYok ya biliyor ona ilgimi kendisi ile konuşcam
+1 yılCanı sıkılıyodur
03 Yorumla
Soran+1 yılYa :/
- +1 yıl
Ya değil peynir
Soran+1 yıl> :D
hep mi baksın yani
03 Yorumla
Soran+1 yılHaha yok onu sormadım..
Soran+1 yılAma bazende telefonla ugrasiyordu, baktığını görüyom.. hem ellinde telefon hemde gözleri bir kaç saniyelik bende ama o belki devam bakarda ben gözlerimi çeviriyom..
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer