Lafa bakarsın laf mı diye erkeğe bakarsın erkek mi diye sonra paraya bakarsın para mı diye sonra kendine bakarsın ben bu erkekle niye birlikte olmayı seçtim diye. Sonra hava durumuna bakarsın yoğun sağanak yağmurlu gözyaşı.
Öncelikle alınan hediye ya da maddiyat ile cinsiyeti bağdaştırmak doğru değil. Bunun lafını etmek, sorun haline getirmek kişinin erkekliğine bir kusur olarak yansımaz. Bu tür dayatmalara son verelim.
Alınan çiçeğin, hediyenin lafı edilmez. Hoş değil. Maksat karşı tarafı mutlu etmek ve erkeğin duygusal tatmin yaşamasıdır.
Elbette bunun lafı edilmez. Sadece sevgiliye değil yaptığın hiçbir güzelliğin lafı edilmemeli bana göre. Aşırı derece de iğreti oluyorum böyle insanlardan gerçekten.
Çevremde böyle çok gördüm ve açıkçası harcadığı parayı lafını eden erkeğe erkek denir. Çünkü onlarla birlikte olan kızlar o erkek para harcamayınca harcamadığı paranın lafını yapıyordu. Şimdi hiç kimseye haksızlık yapmak haddime değil. Kızlar harcanmayan paranın lafını yapıyorsa erkekler de harcanan paranın yapması doğaldır.
Sevgililik aşamasında çok fazla hediye alınmasına ve sürpriz yapılmasına karşıyım. İlişki istendiği gibi gitmediği zaman ayrılık olunca maalesef ki yapılan şeylerin hesabı yapılabiliyor. Tabii ki yapamaması gerekiyor ama o kızgınlık anında böyle ufak hesaplar peşinde koşan insanlar olabiliyor. O yüzden pahalı hediyelere ve sürprizlere karşıyım.
denir hatta adam gibi adam da derim ben yahu sabahtan akşama 15 tl zammı görmüş ülke burası bu para ağıçta mı yetişiyo kaldı ki parayla mı ölçüyosunuz siz erkekliği aşkı sevdayı biz de kadınlığı bunla ölçelim o zaman oh ne ala memleket.
Durduk yere ederse ayıp eder ama durduk yere denildiğini düşünüyorum para harcayınca romantik harcamayınca pinti odun vs ilgisiz bazı insanlar var ne yaparsan yap hep daha fazlasını ister kısasa kısas.
Sadece sevgilisine ya da sadece erkekler olarak değil.. Biri icin harcanan para emek fedakârlıklar... daha neler neler.. Yaptıklarını yüze vuran insanlardan nefret ederim. Ya yapmayacaksın, ya da yapıyorsan konuşmayacaksın...
En nefret ettiğim insan tipi. Lafını yapacaksan birlikte vakit geçirmeyelim yani. Sadece tek tarafın harcama yapması da sinir bozucu, böyle başa kalkanın da. Ben hiç katlanamam. Böyle şeyler çok gereksiz ve saçma geliyor.
Bunu bir de adamın ağzından dinlemek lazım, gerçekten 2 yemekten ve 2 çiçekten mi ibaret😅 malum kadınlarla dışarı çıktıkmı kafamızdaki taksimetre çalışmaya başlıyor.
erkek denir mi bilmem ama sövülür yani kadın için de aynısını derim çünkü şöyle düşünün evli olduğunuzda topu birbirinize firlatiyorsunuz. Ne kadar saçma ki hep duyduğum bi konu😠
Örf adetlerimizin işinize gelen kısmını almışsınız... işinize gelmeyen kısmını da önünüze koyarsak yermisiniz? Örf adetlerimizin bir kesimi işinize gelmiyorsa Alman usulünü de yiyeceksiniz
Denmez ve erkekler arasında da bu kişi şiddetle kınanır. Ayrıca muhterem kişinin arkasından özenle sövülür :) Sadece kız erkek ilişkilerinde değil, arkadaş ilişkilerinde de yenilen içilenij hesabı yapılmaz ne olursa olsun.