Bence denilebilir. Nasıl hitap edeceğin kimseyi ilgilendirmez ama bazı insanlar üstüne vazife olmayan konularda yorum yapabiliyor işte böyle. Seni bilmem ama ben böyle bir söz duysam arkadaşımın toksik biri olduğunu düşünürdüm. Belki de arkadaşlarıma karşı sınırlarımı fazlasıyla koruma eğilimindeyim. Belki de o yüzden arkadaş edinemiyorum.
Söylenir Tabi ki de o arkadaşına Bakma Boş konuşmuş Bi kız bana balım dese güzel çok hoşuma gider 🤭 bende Fıstığım derim tabi sevgilim se Ya kızlar çok şeker ya
Şöyle yap. Onun yanına giderken evde, üstüne cilveli bir şekilde yürü aynı tempoda hızlı hızlı nefes alırken dilini alt diş tarafının altına koy, dikkatını dahada çeker. Sonra yatarken kucağına otur, yavrum diye seslen, onun seksiliğiyle dayanamaz sana kayar.
Yani kişi eşinin sevdiğine onu kırmayacak şekilde ya da ahlak sınırlarını açmayacak şekilde toplum içinde özellikle dikkat edilerek hitap edilebilir ama toplumda böyle yılışık bir şekilde de durmadan aşkım canım diyen insanlar uyuz oluyorum
Ben bebeğim papatyam miniğim her şeyi diyorum yani 91 lik adami kendine kuzu ettin diyor ama o da seviyor ilgiyi. erkekelerin cussesi koca ama kalbi ilgi konusunda küçük ve savunmasız bence. denir ya ne kadar absürt odunum hanzom mu desin
Kimse sana canım cicim “balım” demesin diyen Serdar Ortaç haklı bence, hitap edilirse mevzu çıkacağının vurgusunu yapmış adam, kulak vermek lazım eserine 🙄😁
Neden denilmesin ki istersen güzelim de erkeğe güzelimde denilebilir illa kızlaramı hitap ediyor BÖyle bi kuralmı var hayır sen arkadaşını takma içinden ne geliyorsa öyle de kuzum
Sevgilin bundan rahatsız değilse edebilirsin sıkıntı yok. Fakat bundan sonra başkalarına saygısı olmayan insanların yanında genel kavramları kullansan daha iyi olur gibi (canım vs.).
Neden denilmeyecekmişBen mesela o üzgün olunca tavşanım diye sesleniyorum ama o halinden memnunYani bu hitap etme işi kişiden kişiye ve düşünce yapısına göre değişiyor