Memur biri memur olmayan biri ile evlenir mi?

Şahsen bugün memur olsam memur olmayan biriyle böyle bir yola girmem. Özellikle kadınlar memur bir erkeği gördükleri zaman kene gibi yapışıp çok seviyorum aşk kadını ayaklarıyla nikah kıydırmaya çalışıyor. Yani birnevi tescilli sigorta poliçesi oluyor erkek kadın için. Birde sözz konusu evlilikse menfaat ve çıkar daha ön planda.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Olur niye olmasın
7 sene memurluk yaptım
4.5 senesi uzmanlikti
Bir kere bile olsun memur eş isterim demedim
Tam tersine istemem dedim
Altı üstü memurluk
Kendinizi dev aynasında görmeyin
Kibir budalası angutlarrr...
Sanki cennet ile müjdeleyiniz muna goyuuum
Niye kast sistemine benzer bi sistem mi var? Memur sıradan bi vatandaş işte. Ancak soruna şöyle cevap verebilirim. Bazıları memurlar ortalamanın birazcık üzerinde alıyor diye karşısındaki kişinin de maddi bakımdan iyi olmasını ister ki bu da onun karakteri ! İle alakalı bir şey. Karakteri oturmuş ve ne istediğini bilen biriyse statüye bakmaz.
Kardeşim hayata yeni mi geldin fksldls etrafına hiç mi bakmıyorsun abi sırf adı soru sormak olsun diye saçma sapan sorular sormayı bırakın gerçekten çok klişe
Bütün Cumhurbaşkanlari , cumhurbaşkanlari ile mi evlenmek zorunda 😊😂 başbakanlarda başbakanlarla evlensin 😎
Elbette ki evlenir ki exeşim öğretmendi fakat şu an çalışmayan yani ev hanımı istiyorum
Evlenir. Benim arkadaşım öyleydi. Hayat bu insanlar anlasabildikten sonra gerisi önemsiz.
Sacmalamissin guzel kardesim bu isler nasip kismet isidir illaki evlenebilir
eskiden evlenilirdi ama şu anda çift maaş düşüncesi ve zaman uyumu için evlenilmior pek
Gelir durumu yakınsa olabilir
Evlenir niye evlenmesin
Kızlar evlenmiyor, da erkekleri bilmiyorum
Evleniyor tabi neden evlenmesin.
Memur olmayan ekekse zor
Saçma kendim kazanır kendim yerim kadın memur olursa işsiz erkekle evlenmiyo ben niye evleneyim
Evet annem de babamla birlikte çalıştı beni babaannem büyüttü çocuk yaparsam annem bakar karım çalışır
Evlensin
Evlenir neden evlenmesin
Savcı kuzenim ev hanımı ile evli
Evet evlenir tabi ne var bunda
Neden olmasın ki
Evlenmez.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş