Konuşma ortasında pat diye iyi geceler diyene ne denir?

Merhaba, bunu hiçbir gerekçe göstermeden yaptıysa elbette hoş bir davranış şekli değil. Uykusu geldiği için veya başka çok geçerli bir mazereti olursa o zaman da haklı bir sebep olur ama her şey iyi güzel giderken veya tartışma esnasında böyle bir şey yapması kabul edilemez bir şey. Pişman etmek için uğraşmazdım ben olsam. Direkt irtibatı keserim öyle bir insanla çünkü bu bir saygısızlık. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Şimdi eğer uykusu geldiyse direkt iyi geceler demesi normal olabilir ama yine de uykum geldi yarın konuşalım vs deseydi bişi olacağını zannetmiyorum. Ama bunu sorduguna göre kalbin kırılmış. Direkt sana da de ve ona yazma eğer konusmak istemiyorsa yarin sabah sana yazmaz böylece onun aklinda olmadığını sadece başından gitmeni istediği için iyi geceler demiştir. Sabah günaydın vs yazarsa normal konusmaniza devam edebilirsin. O konuşma gerceklesirse erken bı saatte (o demeden once falan) sende ona iyi geceler yaz ve ortadan kaybol bahane falan da söyleme aynı onun yaptığı gibi. Akilli biriyse ztn ne yapmak istediğini anlar eğer yapmazsa boş ver et baska biri ile konuş :]
Bir kereliğine mahsus böyle bir durum yaşandı ise mazur görülebilir. Fakat sürekli yaşanıyorsa iletişimi tamamen kesmeni tavsiye ederim. Çünkü yaptığı hiç hoş değil. Aynı şeyi sen ona yapsan inan o da bir daha seninle konuşmak istemezdi.
Konuşma ortasında pat diye iyi geceler dedin. Ben de benimle konuşmak istemediğin için bunu dedin diye düşünüyorum. O yüzden seninle bundan sonra konuşmak istemiyorum. İyi geceler. Hoşçakal. De. Ve bir daha yazma.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!İyi geceler diyeceksin engelleyeceksin bitti djjdjd
Ben cevap vermeyebilirim.. Sabah da muhtemelen günaydın yazmam..
Susup cevap vermemen yeterli.
Yazma bir şey.
İyi geceler denir
Msjdaysa eğer görüldü at cevap verme yazma da yazarsada ağzına mıçç.
Sesli söylediyse de sanada diyip yüzüne kapatsaydin o ne öyle konuşma ortasında uykum var falan desin insan gibi
Bu söylenir babayiğit 😂😂
İnstadan yazdıysa mesajı beğen iyi geceler deme o Bi daha mesaj atana kadarda ona yazma
Senle konuşmak istemiyorsa yapacak neden bir şey olsun ki
Hiç bir şey demeyip kapat mal gibi kalsın ortada. Seni onemseseydi böyle yapmazdı.
Zıbar de 😃 konuşmak istemeyene yapacak bir şey yok
Okuz denir tek kelimeyle, sen de sesli aramada konusurken durduk yere iyi geceler diyip suratina kapat telefonu
“Tamam canım iyi geceler sana benim gecem daha yeni başlıyor”yaz. Karşılığında bir şey yazarsa cevap verme.
Diyecek bir şey kalmamış kitlemiş adam muhabbeti. Ne diyeceksin?
Bundan sonra bana asla yazma sen daha benim ne dediğimi umursamıyor senden bana hayır yok
o an belki müsait değildir ya da konuşmak istemiyordur
Görüldü bırak noldu falan da yazarsa hic cevap verme
Ne deneceğini bilmiyorum ama senden konuşmak istemediği çok açık
sıkıldım artık s. ol git diyo sana :D
Bir daha mesaja cevap verilmez. O kadar.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş