umrumda olmazdi gerci ama, sadece soruyorum iste...
ha bide, kizlar siz olsaniz realde daha ikinci kez gördügünüz bir erkegi öpermiydiniz ?
Ya işin ahlaki ve dini boyutunu bi tarafa bırakarak söylüyorum ..
Yahu arkadaşım kızla aylarda bir görüşüyorsun. Aylarca telefonda konusuyorsun sonra 2-3 saat vaktınız oluyor ondada öpmesini bize soruyorsun.
Aşağıdaki erkek arkadaşlarada helal olsun bu adam kızla aylardır konsuyor. Eğer gönlü yoksa sevgili olarak bulusuyoruz demez. Kalkıp kızı yerden yere vurmanın alemi yok.
Hem sen onu bunu bırakta söyler misin BİR ERKEK İKİNCİ BULUŞMADA ÖPÜŞÜYORSA ONUN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ? desek ne dersin ...
Beyler birde burdan bakın olaya. Kendi dilinizle kendinizi üstün sıfatına koyuyor haklı gösteriyorsunuz. Unutmayın birimiz kuş birimiz böcek değiliz. Her ikimizde insanız ..
Şuan hayatımda olmasada şunu biliyorum ki erkek arkadaşım beni ikinci buluşmada öpmüştü garipsedim ya ne biçim adam bu dedim. Ama tam 4 sene beraberdım ıyı veya kötü ama tek bıldıgım 4 sene böyunca onunla oldugum her an baska hıcbır erkege bakmadıgım .. Aldattı ve ayrıldık .. Şimdi bence kendinizi sorgulayın biz onların verdıgı degere layık olabılır mıyız diye. Çünkü siz erkekler insanları tanımadan yargılıyorsunuz.
Şunu biliyorum ki bu insandan sonra kolay kolay kimseye tavız vermem ..
Arkadaşım sende kendini sorgula ya kızı degıl ikinci buluşmada öpen erkeksin !
alkışşş :)
şu anada kadar okudugum en yapıcı acıklama
Bişey düşünmem. Farklı şehirlerde olduğunuz için buluşma fırsatınız olmayacaktır. Kız da konuşmalarınızdan sana güvenmiş. Sen öpmeye kalkmışsın bir de. Kalkmış kızın hakkındaki düşüncelerimizi soruyorsun. Bana göre kız seni hiç tanımamış. Bunu düşünerek çok ayıp ediyorsun. Bana kalsa suratına tokatı yapıştırırdım da. Evlenmeden öpüşülmez bile. Ama yanlış sende. Hem kızı sen öpüyosun hem kız için inceden inceye kötü düşünüyosun. Bence kız iyi bir kız.
Yok ya, kizi kötüledigim falan yok, sadece milletin yorumunu sordum, ha birde, burdaki kizlar ne düsnür, öptürür mü öptürmez mi diye :) ...
Sen evlenmeden önce öpülmez diyorsun, ben sonrdan bakire olmadiigni ögrendim ya neyse ...fazla acmiyim
Evet..
Nolmuş? Ağzından mı öpmüş? Neyse lafı fazla dalgaya verip uzatmadan kitabın ortasını açıp konuşuyorum genç arkadaşım;
Aylarca telefonlaştığım kızla ilk buluşmada sıcak anlar yaşayamazsam gay olurum ben hem böyle şansa söverim hem de beceriksiz sayarım kendimi. Sen git genç adam ve o kızla doyasıya bir şeyler yaşa. Anlaşırsanız basarsın nikahı.
okumaya vaktim yok sadece başlığa cevap vereyim, ikinci buluşmada senle öpüşen kızın senden önce yapmadığı halt kalmamıştır. mide meselesi, miden kaldırıyorsa evlenirsin bile. ama o tip basit kızları gözünden anlayan ben, öpmeye bile kalkmam, yanıma yaklaştırmam...
yok abi ya kizla 5 ay kontaktimiz vardi telefonda, hic görüsme firatim olmadi, bir kere bulusduk sonra bir ay sonra ikincisinde öpüsdük iste, bakieyim diyordu digilmisde zaten neyse salla
Bak nasil biliyorum :))
Cevap
11Cevap
ya ne zaman öpüştüğünüze ne takıosnz ki.aranızda bi çekim olduunu ve sevgili olma ihtimalini düşünüosanız sevgili olmadan önce öpüşüp ilişkinizi bu şekilde başlatabilirsinz.ben bunu yapabilirim ama hiç yapmadım :) elimi tutarak başlayan bi ilişkim oldu ama :)
bende de o ilk el tutarak olmusdu ama coooooooktan bitti be :(((
tabi sokakta önüne gelenle öpüş, nasıl olsa biriyle sevgili olursun dimi? =)
nasıl bir ahlak üzerine yetişiyorsunuz siz?
kimi bahsediyorsun sne ?
onuncu köy , herkesle yapmiyoruz tanisiyoruz, bir kisi oluyor iste ...
Şu an evlılık planları kurdugum erkekle ılk bulusmamızda opusmustuk daha dogrusu kendısı yolda yururken bırden benı cevırıp opuvermıstı benım yasadıgım saskınlık hala unutamam :) Öpüşmek guzeldır ılk bulusmaymıs ıkıncı bulusmaymıs elalem ne dermıs sacma sey bunlar.Öpüsmek guzeldır opsusun koklasın :)
Zaten, bende onun haberi olmadan yapmisdim, :)) ... sonradan ayni gün bi kac kere yaptik... ama hani derler ya, kiz dedigin istanbul gibi olmali, fethi zor fatihi tek, o söz biraz uymadi gibi geldi de ^^ :))
Bilmem, Kalbini caldiysam, feth etmisimdir :)
Kendimi sevdirdiysem, calmisimdir
Sen o kızı hiç sevmemissin bile bunu gelip de bize sorman hata. Sevgilisi değil misin opersin o da hazirda ve istiyorsa Sana karşılık verir pardon da bunun oro. pulukla ne ilgisi var daha önce kimseyi öpmemiş seni arzuları da olabilir sahi sen niye öptüm asıl soru bu olmalı...
tek başına yapmadı ya, adam da öpmüş işte ne var bunda ?
yok ben bisey demiyorum zaten, sadece, millet ne düsünür diye, yada burdaki kizlar bunu yapar mi ?
milletin ne düşündüğü o kdr önemlimi ya önemli olan hisler değilmi .yada senin ne düşündüğün vs vs
ah ulen keske yazmasaydim buraya, kizi halen seviyom yeminle
kız zaafına yenik düşmüş biraz toy ve mantıklı düşünemiyor. o değil, sen öpmüşsün arıza sende aslında. kötü niyetli insanlar gibi davranmışsın.
o an bilmiyorum, hersey sinamada gecdi, iki kisilik koltuk siparis yapalim diye o dedi, böyle yan yana. bana yaslandi, ellerimiz kavruyorduk, o anda bende kulak,memesinif alan öptüm, o anda gözlerinin kapayim, koltuktan assagi dogru sürtünmesi ne anlama geliyor ? ... sonradan dudagina yanasdim, bende yaptim oda geri cekilmedi, yaninda tanimadigimiz üc türk kizi vardi, dedim utanmazmizsin türkler var, dedikine tanimioyruz ki onlari .
öpülmüş dudağım muhasebesi yapılmaz...
bende yoldan geçen birini cevirdinde ertesi günü öptün sandım..
kafa yapın,hayata bakış açın,ve kişi hakkında düşüncen hislerin önemli..gerisi tırt...
Çeşitli kelimeler var, O.. K.. S.. gibi harflerle başlıyor ama söyleyipte banlanmak istemiyorum.. Bu durumun üzerine sağlam bir ilişki kurulmaz, salla gitsin.. Kız dediğinin ruhu kız olacak ki güvenebilesin..
Öpmeye başlayan erkekte sorun yok ama izin veren kız hakkında ne düşünürsünüz?
Garip bir mantık.
Yok, yani hic hayir olmaz da demedi de ondan sordum, ben dedim toplumda ayip olmaz mi, görerler, kiz dedi, "tanimiyoruz ki onlari" dedi gecdi ...
sen olsan izin verirmiydin kinci kez gördügün bir insani ?
Benim ne yaptığım beni ilgilendirir yani tartışmaya açmam da.Sen öpüyorsun öperken sorun yok kız izin veriyor acaba kız hakkında ne düşünmeliyim.Madem yanlış sen niye öptün? Madem doğru ne diye sorun ediyorsun.Mantığını değiştir.Böyle olmaz.
İlk buluşmada seninle 5-6 saat vayy öp diye bklemiş işte sende öpmüşsün sorun yk
hayir ilkinde, sadece yanaktan öptüm, ikinci bulusmada öptüm, sen olsan öptürürmüydün ? ikinci kez realde gördügünü ?
he öptürürdüm
insanız sonuçta kaç dakikada bir seksi düşünüyoruz. illaki arzulama olur. bu engellenemez. anca kız veya erkek sevgilisinin yanında kendini tutar sıkar ayrıldıktan sonra kendini tatmin eder bir şekilde olan bu yada yapışır dudaklara:)
ne diyeceksinki. o tanıştığı erkeği arzulamış erkekte kızı ne bekliyordun.öpüşürlerde sevişirlerde doğanın kanunu bu.
yok, hani kiz biraz agir basli olmamali mi :D ikinci bulusmada hemen :D
alla alla niye tek kiz agir basli oluyor ...sen önce bi agir basli ol sonra karsindakinden aynisini bekle
bizim yapimiz ama sizinkinden biraz farkli, biz evet dersek sizde hayir diyebilceksiniz
Öpen ben değilsem bunu bilemem, bensem beraber yaptığımız bir şey ve ne var bunda, öpen ben değilsem ve bir şekilde öğrendiysem yine ne var bunda ve üstelik bana ne.
Erkeklere de sor cevap vereyim o zaman.
hissettiğini yaşayabilen bi kıza denk geldiğim için sevinirdim. gerçi 4-5 ay görüşmeden telefonlaşmaya sabredebilir miydim onu bilemedim
4 5 ay gecemsi sundan di, zaten bir ayi ramazan, ark arkaya erkek kiz, yurt disina tatile gittikleri icin biri iki digeri 5 hafta, o yüzden yani ..
aptal diye düşünürüm öyle her tanıştığına dudak verecekse ohooooooo yeni bi tane paris hilton geliyor demekki
her tanidigina digil, biz sevgili amaci bulusmuduk zaten ^^
Demek ki umrundaymış ki sormuşsun. Ama benim umrumda olmazdı açıkçası ne var bunda.
ama baya uzun sure gorusmussunuz bence yalnıs bısey yok. kız etkılenmıs asık olmus ya da hoslanmıs olabılır
kulagindan öperken,(emerken) gözlerini kapadim, bedenigle biraz assagi dogru kaymasini neye algiliyorsun ?... hani misal, rahat bir koltuk burdugumuzda affedersin kicimizi sürderiz ya, tahrik mi oldu ? :S... sinemadaydik da ..
kıza soyluyosun ama pekı sana ne demelı hemen bunları yapmana? tahrık olmustur
ya o an oldu, oda istiyor sandim, hem sanki, kendisi hazirdi, tek ben degilim ki, cift koltuk fikri ondan cikti, onun yan tarafinda hatta 3 türk kizi vardi, dedi türkler var, ayip olmaz mi sana, onlari tanimiyoruz ki dedi, sorun olmaz gibisinden, hmm sence tahrik mi olmusdur bi kullagindan (emmdim) diye zaten ondan sonra hemen hemen kendisi diliye öpüsmeye geldi sanki,
Aynen öyle ilk öpen kız degil ayrıca sensin sen bi düşun acaba kız senin hakkinda ne düşünüyo daha ilkinci buluşmada öpt beni diyee?
orasini bilemem, sen ne düsünürsün öyle bir erkekte :P
haha, acaba o ne düsndü o an :D...buyrun normal diyen bayanlar, siz düsünüyorsunuz öyle biz niye düsünmeyelim, neyse, somram hata :s
Ben söyliyim evet öpüyo ama gerçekten seviyo mu diye düşündü gercekten sevdiğine eminse sorun yok devamm
Senin için bu, devlet meselesi haline dönüşmüş anlaşılan ?
Öpsen olmuyor Öpmesen olmaz :/
Kız bi şekil sana güvenmiş bence hiç kurcalama bunu altında kötü bişey arama
Öpse o. öpmese bagnaz dersiniz s.. gidin la
yok ya, amacim kizi kötülemek diigl, toplumun yorumunu merak ettimde ondan, ha birde acaba buraya yazan kizlar, realde ikinci kez tanistigi bir erkegi öper mi ?
Demek ki sevmiş..6 aydır ilk kez öpen bir insan kötü amaçlı olmaz.onları bilemem cevaplarını oku
tamam hanfendi, kizmayin :))
Face den sonrasını okumadım.
:))) aynennn
afferim evladim :D
İlkınde opusuyorum prblem ?
realde ILK defa gördügün bir kisiylede mi ?
yorumsuz ...
Arkadaş ikincide öpmüş ya ilkinde öpüşeni ahlaksız buldu.KENDİNİZLE ÇELİŞİYORSUNUZ!
öööf bizene sizin özelinizdeenn.
okumu dedik sana ?
actıım salakca bi soruymuus cevap verdm cıktttm
salakcada bir yorum gelmis
böyle bi sora böyle bi cevap verilir cut
faceden nasıl tanışılıyor halaa anlamış değilim :)
ne si var dürtüyon kizi uyaniyor, basliyorsun sohbete, numaralarini degis kaynas, cam ac, begendiysen, bulusma karari al, olursa olur olmassa olmaz bu kadar basit :D
yok arkadaşım gayet normai yani artık herkesin evinde net var :) ben ne şekilde tanışıldığını sordum sana sadece durtmeyle mi oluyor durtmesi kapalıysa
Toplamda 6 ay geçmiş aşağı yukarı. Normal.
ama realde ikinci kez görüyor normal mi ?
Ya erkeğe ne dersin?
kafana göre takil
eski kaşarlardan
yok macar salamı
En İyi Cevaplar