İnstagram biosuna yaşadığı şehri ve yaşını yazmış, kötü düşünmeliyim değil mi?

Merhaba, "taliplerimi bekliyorum" ifadesi gerçekten niyetini belli edercesine bir söylem olmuş. O yüzden ben olsam o kişiden umudu keserdim. Sevgilisiysek veya flörtsek ayrılırdım, eğer platoniksem anında vazgeçerdim çünkü böyle birinden bana yar olmayacağını iyi bilirdim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Saçmalama yaaa ne alakası var. Ben olsam asla yazmam o ayrı bir konu ama ismi çok bulunan bir isimdir ayırt edilmek için yapmıştır. Ayrıca ailesi sülaleside görüyor o profili yani ne olabilir ki? Telefon numarasını yazmamış ya yani
Ben face ve instagramdan tanımadığım kimseyi eklemedim hiç beni tanıyanda şehrimi yaşımı bilir niye kime yazayım bunları kime ne ne gerek var? Orada bile nickname kullanıyorum bilen biliyor hesabımı. Hoşlanmam fazla ortalıkta olmaktan
Hah ışte bak kendi cevabini kendi agzinla verdin. Ne gerek var demi bi de lliskisi olan biri bu ne gerek var da tanimdagi insanlara bilgi aktarimi yapiyor
Ne kadar zamandır ilişkiniz var? Anladığım kadarıyla yeni profilindeki yazıyı yeni farketmiş olduğuna göre?
1 ay oldu tam hicbir konuda kisitlama yapmadim oyle biri de degilim. Ama simdi daha yaa az önce kinaya gitti akrabalara bana talip çıktı diye mesaj atmis gel de suphelenme simdi
Merhaba..
Birilerinden görmüş denemek için yazmış olabilir. Neden sormuyorsun hangi amaçla yazdığını? Soracak yakınlığın yoksa zaten ne yazdığınin bir önemi olmamalı değil mi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aşırı yakışıklı ve popüler biriyse merak eden hayranlarına cevap olsun diye yazmıştır. Çok da takmamak lazım. :d
"Talipleri mi bekliyorum" yazmadıysa sorun yok. Belki de "hangi şehir" sorusun da sıkılmıştır
Belki de taliplerimi bekliyorum yazmıştı ama sildi kxkdk
Yazan var bir amacı var mı bilmiyorum.
Yazmayan biri olarak...
Bence gayet normal ben numara bile yazıyorum, bence senin düşüncelerin kötü
Hadi şehir neyse de yaş fazla olmuş ya taliplerimi bekliyorum yazısı eksik kalmışş
Evlenmek istiyorum mesela ben ne alaka
Kız çocuğunun süt anasına sen ol hıh
Instagram kullanmak oto ıq düşürüyor demek ki. Canlı kanlı görmüş olduk :d
Ahahaha Farkımız bu işte sen dert çözme odakli sanıyorsun ben direkt derdimi edinip kendim hallediyorum burasi da baskalarinin fikrini aldigin bir mecra boş yapma şimdi
Aslinda kotu dusunulecek bisey yok gibi takintili misin
Asla öyle biri degilim hatta kıskanç bile değilim. Ama bu bana yapılan bir saygisizlik. Ne alaka ne alaka yasadigi sehir ve yaşı seda sayanda misin mk
Bence kotu degil genel de herkes yaziyor bunu ama bilemedim sana degisik geliyor olabilir belki
Yazanlar ilişkisi olmayan kisiler. Birlikteligi olan biri neden gerek görsün ki
Yani biraz mantiksiz ama ilişkisi olanlar da yaziyo bazen yazmasa olabilirmis ama bilemezsin Şu an ne oldugunu
Ne olmuş yazdıysa bende de yaşadığım şehir doğum günüm yazıyor. Yazdım bir şey beklentim de yoktu hiç olmadı da
Yazsın bir şey olmaz 😂
Aldatıyor seni bacım hemen ayrıl
hayır ne alaka
İlişki ariyan birinin yazdığı detay bunlar. Biriyle tanisirken ilk bu ikisini sorarsin nasil ne alaka
Ben de bir ara şehir yazıyordu hiç öyle bir amacım yoktu tanışmak isteyenlere de cevap vermiyordum
Geçmiş olsun
YaZsin ne olacak
Senin sevgilin tutsa yaşını ve sehrini yazsa ne alaka aw demez misin şimdi yaş ne alaka yaş
Ilan veriyor
Demi demi ayy bak iyice sinir oldum bi de 36.5 kizlar yazsin deseydi beyin yoksunu
Kötü düşünün
Kötü bir şey görmedim
Sevgilin seninle birlikteyken ilişkiye dair merak edilen en önemli 2 soruya yanit vermiş biyoda neresinde kötü bir sey gormuyorsun acaba
Kuma geliyor
😂😂😂😂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş