Böyle biranda sarıldık sonra öpüştük sonra kucağına aldı beni bende psikolojik boşluktaydım öpüştük bana dokundu kalçalarıma kıyafetimiz vardı ama üstümüzde ben hata mı ettim kendimi kötü hissediyorum konusuyoruz ama ilgisiz bir erkek tuhaf seviyorum seni dedi özlüyorum dedi bir kere seviştiğime pişman olmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben daha onceden yaşamadım Okurken bile sanki yaşamış gibi hissettim nasıl bir duyguydu
Güzel bir duygu mutluluk veriyor ben psikolojikmen çökmüştüm onunla bunu yapmak mutlu etti istemsiz yaptım
cidden hiç yaşamayan biri okurken heyecan duyuyormu bende onu merak ediyorum mesela seni uzak tutan şey nedir bunu yaşamaktan?
Anladım
@knght34 uygun değil
uygun olmayabilir ama yinede heyecan yaratıyor mu ne hissediyorsun merak ettim
Ama bence hata yaptın cünkü senin hakkinda hiç iyi seyler düşünmeyecektir
@knght34 merak etmene gerek yok seni ilgilendirmiyor
İyide ben yeltenmedim o yeltendi sarılabilir miyim dedi sarıldık sonra ki bulusmalarda kendisi yine bana sarılıp öpmek istedi sonra devamı geldi düşünmezse kendisi bilir napayım kendini duygusal çöküntüde hissettim yaptım mutlu hissettim
Ne kadar süredir birliktesiniz siz?
Bir bucuk iki ay konustuk sonra böyle aramızda bir çekim oldu kendime engel olmadım kıyafetler varken seviştim öpüştüm kötü mü yaptım
pişman gibi konuşursan çocuk senden uzaklaşmaya başlar. akıllı bir kızsın ve bunun doğal olduğunu bilmelisin. önemli olan akılda kalıcı olabilmek. Sen giderken gitme der gibi bakıyormuydu?
Evet bakıyordu bırakamıyordu beni
çoğu şeyi söyleyememiş olabilir belki sana. iki tarafın keyif alması önemli. Çokmu kısa sürdü keyif aldı mı?
Bir kere boşaldı resmen pantolonu ıslaktı sonra ki gün ise patlıycam kalk kucağımdan dedi
Dudaklarına dilimi gezdirdim delirdi onu yine yap yine yap dedi
evet o an normal zaten boşalması. sen orgazm olabildinmi?
Hayır olmadım ben sadece bir mutlu hissettim öpüşürken
boşaldığını anladığında tepkin ne oldu?
Çok hoşuma gitti ama bir şey demedim ıslaktı pantolonu ve ben kucağındaydım pantolonuma geldi ıslaklık
bu psikolojiyi cidden anlamak istiyorum. O boşalırken sen hiç zevk almadın mı ben hiç sürtünerek ilişki yaşamadım ve o hazzı merak ediyorum
Çok zevk aldım çok hoşuma gitti mutlu oldum onu öyle görünce benim onu boşaltıyor olabilmem muazzam güzel değişik Harika bir duyguydu kendimi seksi hissettim
sende bir tatmin yarattı mı yani masturbasyondaki zevk gibi mesela?
Hayır mastürbasyondaki gibi tatmin olmadım ama o oldu inliyordu
Patlıycam kalk kucağımdan dedi bana inledi
hata etmişsin niye kalktınki öyle patlayabilirdi o zaten. Birde hala istiyormusun yaşamayı bunu
Kalk dedi patlıycam dedi bende kalktım
işte kalkmana gerek yoktu ki o kısım gereksiz olmuş. Çok merak ettirdin beni
İstiyorum ama ben ciddi ilişki istiyorum bana seninle ciddi istiyorum ileriye dönük gibi kelimeler söyledi ama ne mesaj yazıyor ne ilgi gösteriyor ne güzel söz söylüyor ne de arıyor arada sırada arıyor bugün sadece bir defa aradı o yüzden bir daha yaşayıp yaşamamak konusunda emin değilim hatta aramızda ki bağlantıda kopabilir ne yapabilirim sence ne yapmam lazım? Bu sekilde olmaz zaten
O niye kucağımdan kalk diyor o zaman gerek yoksa patlayacağım kalk dedi
bence bağınızı kopartmayın bu tam bir saçmalık olur. Ne çok fazla samimi ol ne de çok uzak dur. Cinsel isteklerini de çok ortada yaşama ki seni sıradan sanmasın. Ama kendini de arzulatmayı bil. Sen seviyormusun bu çocuğu
kalk demesi hata seninde kalkman hata o zevk yarıda kesilmezki
Cinsel olarak sadece kıyafetlerle arabada seviştik hepsi bu öpüştük o benim kalçalarıma dokundu bende onun penisini dokundum hepsi bu ama adam gün içinde mesaj atmıyor hep böyle neden yazmıyorsun diyorum yapım böyle diyor ne alaka arıyor ama mesaj atmıyor güzel söz söylemiyor adamdan hoşlanıyorum ama beni tatmin edici şeyler yapmıyor ben onu tatmin ediyorum ama o bir güzel söz söylemiyor zamanla düzelir olur diyor. Böyle giderse ben yol veririm buna veya uzaklaşırım.
Kalk dedi ben neden dedim kalk patlıycam dedi inledi resmen bende tamam dedim kalk deyince ne yapabilirim kendisi istedi
Benimle bulusunca hemen yanağımı dudağımı öpmesini biliyor ama mesaj atmıyor
ilk zamanlar romantikmiydi bu adam? ya çok merak ettim seni. Bana bir yazabilirmisin
orada senin ne istediğin önemli bence
Hayır tanıdığımdan beri böyle değişik pek mesaj yazmıyor sevmiyor mesaj atmayı hep böyle seviştikten sonrada aynı
tamamda bu şekilde de devam etmezki
Evet devam etmez işte tek sıkıntı bu kaç kere söyledim ama hep aynı değişmiyor bugün bir kere aradı beni koskoca 24 saatte bir kere
Hem güzel bir kızım hemde onu mutlu edebiliyorum ama adam böyle bir tip bununla evlensem bir ömür geçmez benim yapım böyle diyor ne kadar doğru bilmiyorum dediği yani bu sekilde olmaz dedim kendisi kaybeden olucak..
senin istediğin cinsellikten çok daha fazlası bence. O da bunu göremiyor. Benim sana soracaklarım var rica etsem bana yazabilir misin
Beni mutlu edici bir söz bir şey söylemiyor sevgilim diyor bazen bazende demiyor genelde demiyor ne yapmak istiyorsun diyorum durup dururken noluyor sana diyor bana
Beklentimi karşılamıyor yakışıklı olması bir şey ifade etmiyor bu yüzden ruhumu okşamıyor.. Napmam laızm uzaklaşmak istiyorum varla yok arası arada kalmış bir ilişki istemiyorum onun kendiliğinden mi gitmesini sağlayayım soğuk davranarak yoksa ben mi istemediğimi söyleyeyim?
boşaldıktan sonra ilgilisi daha mı çok azaldı
Hayır hep böyleydi hiç mesaj atmıyor görüşmek istiyor arada sırada da arıyor hepsi bu
sen bu adamla devam etmeyi istiyormusun
rica etsem bana bir yazabilirmisin özelden
Koskoca bir günde bir kere arıyor beni düşünebiliyor musun.. Ben devam etmek istiyorum ama bu durumda çok zor benim beklentimi karşılamıyor ben mutlu olacak yanımda olacak birini istiyorum ama bu soğuk beni 24 saatte bir kere arıyor ve o arama süresi 1 dk sürüyor bununla sevgiliyken böyleysem evlendiğimde çok büyük sıkıntı ömür geçmez
çalışıyormu çocuk peki
Çalışmıyordu o zamanda yazmıyordu. Bugün çalıştı WhatsAppa giriyor heryere titre bana yazmıyor sadece bi kere aradı koskoca 24 saatte bir kere o da akşam az önce
sen arabada sevişmeyi nasıl kabul ettin bu adamla
Bana yaklaştı.. Yakışıklı bir erkek hoşuma gitti bakışları teni sarılması bende psikolojik çöküntüdeydim sevgilim beni terkedip başkasıyla sözlendi hemen ben duygusal boşlukta olunca biranda bunları yaptım
bence seni etkileyen şey bir erkeğin seni arzulaması ve senin teninden zevk alması oldu. şimdi de sityorsunki madem bu kadar zevk aldı daha fazlasını almak istiyorsa benimle sonuna kadar gelmeli değilmi :)
Beni bırakan sevgilimi halen unutamıyorum başkasıyla sözlendi bir bucuk ay oldu ayrılalı beni bırakır bırakmaz da sözlendi onu özlüyorum ben onu kocam eşim olarak gördüm özlüyorum seviyorum ilgisini herşeyini ama şu an başkasıyla ve başka kadını mutlu ediyor 😑 canım yanıyor 😭 bu tanıstıgım erkek beklentimi karsılamıyor mutlu etmiyor beni aramıyor yazmıyor güzel sözler söylemiyor
ağlama lütfen ya. bana neden yazmıyosun
Hata yaptın tabiki de
Aminı okşadı mı veya sana saklso çek dedi mi
Hayır oral seks çek demedi oramı okşamadı sadece öpüştük kalçamı sıktı falan vesaire
Memelerine de mi dokunmadı tam olarak noldu
Nasıldı
Güzeldi kıyafetlerimiz üstümüzdeyken seviştik
kıyafet üzerindeyken bir kız keyif alabiliyormu ki?
Ben keyif almadım sadece öpüşürken mutlu oldum
oradamısın