Yani siz bilgi verin ama beni düşünerek değil.
Bu saçı orealsiz maviye boyatabilir miyim?
Yani siz bilgi verin ama beni düşünerek değil.
renk çok güzel :)) yalnız orealle açmadan maviye boyarsan tam rengini bulmaz farklı tonlarda olabilir saçın.bir arkadaşım maviye boyamaya kalkmıştı saçları kestane renginden petrol rengine döndü ve saçları yanmak üzere olduğu için uzun bir süre değiştiremedi :( tam bir felaketti...iyi düşün derim ;)
Şampuan boya akıcıtı var kuaförlerde onunla denet derim.
Eni konu uzayıncaya kadar biraz sabret,sonra boya.
Çok güzel bir renk bir tanıdığımda vardı beyaz tene fena yakışıyor.
Bizimlesın dicam ben.
Soru 30 yıl önce gizli sorulmuş. Günümüze gelenekadar senin saçların maviye dönüşmüştür zaten 😂
Cevap
31Cevap
Hayaller
https://i.hizliresim.com/z20PrR.png
Gercekler
https://i.hizliresim.com/qmGo8Z.jpg
Allah kahretmesin bizi :( yiqildim şu an :(
Ahah :-D süper olmuş. Napalim Allah böyle yaratmış :-(
Hic sorma :( sen o kadar sprermin arasindan galip gel sonra dunyaya gel ama cikan sonuca bak :( :D
Bize de yazık tabi :-(
Bizdeki boyama şekliyle bu resimdeki hanım ablanın boyama şekli arasında dağlar kadar fark var. Örneğin ; benim annem dip boya geldiği zaman alıyor bir kutu boya yengeme boyatıyor :) bu hanım ablamız profesyonel kuaförler tarafındanyyapılan analizler sonrası ten rengi uyumundan, rengin tonajına kadar ayarlanıyor sonra bu hale geliyor. Sana da giden bir renk vardır elbette.. Ama nasıl olur ihtimaller zayıf :)
Ihtimaller zayıf derken?
ilk önce renk süper <3
iyi bir kuaföre gittiğin taktirde bir günlük işlemde bile çevirtebilirsin.
benim de saçımda bir süredir siyah boya vardı, 6-7 saatlik bir uğraşıdan sonra turuncuya çevirtebildim.
bir iki ay sonra da kahverengi balyajlı bir modele döndüm. yanma olmadı. ama kuaförünü iyi seç.
+ bir tür şampuan var boya akıtan, iyi yerler onu kulanıyor. orealsiz.
istanbul'da. Studio Tim Viaport şubesinde yaptırdım.
biraz tuzludur ama eminim araştırsan benzer kalitede çalışanları merkeze yakında da bulursun. evet ya viaport -kurtköy falan uzak yerler :/
zaten sanırım yaptıkları işlemi biliyorum, benim evin yakınındaki afili kuaför de bir arkadaşıma yaptı. neredeyse tel tel boyadı kızın satlarını ve 8 saat falan sürdü ama sonuç harika idi (kızın saçında yeşilden mora her ton vardı işlem öncesi) velakin 7 sene evvel idi bu olanlar ve kızcağızıma 250 lira fatura çıkardılar. eh, bfu renk için tuzlu bir faturaya katlanmak gerek, biliyorum az biraz;)
Katy Perry gibi olursun :-))) link
Senin de gözlerin mavi oldugu icin güzel olur <3
Orealsiz tam istedigin rengi tutturamazlar ama
Benim merak ettiğim saçı açıp yapıyorlar ama o zaman mavinin rengi bir kaç güne kadar açılıyor ve ortaya sarı renk çıkıyor acaba bunu saçı açtırmadan yaptırabilir miyiz?
saçı alıştığımızladeğil, farklı bir orealle açıyorlarmış bu renk için. o da saçın orijinalini griye yakın bir tona getiriyor. bu mavi neredeyse tüm koyu renklerin baz boyası olduğu için, çok fazla tutmuyormuş ve 3 yıkamada falan rengini yitiriyormuş. en iyi ihtimalle de, 2 haftada bir boyatmak gerekiyormuş. evet, heves ettim ama saçlarım beyazlayıncaya kadar vazgeçtim zahmetini duyunca :)
Saca işilti veriyor krepe ileyapilirsa guzel oluyor dogal durup ben sarı sac kullanırken uclarını farkli olmak istediğimde sac tebesırı ıle lacıvert yesil yapiyordum. Boya ıle de en cok pembeyi ve kırmızıyı kullandım
Yok tutmaz ya açmak gerekir bu rengi tam tutturmak için. yoksa koyu lacivert gibi kirli bir renk çıkar bu canlılıkta olmaz..
Ben kırmızıya boyattım 4 gün önce, dayım boyadı kendisi kuaför çok da güzel oldu.
Dükkana gelen herkes istiyor :)
kırmızı boya akıp turuncu oluyor bazen :D
Aktığı doğrudur ama turuncu olmadı :)
Sarı saça her renk yakışır ayrıca belli olur kırmızılar pembeler maviler yeşiller ama koyu saçta her renk belli olmaz kendimden biliyorum :))
iyi ki sarı saçlıyım o zaman :D
patlıcan moru, alışagelmişin dışına çıkmak iyidir
hep aynı model, hep aynı renkler. sıkıcı, özentilikten ibaretler benim için
patlıcan moru güzel bir renk boyatırsam sadece ucunu değil saçımın tümünü bu renge boyatırım :D çok hoş duruyor
bu renk çok zor tutuyor hatta tutmadığı çok oluyormuş ..benimde yeşil hayalim vardı uçlarını boyattım sadece ama yani çok kalıcı olmamıştı.
o da bir seçenek tabi :)
Fotoğraf açılmıyor çok merak ettim tonunu tekrar paylasabilir misin
Renk çok hoş bence profesyonel birinden yardım al. Bende bir sürü renge boyadım şimdi ellemiyorum artık.
Mavi renk güzel ama akınca yeşile gönüyormuş
benim saçım da mavi ve yeşil hiç de kötü durmuyor kendini küçümseme ;)
Belki sende bu kiz kadar güzelsin de ondan yakışıyodur :-)
Yok ya aslında mavi saç istedigimden değil de kız dikkatimi çekti :-)
Haklisin :-)
işte aradığım hatun.. yalnız burnu çok hoş yaa.. ^_^ dudaklardan ve gözlerden hiç bahsetmiyorum bile..
Aradığın hatun buysa evde kalırsın, Turkiyede pek yok böyle kız :-)
Sorun değil evlenmeyi düşünmüyorum zaten ama böylesini bulursam değişir.. *_*
Sarı saça siyah yakışır ama ben röfle seviyorum öyle olacağına röfle yapın.
koca karı gibi durmaz mı ya öyle :D daha 18 yaşındayım ben
Yakışana durmaz önemli olan yakışmasıdır. Eğer yaşlı gibi hissedeceksen sadece saçının ön kısmını siyaha boyat boydan boya oda çok yakışıyor. ama uclarını boyamak pek yakışmıyor.
en sevdiğim türden ama daha denk gelemedim :( alissa white gluz da mavi saçlı ilk onda gördm
bence sac tebesiriyle bir dene begenirsen yaptirirsin
yaptım pembe hoş durdu
bu tür marjinal renkler nedense bana hiç çekici gelmiyo.. bence boyatma bu renge ama yine de sen bilirsin
ben bir vakitler kuyruk bırakıp onu maviye boyatmıştım ama orialle açtırmadan nasıl bu rengi almasını bekliyorsun saçlarının?
Sende mavi lens taksan buna benzersin. Ne farkınız var
Ayy mavi göz hastasiyim zaten de lens kullanamiyorum maalesef. Kuruluk yapiyo :-(
Moralini bozma. Sende güzelsin hem bunun için lense ihtiyaçın yok ;)
Teşekkür ederim canım sende öylesin :-)
Rica ederim :D
Kız amma çirkinmiş. Daha güzel bir örnek bulamadın mı?
Kız demi çok çirkin çook :-)
Rofle yap kahverengı olsun kuzenımın de sacları roflelı ve cok yakısıyo
güvenilir bir kuaförre gitmelisin bence, kendin tutturamazsın.
ben bunu denedim. profesyonele başvurmuş olmama rağmen saçım fıstık yeşili oldu. oreali yakar korkusuyla çok bekletmemiştim çünkü. mavi tek başına yetmez bence. renk çok güzel. çok uzatmadan yap bence, kısa saçta daha güzel oluyo bu renkler.
olur da, işini çok iyi bilen birine yaptırman lazım. paraya kıyıcan mecburen, yoksa saçların elinde kalıyo:) he bi de benim gibi istemeden fıstık yeşili olma ihtimalin var tabi:)
bunada yakışmamış ölü gibi arkadaş en iyisi saç dediğin ya kızıl olucak ya da siyah
Seviyorum uzun sürede öyle kullanmıştım zaten tekrar geri dönüş yapmayı düşünüyorum
Bende maviye boyamayı düsünüyorum aynı bu renk. Arastırırken bu soruya rastladım merak ettim boyadın mı sacını nasıl oldu <3
ı-ıh, boyamamam gerektiğine ikna edildim. kullanılacak oreal saçı griye yakın bir renge getiriyor, sonra bu renge boyanıyor. malum bu mavi de tüm boyaların temel notalarından olan bir ton. görüştüğüm kuaför 3 yıkamada bir saçımı yeniden boyatmak zorunda kalacağımı, en fazla 10 günde bu rengi kaybedeceğimi söyleyince vazgeçtim. tembelimdir ben ay, gelemem o kadar uğraşmaya :)
aman, cok zahmetliymiş :/
ben birde mesaj atmıstım önemli onu okuyabilir misiniz?
l*n zaten maviye bir zaafım var. Yapmayın böyle şeyler.
Bende çok severim de hiç bir yerim mavi değil :'(
pembe olabilir çok açık ya da mavi , yeşil, mor falan
manic panic te ki tonlar gibi mi
bır kadın seksı olmalı , bu renk senın yaşa gıtmez..
oha süper b, renkk :D
saç tebeşiri al dene canım
Yok ya yakismaz bana.
Kiz on numara yaa :) cok guzell
Evet yaa
Çok kötü bir renk boyatma bence
süpermiş ya keşke yapabilsem
Niye yapamiycaksin ki? Ben yapsam benimkiler evlatliktan reddeder de :-)
bana yakışmaz ya ondan gözlerde mavi değil zaten :/
Bana da yakismaz :-)
Bu ne mk uzaylımısınız ya 😏
ooo süper beğendim :)
Bence uzamasını bekle yoksa iyice yipratirsin.
ordaki kıza çok yakısmıs ya
Evet :-)
herkese yakışmaz böyle saçlar;!
çok yakışmış değil mi :)
Cok guzel bir renk ama:D
Evet ama herkese böyle yakışmıyo işte :-(
bence çokta güzel duruyor mavi katılabilir
Mavi renkte ciddi misin :0
günseli kato mavisi ,marjinal.:)
Yaşlılara pek mavi gitmez. sen siyah kullan
Çok ayıp
Boya yıpratır boşver.
benım gözüme hos gorunmuyorlar
oy ben buna ölürüm ya şu tatlılığa bak l*n
ben sevmiyorum ama uçları sarı benimde
Bu aralar şirinler moda mı :D
Yoo :-D
ruslara gider bu tarz şeyler.
Mavi gözlü kızlar türkiyede de var.
sadece göz değil ten rengide önemli mesela esmer mavi gözlü kıza bu saç gidermi hiç.
Gitmez tabi ama Türkiyede hiç esmer mavi gözlü kız gormedim :-)
ben gördüğüm için yazdım :)
Off esmer mavi göz süper bir şey olur ha :-) cidden hiç gormedim ama.
görülmeye değecek bişey yok emin ol ;)
Rus görmüştüm ama esmer mavi gözlü çok güzel bence.
ben mavi saçlıdan bahsettim :)
Mavi saçlı görmedim bende :-)
başa geldik yine :D
boşver görme çok güzel değiller.
Ama bu kıza yakışmamış mı?
Buna yakismista esmer tenlilere gitmez onu diyom.
2 saattir bunu mu diyodun :O muhabbet baya uzamış :-D
Şükür anladın :D
Deme öyle ayıp :-(
Ben sana ayıp edermiyim kanka.
Etmezsin dimi
İşte hep bunlar anime etkisi 😕
Nasıl yani
Senin etkilendiğini kızlar anime (Japon Çizgi Dizileri) karakterlerinden etkilenmişler yapmışlar. Sen ise onlarda etkileniyorsun 😁😁 bence sade kal 😊
Yok ben yaptirsam şirin baba olurum ama şirin olmam biliyorum yani :-)
kızıl iyiydi yaa , mavi de olur ama :D
Korktum cok fena bakıyor :((
aaa link super ama cevapim yok
mavi sana yakışmaz
kız güzel boya değil ona göre.
Ama kıza yakışmiş çok.
kıza yakışır kız güzel diyoruz ya
Fotosok hep bunlaaar
Valla mı :O gerçektir bence.
Gercek gercek de bu kadar kusursuz degil
Hee kızı diyosun sen. Olabilir tabi :-)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?