Eski Bir arkadaşımın eşcinsel olduğunu öğrendim ve ben bu şoku atlatamazken sembolik düğünlerine davet edildim. 😱 siz olsanız ne yaparsınız? Yakın çevrenizden birisi eşcinsel bir evlilik yapsa, o düğüne katılır mıydınız?
Yakın çevrenizden birisi eşcinsel bir evlilik yapsa, o düğüne katılır mıydınız?
Sorudan bağımsız bir şekilde bu tarz konularda gözlemlediğim çok üzücü bir şey paylaşmak istiyorum. Uygulamanın adı dahi KizlarSoruyor olmasına rağmen kullanıcılar arasında erkekler de var. Çoğu soruda kadın erkek cevağları bir birine yakın olmasına rağmen cinsellik konusunda erkekler bir tık daha üstün gelebiliyor ama konu cinsel yönelim olunca erkeklerin yorumlarını adam akıllı göremiyoruz ya da çoğunlukla olumsuzlar. Kadınlar cinsel yönelim konularında daha anlayışlı ve saygılılar. Bu sadece bu uygulamada değil gerçek hayatta da çok sık ratladığım bir durum ve buna getirebildiğim tek açıklık şu erkekler sandığımızdan çok daha fazla toplum baskısına ve cinsiyetçiliğe maruz kalıyor, yönelimlerini keşfetmeyi bırakın keşfedenlere saygı duyulması bile bir "erkeğe"yakışmayacak bir davranış olarak görülüyor. Hayır arkadaşlar iki erkek ya da iki kadın evlendi diye başınıza taş yağmaz o düğüne gittiniz diye aniden hemcinslerinizden hoşlanmazsınız. Hayır hanımlar ve beyler sizin her gördüğünüze aşık olmadığınız gibi gördüğünüz her eşcinsel de size aşık olmaz. Eğer bir eşcinselle arkadaşlık yapınca "bozulacağınızı" düşünüyorsanız siz zaten "bozuksunuz" demektir. Sevgileriniz kadar sövgülerinize de açığım
Hadş gel de dini açıdan yorumlama bu soruyu. Tartışmak için yazmıyorum şimdiden söyleyim
Lut Peygamberin mücadelesini verdiği, Allah'ın lanetlediği bir toplumdan gelen sapık zihniyetli iki yaratığın düğününe kimse beni davet etmeye cesaret edemez.
Vay be sen neymişsin 😄 yargılama işini Allaha bırakalım. Kimin günahının daha büyük olduğuna o karar verecek. Dini açıdan yorumlayacaksak hz peygamberimiz döneminde de bunlar ve zina yaygındı o olaya böyle mi yaklaştı? Bu yaratıklar benim huzuruma çıkmaya cesaret bile edemezler demismidir acaba? Ama tabi herkes Allahin sevdiği kulu olamaz!.. belki bu günahı işleyen kişi yarın birgün tövbe edecek Allahin cennetine girmeye hak kazanacak. Sen de çok eminsin sanırım bu konuda kendinden? Hepimiz hatalı kullariz kimse kimseyi yargılayamaz o şirk olur.
Okumadım mi sanıyorsun? Hz musa ya peygamberlik mertebesi inmeden önce sen adam öldürdüğünü biliyor musun? Sende aç oku. Allahin terazisiyle senin ki bir olabilir mi ya.. tartışmayalım buyur sen istediğin gibi söylemlerde bulun. kusura bakma. Iyi akşamlar
katılırım tabi bana ne tercih onun. yani sonuçta yeni evlenen çifte gece ne yaptın diye sormak ayıpsa bunların da sadece bir cinsel eğilim olduğunu bilip haddime mi yorum yapmak diyebilmeliyiz artık. Bize ne?
2 tane lise arkadaşım yapti bunu dügunede çagirdilar ama gitmedim mesajla tebrik ettim çunku dugunleri meyhanedeydi zaten dugun dernek seven biride degilim asla gitmem çok yakinim değilse birisi kız kiza biriside erkek erkeğe evlendi
yakın arkadaşlarımın mutluluklarıyla mutlu olmakla beraber, mutluluklarını ve aşklarını paylaşmalarına ortak olurum. bunun cinsiyeti mi var? ne saçma sapan sorular soruyosunuz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Katılmam bu günaha ortak olmam bide altin pahalı kanka😂