Ben aseksüelim ve aseksüel biriyle evlenmek istiyorum. Şimdi siz belki diyeceksiniz madem aseksüelsin neden evlenmek istiyosun diye. Çünkü bir hayatı beraber omuzlayabileceğim, beraber gezebileceğim, dertleşebileceğim bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Ama böyle birini nerden bulurum bilmiyorum. Sizin bir fikriniz var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılilk önce aseksüel bir bireyin, cinsel yönelimi kimseye hicbir bağ duymamaksa, sizin evlenmenize gerek var mı? Yani evlilikte bi bag olması lazım ama siz bağ kurmuyorsunuz. Ya yöneliminizde bir terslik var ya da siz zaman geçirmeyi evlilik olarak göruyorsunuz. Illaha evlenmeye gerek yok. Yakın arkadaş edinin evlilik vakit geçirmek icin olan bişi degil bağ ile yurür bu is. Baslarda vakit gecer de bağ olmadan cok da uzayabilir mi? Bence bu tarz yönelimli bireylerin arkadaşları olabilir de evlenmek mantiksiz
06 Yorumla
Soran+1 yılBağ kurmak için illa seks mi yapmak lazım yani? Örneğin yakın hemcins arkadaşlarımızla bile sadece iyi günlerde değil kötü günlerde de yan yana olunca bağ güçleniyor. Bu durum evlilikte de böyle bence. Bağın güçlenmesi sadece seks yaparak değil, karşılıklı bir şeyler paylaşmakla olur
Soran+1 yılTabi seksüellerde durum farklı olabilir buna bir şey diyemem
- +1 yıl
şunu anlatmaya çalısıyorum evlenmek yerine nişanlı ya da sevgili felan kalmak daha mantıklı evlenip boşanmak daha zor olmaz mı? Cinsellik konusunda da bence evlilikte önemli bisi isteyen yapar istemeyen yapmaz. Tabi sizin kararıniz da evlilik de zaman geçirmek icin yapilacak bisi degil sankii
Soran+1 yılİkimizin de yönelimi ve evliliğe bakış açısı aynı olduktan sonra neden boşanalım durup dururken😂 Cinsellik konusu da dediğim gibi seksüeller için önemli olabilir buna bir şey diyemem ama bizim için öyle değil. Daha önce seksüel sevgilim oldu ama aseksüel ve seksüel bakış açıları kesinlikle farklı. Ama tabi evliliğe bakış açısı ve yönelimi benimle aynı olan birini bulmak çok çok zor hatta imkansıza yakın bir şey maalesef ki
- +1 yıl
her şey gönlunüzce olsun 🌸
Soran+1 yılHepimizin gönlüne göre olsun inşallah canım teşekkür ederim😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Kanka senle evlenmek için demiyorum ama keşke aseksüel olsaydım cidden ya ahdjahjdhsjdh keyfiniz yerinde valla oh
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aseksüelim ama evlenmektense hayvan felan edinmen daha mantıklı değil mi? Erkeklerde aseksüellik çok zor oluyor çünkü genelde.
11 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka vardır ama karşımıza çıkmıyor işte böyle erkek. Çıktıysa da aseksüel misin diye soramadığım için haberim olmadı
- Cinsel Yaşam konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmeden arkadaş yaparak da olabilir knka aynı evde kalırsın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelki adam sevdirecek sana niye kapatıyonki kendini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılJaponlar robot teknolojisinde baya gelişti.
Bir araştır bakalım. Genelde unisex yaptıkları için pipi de takmazlar.00 Yorumla
+1 yılDirek adres gostermek manasiz.
Yasarak bol bol arkadaslik kurarak bulabilirsin10 Yorumla
+1 yılMerhaba bende evlenmek istiyorum istersen tanışalım güven bana sevgi saygı şevkat merhamet doluyum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılsonra millet çocuk nerede diyince ne diyeceksiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmüyoruz diyeceğiz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelki değilsindir? Kesin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kafam esip aseksüel olayım sonra yok vazgeçtim aseksüel olmıyım diyemem ki😂 aseksüelim kesin
+1 yılBulamazsın. Ancak gay koca bulabilirsin.
00 YorumlaBuradan bulursun
10 Yorumla
+1 yılZor bulursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Twitter da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne demek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi