Herkesin hayatında olmuştur muhakkak, birini tanımasının üzerinden çok zaman geçmemesine rağmen sanki yıllardır hayatındaymış hissi.. Peki bu durum hangi duyguya dahildir sizce? Keyifli günler.. 🥂🤘
"Pardon bakar mısınız, tanışmış mıydık? Sevmiş miydim ben sizi hiç, sevişmiş miydik? Pardon daha önce konuşmuş muyduk? Yürüyüp çıkmazlarda yorulmuş muyduk?
Yüzünüz ne kadar da aşina Avcumun içine alıp öpmüş olabilirim Gözünüz öyle uzak bakmasa Sizi tanıdığıma yemin ederim"
Sevgiye işarettir. Bu arkadaşın için de geçerli olabilir, karşı cinsle olan ilişkin içinde olabilir. Nadir hissedersin bu şekilde. Hissettiğin zamanda bırakmak istemezsin.
Yaşamıştım bunu. Tanıdığımı sandığım ama aslında hiç tanımamış olduğum biri çıkmıştı. Dürüst olması için çabalarken, belki de vereceğim tepkiden korkup gerçeği saklamıştı. Ondan öğrenmem gerekenleri, başkasından öğrendim. Sonuç: Bitti ve gitti...
Ben tanıyormuş gibiden çok bilmişlik duygusunu yaşıyorum. Hiç kaf kef demeden biliyorum, hiç acaba demeden, bu bana bir yerden tanıdık geliyor ama… Gibi afallama olmadan.
bana bir yerde karşılaşıp karşılaşmadığımızı soran oğulcuklar oldu sadece, irrite oldum bende esmiyor öyle bir duygu.. zaten cinsel yaşam kategorisinde sormuşsun.