Evleneceğin kişinin ailesinin evlenirken yardım etmemesi?

Canımı sıkan bi durumdan bahsetmek istiyorum. Yanlış anlayıp kötü yorum yapanda olacaktır kesin.
Ocakta nişanlandık. Bir kaç ay sonra da evleneceğiz. Düğün hazırlığı yapıyoruz. Benim moralimi bozan ara ara sinir eden karşı taraf. Nişandan sonra, benim ailem hak geçmesin diye şu oda senin bu oda benim değil tüm eşyalar yarı yarıya olsun, parası 2ye bölünsün dediler. Nişanlımın ailesi ne lazımsa alalım siz beğenin yeter falan nişandan sonra da böyle dediler. Farklı şehirlerdeyiz 2 düğün falan denildi. Sonra ortadan çekildiler. Nişanlım her şeyi tek başına yapmaya çalışıyor. Ona da çok üzülüyorum yardım edeni yok. Arayıp paran var mı aç mısın bin lira gönderelim diyen yok. Yardım etmedikleri için nişanlımda 2 düğüne eşyalara para yetiremiceği için erkek tarafındaki düğünü iptal ettik. Kaynanamla görümcem le konuşurken bana, sizin orada kına burada düğün daha güzel olurdu diyorlar. Sanki ben mi gelip tutacam ordan salon. Deme yap o zaman. Durumu yoktur diyecem, esnaf ve iyi kazanıyormuş. Benim babam maaşlı çalışan.
Uçak biletlerini araba kiralamalarını falanda biz ödüyoruz. Görümceler elbise almamış bayramda buraya gelecekler. Elbiseyi bize kitlerlerse diye korkmuyor değilim.
Karşı tarafa arada kızıyorum falan ama asıl üzüldüğüm nişanlım o yüzden kızıyorum keşke yardım etseler 3 5 o bile yeter. Böyle bir aileye gelin gitmek de korkutuyor.
Evleneceğin kişinin ailesinin evlenirken yardım etmemesi?
Cevapla