Erkekler sevdigi icin mi kıskanır yoksa canı istedi diye mi :D cok karısıksınız :D
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben kıskanç hiç değilim ama birini gerçekten sevsem ve bir başkasını da benim kadar sevdiğini düşünsem kendimi aldatılmış hissederim. Bana özel olduğuna inanmışımdır çünkü en başında birbirimizi de başkalarını da çok seveceğiz diye bir anlaşma yapmış olsak hiç etkilenmezdim :D Ben böyleyim kıskanç değilim yoksa etkilenecek olan da vardır tabiki sadece bana özel olsun diyen, paylaşamayan, o kadar seven, bağlı olan... Kandırılmak, aldatılmak çok kötü ya kimseye söz vermeyeceksin veya duygularını yanlış anlamasına izin vermeyeceksin kimsen osun karşındaki de bilsin diğer türlüsü gerçekten adilik.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıleda bak şimdi bir özet geçicem erkek Biçerdir kadın ise Tarla yani kadınlar tekil erkekler çaoğuldur 1 den fazlasına sahip olayı isteriz işte aramzıdaki farklardan biriside budur. ve aşırı sevmiyosa kıskanmaz bundan başkalarıda var der tınlamaya bilir tabi kişiden kişiye değişir de...
10 Yorumla
+1 yılkıskançlık türk erkeklerine bayağı bir fazladan verilmiş duygu. zaten yabancı kızların türk erkek merakının sebebi de bu.
soruna gelince türk erkeği ondan başka hiç kimsenin sevgilisini arzulamasını istemediği, diğer erkeklerin onun sevgilisini gördüğünde aklından neler geçtiğini bildiği ve genetik faktörlere bağlı olarak bu duyguyu yoğun olarak yaşar.43 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyorsun. sen hangi erkekleri kastettin bilmiyorum ama benim aklıma şu swinger gibi kendilerine tabularını yıkmış, zeki insanlar diyen modernlik görünümlü cahillik, sapıklığı yapan insanlar geliyor.
+1 yılbir gün sevdiğim
bir başka erkekle konuşuyordu
uzaktan izledim
gülüyordu
gözlerine baktım gizlice
parlıyordu
ölesim geldi
nefesim durası
öldüresim geldi
yaklaştım öfkemin sakinliğinde
dinledim
sevdiğim kadın
o yamacındaki erkekğe
beni anlatıyordu ))) kıskanmak güzel birsey arkadasım )))182 Yorumla- +1 yıl
Kıskançlık üzerine çok güzel bir şiir öyle degilmi )))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
130Cevap
Erkeklerin kıskanma sebebi içgüdüseldir. Hayvanlardan üstün bir varlk olsak bile bazı içgüdülerimiz onları andırır. mesala erkek aslanlar dişilerini kıskanır ve sürekli diğer erkeklerle savaş verir.
Ha konu bizim açımızdan bakıldığında insanların genelleme yapacak olursak tek eşli bir hayat sürer. bu sebeble kadında erkekte eşini diğer rakiplerinden kıskanır. çünkü burada sahiplenme 2 tarflıdır. tabi tarihi bir zaman dilimine yayarsak bunu önceden erkeklerin daha baskın olduğu bir toplum olduğu için erkekler bu manada daha çok kıskanırlar:)20 YorumlaSevdiği için elbette. Sevmediğim bir kızı asla kıskanmam. Bazen konuştuğum bir kız işimin olduğunu ya da meşgul olduğumu belirttiğimde, bende diğer arkadaşla konuşıyım o zaman diye cevap veriyo aklınca kıskandırcak:) Bende konuş tabi, sonra konuşuruz diyip geçiyorum :)
13 Yorumla3 farklı erkek türü vardır kıskançlık konusunda
Birincisi sadece kıskanır ve ona sahip olduğunu ondan üstün olduğunu düşünür
İkincisi onu sevdiği ve onunla birlikte olmak istediği için kıskanır
Üçüncüsü onun için herşeyi aşabilen onu daima korumak ve sevmek adına kıskanır
(şahsen bana üçüncüsü yakışıyor :P)10 Yorumla
+1 yılSana şöyle dıyım bır erkek kıskanmıyorsa sorun vardır senın dıger erkeklerle konusmana açık gıyınmene karışmıyor hıc bırsey umrunda degılse o senı sevmıyordur seven ınsan kıskanır ben sevdıgım kızı yegenımden bıle kıskanıyordum ona bırısı baksın delıye donuyordum zaten onun baktıgını hıc dusunmuyorum onun başka bır erkekle samımı konustugunu hayal bıle demıyorum oyle dıyım sevıyorsa kıskanır sevmıyorsa kıskanmaz
10 Yorumla
+1 yılSeven erkek kıskanır diye bir şey yok abi yaa. Abartanı da var sonuçta. Kıyafete karışan bildiğin kro, ona baktın buna baktın diyeninde gözler fıldır fıldır başkasını arıyo. Kıskançlık bizlere has
11 Yorumla2 tür erkek vardır. Birisi nabza göre şerbet verir, Birisi özgüvensizdir.
Mesela ben nabza göre şerbetten bahsedeyim sana biraz. Eğer sevgilimin hosuna gidiyorsa kıskanılmak abartmadan kıskanırım ( yani giydigi herseye karısmam bazıları haric, bütün erkek arkadaslarıyla konusmasını yasaklamam ). Öbürü ise her boku kıskanan ota boka bagiran tabiri caizse despot insanları bazı kızlar daha cok seviyor. beni dövsün, elini masaya koysun erkek oldugunu hissettirsin kafasında olan çoooook kız var20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılCevabı çok basit erkek paylaşamayacağı her şeyi kıskanır kız falan ayrı bir kavram değildir. Kız ise kıskançlığı bir konu üzerine yoğunlaştırır. Erkek için kıskançlık duyulmayan ilişki boş ilişkidir. Öyl düşünür ve kıskanmayı bilinç altına kıskanmazsam sevmiyorum ya da kıskanılmıyorsam sevilmiyorum paylaşıma açığım demekki bir önemim yok diye yerleştirmiştir.
00 Yorumla Seviyorsa ve bu ilk ise abartabilir çünkü bilmez ilişkinin nasıl olduğunu çok üstüne gitmeden bazı şeyleri kabullenmesini bekle tabi memlekette hanzo çok bazıları hiç değişmez onlar hep problem yaratır. Ama genelde sevdiğinden kıskanır
10 Yorumlarahatsız eden önerme:
1) gerçek sevgi koşulsuzdur
2) kıskançlık kavramı, "sevgi" değil "mülkiyet" duygusunu çağırıştırır
3) mülkiyeti altındakini korumakta özgüvensizlik kıskançlık vurgusunu çoğaltır.
sonuç olarak gerçek anlamda sevgi ve özgüvenin bileşimi kıskançlığın tamamen ortadan kalkması anlamına gelir.
tersten söylersek "seven kıskanır" önermesi bu anlamda ilkel bir sahip olma ve mülkiyeti altındakine sahip çıkmak konusunda kendine güvensizlik çağrışımı yaratır.00 Yorumlaya bu soruyu bilmemen icin cocuk olman gerekiyor biraz empati kur, onlarda bir yurek can tasiyor tabikide kiskanirlar sebebide sevdikleri icindir..
Cok merak ediyorum sen nicin kiskaniyordun sevdigin bir erkegi42 YorumlaOlaydan olaya deisir karsisindaki kendisinden daha iyiyse kiskanir kaybetme korkusu fazladir kiskanir guvenmiodur o yuzden kiskancliktan hic biseye izin vermez kiskanirda kiskanir
10 YorumlaBence bu erkek olarak genellenmemeli insanlar sadece sevdiği degil sahip olmadıklarını ve kimsenin sahip olmamalarını veya neden ona o sahip ben degilim diyerekten yaptıgı olumsuz davranıslara deriz kıskançlık.
Senin sordugun soruda da erkek sevdiği kisiyi kaybetmemek icin yaptıgı veya sadece kendi egosunu tatmın etmek ıcınde yapmıs olma gibi iki ıhtımal var.00 Yorumla
+1 yılKendimi söylüyorum. Karşımdakinin bana ne kadar deger verdiğini hisedince sevmeye başlıyorum. Sevince kıskanıyorum. Cok belli etmemeye calışıyorum ama cok sevmeye başladığımda da terkedilen oluyorum. Bu yuzden sevmek zor oluyo. Tecrubeli ise rolde yapıyor olabilir. İlişkinin zamanlaması önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHe özgüvensiz olduğu için, olum ne geniş mezheplisiniz. Seven insan ben kendime güveniyorum, beni bırakamaz deyip kıskanmaz mı? Az sahiplenin olum bu kadar geniş olmayın
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaçmalıyorlar, tabiki de sevdiği için aldırma bunlara
+1 yılSevdiği için kıskanır, sahiplenirde kıskanır, canı istedi diye kıskanır, kıskanıyo gibi yapıyımda önemsediğimi düşünsün diye kıskanır, sırf kıskanmak için kıskanır bazılarıda kıskanmaz bu konu biraz karışık ya :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelleme yapmayı sevmem ama bu sefer yapacağım.
Biz erkekler; genellikle sevdiğimiz ve sahiplendiğimiz kişiyi kıskanırız. Bu kadın bazen, 3-5 aylık sevgilimiz, bazen 5-10 yıllık karımız ve bazen de 10 dakikadır tanıdığımız bir or.. pu da olabilir.
Ama şu kesin ki, bir "bağ" hissetmediğimiz kadını kıskanmayız.
Kıskanan erkek seviyordur veya o kadınla kendince bir bağ kurmuştur. Olay bu kadar basit ve net.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle sevdiği için, bazen dozunu kaçırsalarda sevdiğinden:)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence de :)
+1 yılkıskanmayan erkek mi olur yahu dedirten konu. sevgiline güvenmiyor musun diyebilirsin. ama o iş öyle değil. sevmediğin değer vermediğin kişiyi kıskanmazsın. ama diyeceksin kıskançlık yüzünden kadın şiddet görüyor. o kıskançlıktan değil insanların içindeki lanet şiddet eğiliminden kaynaklanıyor. kıskançlık yüzünden en kötü sevgilinden ayrılırsın. ben kıskanan adamım sevdiğimi kıskanırım.
not: giyimine kuşamına karışmam. gittiği gideceği yerlere karışmam.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler Madam 😄
+1 yıl:D soruya bak niye mi kıskanır bak ben her türlü bu konularda uzmanım sor alttan yorum at mesela şöyle yapıyom kıskanıyor de vs. sebebi olayı belirt sana açıklayayım ;)
115 Yorumla- +1 yıl
Çoğu kızda karışık ona bakarsan şöyle diyeyim mesela ben çok görüşlü bir insanım yetenek var diyem uzatmıcam :DD
bak şimdi bazıları ben en temiz kızı buldum benden başka kimse onu elleyemez dokanamaz o sadece benimdir ve benden başkasının olamaz diyenler var bunlar acayip sahipci olanlar seni bir sahiplenir ve bida bırakmaz kısaca sana aşkından böyle yapanlar var
çok var güzelim şimdi hangisine yeter bu yorum bilemiyorum seviye değişiyo hiç kıskanmazsa yani başka bir erkekle dudaktan öpüş bişi demiyorsa kesin bişi vardır o erkekde olabildiğince uzaklaş ordan XDXDXD
ya bak en iyi erkek ortasıdır seni sevdiğini nerden anlarsın mesela hmm... var bununla ilgili videolar aslında seni seviyorum beni seviyormusun de sor baya ya da herkezin içinde söylet gözlerinden ya da kalp atışlarından anlarsın yaw aslında hareketlerinden dedikten sonrasından yaw sen akıllıysan anlarsın zaten be gülüm var mı başka bişi sor sor :)) - +1 yıl
sana bişey diyeyim hayatımda hiçbir kızla çıkmadım ama bir kıza aşık oldum aşkıma sadığım benden iyi erkek olur ama ben gibisi zor bulunur diyeyim bu bir övgü değil gerçek :)) neyse şöyle diyeyim
bir kızı sevdim 5yıl sevdim sonra lise hayatı başladı işte göremiyorum kızı ama rüyalarıma giriyor o kadar mutlu oluyorum ki kız beni istemedi ama kıza karşı hala duygularım var öyle bir erkeğim ki bir kız benim iç dünyama girse kapılarını kapatır kendini içine kilitler ben asla övülmeyi sevmem ama gerçekleri söylerkende cesur ve doğru sözlü olmak gerekir keşke herkez benim gibi olsada doğru bir türk genci olsak :) - +1 yıl
Bütün kızlara sesleniyorum türk erkeğinden daha iyi bir erkek bulamazsınız kıymetini bilin ve türkiye dışında hiçbir kimse türk kızıyla evlenmez evlenirde asla istediğiniz gibi olmaz istediğiniz gibi olsada yakışıklı olmaz benden söylemesi sonra rus kızlarıyla evlenince ne var onlarda demeyin!!!
:)))) - +1 yıl
tabikide 4 4lük bir erkek bulmak zor hadi diyelim ben zaten iyiyim kendimi övmek istemiyorum ama benim açımdan düşünün bu kadar iyi bir erkeksem bana benzeyen bir kızı nasıl bulacam arkadaş :DDD
- +1 yıl
kızım biliyorum benim içinde ilk tip gelir ama bence tipe fazla önem vermek iyi değil zaten insanların hepsinde tip var Allah yaratmış yani ama bazı evlilikler sonucu kötü bir tip ortaya çıkabiliyor oda Allahın bir sınavı diyelim
bak şimdi karizma ortalama ise ona ilk olarak saygı duy dinle herşeyi istediğin gibi ama karizması ortalama yaw zaten adamda normal tip varsa ilerdede ne bilem tarz yaparsa tip olur dert etme sen onu siz kızların en hataya düştüğü noktası tipe bakmak ahh ahh tipe bakıpta evlenenler...
ne kadar pişman oluyolar bir bilseniz... - +1 yıl
her insan tipine bakarak hoşlanır ama tipi normalse bile çık nolcak ki sizi zorla evlendirmeye çalışan yok rahat ol xd ben şahsen kimseyle çıkmıyorum çıkmadımda ama sizler hakkında çok şey biliyorum ben niçin mi çıkmıyorum çünkü şu an en berbat tarzımdayım ve tipimde karizmamda yok niyemi çünkü daha 20 25 olmadık 20+ olmadıktan sonra ne farkeder hem tarz sahibi meslek sahibi kişilik sahibi artık kişilik oturmaya başlar yani daha aklıma bişi gelmiyor beynim 200derece XD
- +1 yıl
Sana yine söyliyim ortalaması iyidir çok fazla kaptırma erkeğe kendini oda sana kaptırırsa ve çok kıskançsa başın belaya girebilir bazıları öyle inatçıdır ki çok kıskanır seninle evlendi diyelim sna şiddet uygulayabilir ya da hiç kıskanmayan seni başka bir adamın karısıyla takas edecek kadar şerefsiz olabilir yani daha diyecek bişey yok benim gibi olcak nasılmı saygılı aklı başı yerinde okumuş tipi var karizması var ama cahil allah korusun derim bana dünya güzeli kız getir cinsel ya da aşktan zevk alam farketmez ama cahilse uzak dursun cahille başa çıkamazsın yani güzelim bak güzelim diyorum iltifat ediyorum siz kızlar böyle şeylerden hoşlanıyorsunuz :)=
seninde kendine has güzelliğin var ondan diyorum yalakalık ya da gözüne girme vs. bişi yapmıyorum :=) ne biçim beynim var ne biçim düşüncedir bilemiyorum artık insan beynini çözmüş gibi bişi oldum alimmi diyim profesör zaten lakabım :D neyse işte herşeyin ortası değil tabide bu konuda ortasını seç saygılı olsun hoşgörülü olsun - +1 yıl
:D ya benim aklım her zaman yerinde o konuda rahat ol sadece acayip bir zekaya sahibim Allah'a şükür ondan sizinle paylaşıyorum :) inş bulursunda ben nasıl bulcam leyn bende kızlara açılamıyorum açılasım gelmiyor hemen ters tepki yicemi biliyorum ya da küçük düşürüleceğimi artık türk kızlarından soğudum ama böyle düşünmemek gerekir her insan aynı değildir ahh ahh leynnnnnnnnnn :D
Erkekler kadar basiti yoktur be ne karışığı :D
Şahaen ben sevdiğim için kıskanırım ama bu sevgi illa aşk değildir. Kız kardeşimi, kız kuzenlerimi, yakın kız arkadaşlarımı filan da kıskanırım022 Yorumlasanırım doğa kanunu senin olanı koruma kavgası sahiplenme dürtüsel yani sen onun oluyosun anladınmı bu ülkede neden kocalar eski sevgililerini karılarını öldürüyor sanıyorsun iyi birşey değil bence
10 Yorumla
+1 yılerkekler kromozmlarında n dolayı ksıkanır ama çok karşık değiller. asıl karşık olanlar kızlar. evetleri hayır hayırları evet olarak azı çok çoğu az olarak yorumlayıp yaşıyorlar. erkekler kestirmeden kızlar otobandan gidiyorlar :)
00 Yorumla
+1 yılsevdiği için değil bence seven ve karşılığını alan erkek kıskanmaz
kıskanma tamamen hormonlarla alakalı bir durum sonunda kavga çıkması da bunu doğrular nitelikte
maskulen sahiplenme duygusu bence bunun sebebi00 Yorumla
+1 yılHayır sevmekle alakası sevmeyip çıkanlar biliyor sırf şu sahiplenme iç güdüsünden dolayı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılilginin cogunlugunu isterim başkasının yaninda goruncede olmuyor veya msjlasirken flan sagten gercekten sevse sevdigiyle. ilgilenmekden baskasina zmn klmzki hep onunla konusmak yaninda olmak ister onu dusunur felan bence :))
019 Yorumla- +1 yıl
Sevglin baskasiyla ilgilenrken gorsen 5dk kiskanmazmisin. d
- +1 yıl
fazla sıkma bari :D
- +1 yıl
yanlızlıkda biyere kadar :/ 38.media.tumblr.com/.../...ht1pmw1si0zc7o4_400.gif
- +1 yıl
moralimi bozamassın dedin ben bişey yapmadım sen kaşındın :)
- +1 yıl
33.media.tumblr.com/.../...ysiCOk1rz25qto1_500.gif gözünü silecek biri olmaması :D
duruma göre değişir fakat genelde erkekler sahiplenici tarafta. Canı istedi diye kıskanması durumu er kişinin sevgilisinin "hiç kıskanmıyosun" şeklinde aksiyonlarından sonra gerçekleşmesi çok muhtemel
00 YorumlaKiskandirmakta kiskanmakta gereksiz sen onu sevip güveniyorsan o da senin gereksiz... birisi sevdiginize bakar ya da taciz ederse sözle falan kavga etmek falanda kiskanmakla alakasi yok sahiplenmek gibidir... acik falan giyinme konusunda da herkez istediği gibi birini bulsun yeter
00 Yorumla
+1 yılsimdi sole ben seni sevmyrm ama olesine. ciktik ama yine kiskanrm cunku erkek ciktgi kzii sahiplenr he cikmadigi halde kiskanyrsa buyk ihtmal hoslanyrdur
112 Yorumla- +1 yıl
evette niye guldn
- +1 yıl
yok. gulmek iydir benim yerimede gul ben pek gulemiyrmda :D
- +1 yıl
naaasi oluyor o azck. banada oretsene bizde ogrenelm :D somurrmama cool. diyen ergen kizlar bile oldu cok sacmalar keske olseler :D
- +1 yıl
bizim gulme isi noldu hani oretecktn
- +1 yıl
o. nasi oluyr l*n elim alisti felan elinle mi gulyn sen
- +1 yıl
anladm knk. eyw :D
genel olarak bütün erkekler aynı olmadığı için net cevap veremeyiz, genelde kişilikle alakalı
zaten kıskanmak dediğin şey kaybetme korkusu, erkek kadına güveniyorsa neden kaybetmekten korksunki?00 Yorumla
+1 yılEmin ol sizler daha karışıksınız.
Erkek Sahiplenmeyi sever ve sevdiği insanı sahiplenir.
Ama sizler sadece kıskançlığı oyun haline getiriyorsunuz.10 Yorumla
+1 yılNevet. Ama abartanlar neyin kafasini yasiyorlar bilemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek aslanlar çiftleşmek için diğer erkekle dişi için kavga ederler ya işte insanlarda da o tarz bir duygu var bence :D
10 Yorumla
+1 yılolabilir. yanındakine yan gözle bakılmasını erkekliğine sığdıramayıp da kıskanabilir.
10 Yorumla
+1 yıl"Kıskanç olan ve gayret sahibi bulunan kesinlikle zina etmez harama bakmaz."
HZ. ALİ (KV)50 Yorumla
+1 yılsahiplenme içgüdüsü ve sevdiği için, kıskançlık derecemde fazla nasıl olacak benim iş hayırlısı, baya sıkıntılıyım :D
05 Yorumla- +1 yıl
onlar zaten lez ilişkiye kadar gider, olmalı bu olmazsa hormonal sıkıntı vardır bunu çağdaşlıkla bir düşünemiyorum isteyen düşünsen gruba kadar yolu olur :D
- +1 yıl
sen mesela sosyal kelebek belirtmişsin profilde, kimle kelebek oluyorsun kıskanç adam için sıkıntılı durum :D, kıskanç adam sıkar kadında bunu modifiye eder güzel bir duruma dönüştürürse kendisi için zevktir. Tabii bu duyguyu anlamak lazım çağdaş ol dememek lazım :) kadının kıskanç olup başka bir kadınla kavgaya girmesi de bazı erkekler için zevktir :D
+1 yılBence erkekler kafalarındaki sapkın düşüncelerden dolayı kıskanır.. Kendi kafalarında bir ton sapkın düşünce olduğundan etraftaki erkekleri de aynı şekilde nitelerler ve eşlerini/sevgililerini koruma ihtiyacı duyarlar.
00 Yorumla
+1 yılCani isteyince kiskanmayi becerebilirler mi? Kiskanmaninda bir adabi var tabi ki. Yani ben sevdigim insani kiskanirim yoksa isim olmaz...
00 YorumlaMutlakaki sevgi sahiplenme vb durumlar kiskancligi tetikleyici unsurlar ama en büyük etken özgüven eksikliği bence...
00 YorumlaSeven erkekte, seni yanında kız olduğun için taşıyan erkekte seni kıskanır. Çünkü sen onun yanındasın, onun koruması altındasın. Anla işte:D
00 YorumlaKıskanmak güzeldir :) erkek sahiplenicidir bence aslanlar nasil kendi bölgesine kimseyi sokmaz onun gibi düsün
00 Yorumla
+1 yılErkekler sevdiğinde kıskanır diye bişey yok erkek sahiplendiğin de kıskanmaya başlar :)
30 Yorumlabenim olan biseyi paylasmayi sevmem sahiplenmissem kiskanirim
30 Yorumla- 00 Yorumla
Seven insan illaki kıskanır değerli kardeşim. Zaten kıskanmassa ayıp. Kıskanmayan insanın sevgisinden şüphe ederim ben..
00 Yorumla
+1 yılBen mesela kıskançlıktan çatlıyorum cok kötü bişey kıskanmak ya soguttu beni hayattan :D
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen aşık olmak yerine yanlız kalmayı tercih ederim.
- +1 yıl
Aynen öyle :)
Hİc bir erkek Deger Vermedigi sokakdan Gecen birini Kıskanmaz Onu Seviyodurki kıskanıyordur Hatta Haberiniz bile olmaz kimi zaman Karnına Agrılar girer. bir Tavsiye Yapmayın bunu.
10 Yorumlagenelde kendileri bir halt yiyorsa acaba kız arkadaşımda aynı haltı yiyormudur diye kıskanır her erkek değil tabi
14 Yorumla- +1 yıl
abartmadan @fairy71 :-)
+1 yılSevip sevmemesi önemli değil.
Karşısındaki kıza ilgi duyuyorsa kıskanır...10 Yorumlaerkekler genelde dişisini herkesten kıskanır. kuzeni dahi olsa bir erkek ile yanyana durmalarına bile kızar..
21 Yorumla
+1 yılkimse bakmasın ve birisi baktığın da erkeklik yapmamak için erkek kıskanır :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ewet hem sewdigi icin hemde kendi cinsimiz. firsat buldugunda kacirmicagi icin
00 YorumlaErkek kıskanıyorsa seviyordur. Nokta yani. Yoksa ister kadı kızı ol umurunda olmazsın.
00 Yorumla
+1 yılEvet aynen oyle olur
Sevdigi icinde kiskanir 2 kiside gonlu var o ikisinden biriyse de kiskanir bu ihtimalde var
Yeni profil resmin guzel :))20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hem sevdi için hemde başkaları ile paylaşamadı için kıskanır.
00 Yorumlasahiplendiği sevdiği aşık olduğu için... ondan başka kimsenn olma diye.
10 Yorumla
+1 yılGururuna yediremiyor neden benden baska neden bn degil o gibi vs
10 Yorumlaben öyleyim şahsen milleti bilmem sevgi= kıskançlık sevgi yoksa kıskanmam banane derim
00 Yorumlakimisi kız onu sevdiğini düşünsün diye de kıskanabilir tbi ama yapmacık olur zaten ve evet seven erkek kıskanırr
00 Yorumla
+1 yılcogunluk evet ama kıskanmamasınımı ıstıyosun anlasılamadı..
07 Yorumla- +1 yıl
eğer kızın gotu bası fazla oynuyosa kıskanmaktan vazgecer ve yenı hatun aramaya baslar buda bı gercek canım benım..
- +1 yıl
tamam sen oylesın demıyorum. oynayanların karsılasacagı seyden bahsedıyorum...
- +1 yıl
ve sana tavsıyem fazla kıskandırmaya calısma nadiren yap. kıskanmak bı sure sonra erkeklerde sinir yapmaya baslar cunku.. ;)
+1 yılSen başka bir kadında gördüğün elbiseyi görsel olarak kıskanırken erkeğin sevdiği ya da değer verdiği kadını duygusal olarak kiskanmasi normal değilmi. Kadın kiskanmiyor yani erkegini; )
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem