Arkadaşlar, ben genel olarak sürekli buluşmak istiyorum sevgilimle ya da yanında olmak. Hiçbir şey yapmasak bile bir yere gitmesek bile böyle sürekli yani 😅 ama erkekler daha farklı sanırım bu konularda daha öncelerinde sürekli bu konulardan tartışırdık ben istiyorum sen istemiyorsun gibi. Yani bu sürekli buluşmak istemeyi nasıl bırakabilirim acaba 😅🤪🍓
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu erkekler veya kadınlar diye ayrılabilecek bir şey değil, kişilik ile alakalı. Erkeklerin de bunu isteyeni var, kadınların da. Bu noktada uyumun devreye girmesi gerekiyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Askında uyumlu bir çiftiz. Haklısın genellemem yanlış oldu fakat etrafımdaki kız arkadaşlarımın sevgilileri de aynı bu durumda
- +1 yıl
Çoğu insan genelde sürekli yan yana olmayı sevmeyebiliyor, buna kişisel alan diyoruz. Kendi başımıza yapmayı sevdiğimiz, yalnız zaman geçirmekten hoşlandığımız durumlar oluyor genelde. Belki de kendinize meşgale edinmelisiniz. Böylece sizin de kendinize ait zamanınız olmasına ihtiyacınız olur.
- +1 yıl
Aslında çok yoğun biriyim. Üniversite okuyorum ve öğretmenlik o yüzden sürekli etkinlik hazırlama, bir okulda bunları sunmak gibi sürekli bir meşgalem var. Evde bir kedim var zaten sürekli onunlayım. Onun dışında birçok gönüllük kuruluşuna üyeyim :))
- +1 yıl
Kalan zaman zaten ortak zaman işte, bence sorun yok... Kendinize sorun uyduruyorsunuz gibi geldi :)
- +1 yıl
Belki de bu da olabilir 🥲
En İyi Cevaplar
+1 yılBunun yalnızca bir heyecan olduğunu ve gerçekten senin istediğin gibi sürekli buluştuğunuzda, yan yana olduğunuzda bunun artık eskisi gibi heyecan vermeyeceğini, sıkıcı ve monoton olacağını sakın aklından çıkarma mufincim. Bu duygu yoğunluğun hep böyle sürmeyecek. O yüzden kendine hakim ol ve kendini kontrol et. Her şey tadında, yerinde, zamanında güzel. Ne demiş üstad; ayrılıklar olmsa kavuşmalar bu kadar kıymetli olmazdı. (üstad dediğim de ben dedim aslında şekil şükül olsun diye üstad dedim).
26 Yorumla- +1 yıl
Hahahaj 😅 çok haklısınız katılıyorum size de 4 yıllık bir ilişki 🤭 o da sizin gibi düşünüyor. Bilmiyorum sorun belki bendedir
- +1 yıl
Bu bir sorun değil sevgili mufincim. Sakın bunu sorun olarak görme. Heyecanını anlıyorum. Sana hak da veriyorum. Ancak ben sadece sana aslında işleyişin nasıl ilerlediğini anlatmaya çalıştım ki zaten sen de bu durumun farkındasın aslında ama heyecanına yenik düşüyorsun sevgili dostum. Hayatında var olan ya da giren kşmse bu heyecanını, güler yüzünü ve temiz kalbini soldurmasın, üzmesin. Hep çok mutlu ol, heyecanlı ol 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim 💖🥺
- +1 yıl
Rica ederim kanka. En güzel çilekler seninle olsun 🍓🍓
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim eig için sevgili mufincim. Seni çilekliyorum değerli arkadaşım 😂
- +1 yıl
Rica ederim 😅
bunda anormal bi durum yokki sevdiğinin yanında olmak istemen kadar güzel bişi mi var Allah aşkına keşke sen gibi bizi seven de çıksa da başımıza tac etsek :)
22 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşım istemiyormuş buluşmak gibi geliyor bazen 🥺
Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Buluşmak istemek hakkın isteyebilirsin gelmiyorsa kendi kaybeder
14 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız da işte ben gelsin istiyorum kskdkdvh
- +1 yıl
Kendi işleri ve yoğun çalışan biri
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBende sevgilim olsaydı sürekli yanında olmak bir şeyler yapmak isterdim veya sadece zaman geçirmek
00 Yorumla onu hep dusundugunde zaten hep yanında olmus oluyor konusmayı sevıorsun bellı ararsın goremesende sesını duymak bıle sevdıgının ınsana huzur verır sende ole yap goremıorsan 3 dk bıle olsa konus guzel sevıosun devam :)
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
ilgi açlığı ve kendinle vakit geçirememek diyebiliriz belki?
İnsan sıkılır be 😅27 Yorumla- +1 yıl
İlgiyi seviyorum bu konuda haklısınız ama kendimle yeterince vakit geçiriyorum üniversite okuyorum ve sürekli yoğunum ama ona zamanım hep var
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Sürekli buluşmuyoruz ki süreklilikten kastım da sevgiliysen tüm gün beraber olalım falan değil. Mesela akşam bir çay içmeye çıkmak. Hava güzelse parkta oturmak 2 günde bir mesela
- +1 yıl
Yok yok hergün değil
Seven özler hıç gitmesşn ister ama bazı durumlar hariç onada en iyi çözüm evlilik🤪🤪
37 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Benden başka yok 😅
- +1 yıl
Hahaha peki 😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim :))
+1 yılEn sevmediğim ilişki, Allahım sen koru.
14 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle dediniz ki
- +1 yıl
Benim biraz izole bir ilişkiye ihtiyacım var, her dk görüşülmeyem
- +1 yıl
Haklısınız, olabilir. Fakat Sevince öyle olmuyor hep görmek istiyor insan
- +1 yıl
Siz de haklısınız, kişisel bir durum elbette.
- Cinsel Yaşam konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılCokta civiklaşmamak lazim 😄
15 Yorumla- +1 yıl
Cıvıklık olarak değil aslında mesela gün boyu değil de kısa kısa akşam bir kahve içmek olabilir, yürüyüş olabilir ki yürüyüş yapmayı hiç sevmez… böyle şeyler
- +1 yıl
Hm yani bu kadari normal gibi aslinda a
- +1 yıl
Evet, cıvıklıktan muçmıçlıktan hiç hoşlanmam
- +1 yıl
Yanliskla takip istegi attim uygulamada yeniyim yanlis anlama red et
- +1 yıl
Utandim ya profiline görüşlerine bakmak istemistim sadece bastim istek gitti
Evde buluşuyor musunuz
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır denebilecek kadar az
+1 yılSeven insan bunu ister normaldir.
00 YorumlaCok sansli
01 Yorumla- +1 yıl
Bende sıktığımı düşünüyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEnerji
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım