Aşk İlişkileri Bu emojinin anlamı ne 🙂 ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 tamam s.. git emojisi bu kesinlikle. Bu emojinin anlamı ne 🙂 ? Cevap Yaz 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_AsabiHatun__Fenomen Takip Et Guru Yaş: 106 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Şeytanca emojisi bu, masum gibi gülüyor ama hiçte masum değil. Bana bu izlenimini veriyor. Şu detayda ki kısım benim de aklıma gelmişti. 1 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır.Bende kullanıyorum 🙂Sebebi;Samimi olmadığım, karşıdaki insanın davranışlarını vesaire sevmediğim de, kullanırım 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Bu anlamda değil de sinirlenince, gıcık olunca ve konuyu uzatmak istemeyince kullanıyorum. 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 25 , eic 93% 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yok artık bunu nereden çıkarıyorsunuz. Normal bir emoji işte. 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 36 11 ay Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Aynen bencede 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şeytanca emojisi bu, masum gibi gülüyor ama hiçte masum değil. Bana bu izlenimini veriyor. Şu detayda ki kısım benim de aklıma gelmişti.
Hayır.
Bende kullanıyorum 🙂
Sebebi;
Samimi olmadığım, karşıdaki insanın davranışlarını vesaire sevmediğim de, kullanırım
Bu anlamda değil de sinirlenince, gıcık olunca ve konuyu uzatmak istemeyince kullanıyorum.
Yok artık bunu nereden çıkarıyorsunuz. Normal bir emoji işte.
Omrs pu ccugu emojisi bnce sjsjsj
Yok dsha neler 😂 len anlamı omu
Sna cokmu geliyor bu emoji
şaskin
Aynen bencede
itlik emojisi
Mesafeli tebessüm.