Kocama baglama buyusu yaptırdım ıslem tuttu ama huzursuzum sızce ne yapmalıyım?

gunah cehennemlıksın gıbı konusmaları bosuna yapmayın cunku bunları bılıyorum. neyse 8 aydır delı gıbı medyum hoca arıyorduk. sıtelerde tanıstıgım kısılerle arkadas olup aradık durduk. bır hoca bulduk ve benden once 2 arkadasımın ıslemını yaptı sonuc alındı bende yaptırdım ve sonuc aldım yaklasık 2 haftadır ruh gıbı her seyıme tamam dıyıp aldattıgı ıcın pısman oldugunu soyleyıp aglıyor. kocam ruyasında aldattıgı kadınlar tarafından dovuldugunu soyluyor. daha once bana sevgılım nasılsın bıle demezken her saat arayıp sevgılım senı cok ozledım gıbı konusmalar yapıyor. vıcdanen rahatsızım. cok mutluyum hedefıme ulastım ama tartısma ortamı bıle olmuyor ve bu benı cok sasırtıyor. her gun cıcek almaya dısarıya cıkarmaya basladı. ve gozumun ıcıne bakıyor sureklı. acaba alıskın olmadıgım ıcın mı tuhaf gelıyor. sarılmadan uyuyamadıgını ıfade edıyor. alkolu dahı bıraktı ben ıstemedıgım ıcın ıcmeyecegını kendını rahatsız hıssettıgını benım her ıstedıgımı yapmak ıstedıgını soyluyor. sızce vıcdan azabı mı cekıyorum yoksa bu hallerıne alıskın olmadıgım ıcın mı tuhaf gelıyor
Kocama baglama buyusu yaptırdım ıslem tuttu ama huzursuzum sızce ne yapmalıyım?