Şu aşşırı kıskanç tipler beni yormasın tpksik tipler beni yormasın kendisi huzursuz beni de huzursuz etmesin gerek yok 3 günlük dünya için tatlı canımı sıkamam zaten sürekli darlayan bunaltan kendi kendine kafasında filmler çeviren hallenenler felan öğkk ıykk ayh midem bulandı mide spazmı var bu tarz şeyler de stres yapınca kalkıyor valla hehe benim midemi bulandırmasınlar 🤪🤣
Trip atmaları yok mu abi? Yaw sen erkeksin erkek ne halta trip atıyorsunuz? Bak ben hiç trip atmam maşallah karşı taraf benim yerime alasını atıyor ya. Trip değil, göbek atın biraz. Konu uzatmaları yok mu? Don lastiği gibi uzayıp gidiyor resmen. Bunlar beni yormaz aksine sinirlenirim. Sayar, söverim ya. Hangi deli bana trip atıyor ya? Valla gelemem böyle şeylere, karşı cins ile samimi olmalar var bir de. Hani samimi olsun ama yerinde olsun bokunu da çıkarmasın yani kimse. Valla şöyle kişileri ne uyarır idim ben ya. Bir de empatinin anlamını bilmeyen kişiler var valla yazarken bile sinirlendim he.
Kıskançlık modu açık kalmış her kişi yoruyor, karşı taraf anlasın diye beklemek gururluyum ben yazamam diyip karşı taraftan mesaj beklemek (ilk mesaj değil) falan bunlar yoruyor