yahu bi boyaya bakar o kadar saç rengine takıntılıysa yani. bence çok saçma. bak bizim bi arkadaş vardı şöyle seviyorum böyle seviyorum renkli gözlü sarışın olacak falan dedi, tam zıttı bi kadınla evlendi :D askdhasdkad
lisedeki biyoloji dersi genetik konusuna geri dönelim madem :)
mavi göz geni çekinik gendir. eğer anneniz mavi gözlü ise XX kromozomunun ikisi de mavi göz genini taşıyor demektir. siz zaten annenizden bir tane X kromozomu aldınız ve bu kromozomda mavi göz geni mevcut. Ancak babanızdan aldığınız ikinci X kromozomu mavi göz geni taşımadığı için mavi gözlü doğmadınız. yani sizin XX kromozomlarınızdan birinde mavi göz geni mevcut. bu durumda taşıyıcı oluyorsunuz. sizin çocuklarınıza gelecek olursak. eğer eşiniz mavi gözlü ise, kızlarınızın ve erkek çocuklarınızın mavi gözlü olma olasılığı %50. ancak eşiniz mavi gözlü değilse, kızınız mavi gözlü olamaz. ancak erkek çocuğunuzun mavi gözlü olma ihtimali yine %50 olur.
Aynennn birde sey de tenim ole hassas kiiii sarisin oldugumdannn kizariom cillerim cikio askoo de Askoooo die kesinlikle de sarisinsal konusmalar yap bole 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
balıklama atlar, ne alaka yahu sarışın seviyor diye kumrala bakmayacak mı yani :D
Ama çok takıntılıymış beyaz tenliyim ama saçlarım koyu kumral o sarı saç seviyor
yahu bi boyaya bakar o kadar saç rengine takıntılıysa yani. bence çok saçma. bak bizim bi arkadaş vardı şöyle seviyorum böyle seviyorum renkli gözlü sarışın olacak falan dedi, tam zıttı bi kadınla evlendi :D askdhasdkad
Yahu sarışın kzı istiyor türkiyede nerde sarışın var ki çok az
yani %97'si çakma zaten dediğin gibi :)
Aslında benim saçlarım koyu kumral ama bana Ark sarışın kategorisine girersin açık tenlisin saçlarının arasında hafif hafif sarılıklar var diyor
genlerimde sarışınlık var ama kumral daha baskın olmuş dersin, çocuklarımız sarışın olur de :D
Bu arada var gerçekten annem sarışın mavi gözlü şaka gibi bn kahverengi gölzü kumral çıktım çıka çıka yazıklar olsun nerde bu gen 😭
çekinik olarak o gen hala sizde merak etmeyin :) yani çocuklarınız sarışın olabilir
Konudan ahlaksız çocuğum mavi gözlü olabilri mi sence ihtimal var mı annemden dolayı
lisedeki biyoloji dersi genetik konusuna geri dönelim madem :)
mavi göz geni çekinik gendir. eğer anneniz mavi gözlü ise XX kromozomunun ikisi de mavi göz genini taşıyor demektir. siz zaten annenizden bir tane X kromozomu aldınız ve bu kromozomda mavi göz geni mevcut. Ancak babanızdan aldığınız ikinci X kromozomu mavi göz geni taşımadığı için mavi gözlü doğmadınız. yani sizin XX kromozomlarınızdan birinde mavi göz geni mevcut. bu durumda taşıyıcı oluyorsunuz. sizin çocuklarınıza gelecek olursak. eğer eşiniz mavi gözlü ise, kızlarınızın ve erkek çocuklarınızın mavi gözlü olma olasılığı %50. ancak eşiniz mavi gözlü değilse, kızınız mavi gözlü olamaz. ancak erkek çocuğunuzun mavi gözlü olma ihtimali yine %50 olur.
Ysaa niye kızım maviş olamıyor tüh 😂 tamam teşekkür ederim vlla sözelciyim biyoloji hiç görmedim
kızının maviş olması için mavi gözlü damat adayı bulacaksın :)
Çok takmam göz rengine ys
yani takılmayın bu kadar yok saç rengi yok göz rengi falan. insan olduktan sonra gerisi hikaye
Bnde normalde hiç sarışınlığa takmamıştım ama takanlar var işte takıntı haline geldi bnde bu çocuk beni beter etti 😂
sen de onu beter et :P
Erkek tavlayamam hiç nolcak benim halim 😔
dişiliğini kullanman yeter aslında
Yahu onu yapamıyorum zaten başka türlü adamı kazanamam ki çok güzel olsanda bir yere kadar erkek gibi birini kim ister ki
problem büyük desene :/
Sey de ama guneste rengi aciliyor sarisin oluyorum de
Hahahhs ztaen sarışın derken açık kumral da o kategoriye giriyor koyudan güneşte açılıyor derim hagsgshhs 🤣
Aynennn birde sey de tenim ole hassas kiiii sarisin oldugumdannn kizariom cillerim cikio askoo de
Askoooo die kesinlikle de sarisinsal konusmalar yap bole 😂
Hahgagaha çillerim var ya bnce kötü çil
Ben cilli kiza dusuyorum 🙈 gorebilir miyim
Saçmala ma ya çok kötü bir şey burnumun üstünde kahverengi kahverengi 🤮
Ya nolurrr gorim yuzunu nolur nolur
açarız
Çkma olmaz mı öyle
Beyaz ten iyidir
Çocuk sarı seviyormuş benim saçlar koyu kumral
Boyarsin olmaz mi😊
Çakma olmaz mı
Cakmadan olmaz ki zaten😊
Bir şey olmaz
Çocuk takıntılıymış sarışınlara
O derece diyorsun yani
Evt öyleymiş boyatsam bu sefer çakma olur benm için rahat etmez sevmiyorum zaten boyayı
Sevgilin değil bir şey degil adam
Sarışın olmazsam elden gidiyor zaten 😂
Ya olursan da giderse napcan
Bilmem 🤣
Merak ettim şu an seni 😄
Bişey olmaz nolacak
Ne bilim zor beğeniyormuş zaten bide sarışın bn çok da güzel değilim sarışın da dğeil zaten
Saçmalama her kız guzeldir
Bn takıntılı dğeil tipe ama o takmış belliki
O olmazsa başkası olur be guzelim
Bn onu istiyorum