Cinsel Yaşam Eşimin arkadaşına frikik verdim eşim bir şey demedi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Görmemiş midir acaba.. Göğüs dekoltem vardı çay kahve toplarken eğilirken kapatamadım önümü Güncellemeler+1 yıl Yorumların çoğu neden böyle Eşimin arkadaşına frikik verdim eşim bir şey demedi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Misafir geldiğinde giydiğin şeyi biliyir zaten adam. Çay ikram ederken elin dolu. Nasıl kapatacaksın?Ne desin adam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Görmemiştir bende kankasının kini gördüm benimkinin değişk oldu😅 0 3 Yorumla kaancan_7 +1 yıl Çekinme dilersen anlayablrsn anlayıp anlamadığını👍 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlaşılacakmış Yorumla kaancan_7 +1 yıl Laf arasında anltcan bana öyle yaptı benim gördüğümü görünce gel anlatayım istersen 👍 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seninkıde tam adammış ha Frikikten ne olurkı ardaşlarıyla ortak kullananlarda var 0 0 Yorumla
Siyahhh_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bu sitede en azından hayal dünyanızı yaşıyosunuz :) 1 1 Yorumla Murat11111111 +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bile isteye mi verdin? Esini kiskandirmak icin mi karsi tarafa cesaret vermek icin mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmeyerek Cevap sahibi +1 yıl Zaten ne gorulcek catal gorunmustur heralde Soran +1 yıl Sütyenimde görünmüştür sanki Cevap sahibi +1 yıl Ama sende 🤔🤔🤪 tahrik mi etmeye calistin
Gizli Üye (18-24) +1 yıl eşinin hoşuna gitmiştir arkadaşının frikiğe bakıp tahrik olması 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Neden gitsin ki Cevap sahibi +1 yıl bazı erkekler içten içe bundan zevk alıyor Soran +1 yıl Neden alır ki ilginç Cevap sahibi +1 yıl cinsel zevk ablamdan duymuştum Soran +1 yıl Ablan ne alaka Cevap sahibi +1 yıl oda bazan açık giyinir kızmıştım eşin görürse diyede o aldı zaten böyle giyinmemden zevk alıyor giyeceksin diyor demişti Soran +1 yıl Hımm o daha ilginçmiş Cevap sahibi +1 yıl aynenn Soran +1 yıl Senin bile dikkatini çektiyse Cevap sahibi +1 yıl yani biraz fazla egilince göğüsler belli oluyo ya da dikkat etmeden oturunca bacakları Soran +1 yıl Ezberlemişsin sende maşallah Cevap sahibi +1 yıl :) Cevap sahibi +1 yıl bi keremi olmuştu başka verdiğin oldumu Soran +1 yıl Çok gizlisin ama Cevap sahibi +1 yıl değilimm
Gizli Üye (30-35) +1 yıl belki eşinde senin gibi düşünüyordur arkadaşını aranıza getirdiğine göre 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl otur düşün eşin senin arkadaşın varken şortla çıksa aradan bişi arada bir misafirine görünse ne düşünürdün Yorumla Soran +1 yıl Saçma bi örnek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başka bi örnek vereyim eşin firikik verdiğini gördü tepkisiz aklına ilk gelen ne o arkadaşı kim konumu ne ve neden senle senin fiziğinle görünmene tepki vermedi ve o erkek neden sizinle bu soruları cevapla Yorumla
istanBULLy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Ufak tefek yaramazlıklara laf etmemeli zaten :) arkadaşı kitlendi mi göğüslerine 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım biraz Yorumla istanBULLy34 +1 yıl Ee daha ileri gidecek misin peki Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Hazaall12 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl görmemiş olabilir. Gördüyse bile, Bilerek yapmadığını düşünmüş olabilir… ayrıca niye bir şey desin ki? Saçma şeylerden kıskançlık beklemeyin. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geniş bir kocan var demektir. Bi ara bana da çay ikram eder misin😀😇 1 0 Yorumla
Murat11111111 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Memeler gorundu desene adam sabaha kadar 31 cekmistir kocaninda hosuna git. istir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı Yorumla Murat11111111 +1 yıl Daha ne olsun simdi benim bile icim gecti Yorumla
Kargı_1111 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Özele gel bence kocan sandığım gibi ondan burada anlatamam 0 0 Yorumla
Aşkistemek Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Eşin görmüş ama arkadaşı kötü düşünmez diye takmamiş olabilir 0 0 Yorumla
angyeon Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eşin ne güzel dar kafalı değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyledir genel olarakdaw Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Swinger falan durumu var mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sende onu mu istiyorsun ki niye frikik verdin 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,5b cevap paylaştı. Eşinin arkadaşı baktımı emin misin? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Baktı sanırım Yorumla cankall +1 yıl Eşin görmemiş o zaman Yorumla cankall +1 yıl Peki neden eşinin arkadaşına frikik verecek elbiseler giyiyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Bilerek giymedik heralde Yorumla cankall +1 yıl Bilmeden giydin yani o da ilginçmiş? Yorumla
Ateşinkızılı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bence kocan seni artık sevmiyordur. Kıskanmadıysa 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Deme öyle Yorumla Ateşinkızılı +1 yıl Belki de görmemiştir. Yorumla Soran +1 yıl Görsede mecburiyetten oldugunu düşünmüştür belki Yorumla Ateşinkızılı +1 yıl O da olabilir. Sen onunla bakışmadıysan eğer kocanla o olaydan sonra görmemiştir Yorumla Soran +1 yıl Bakmam mı gerekiyordu Yorumla Ateşinkızılı +1 yıl O enerjisiyle senin bakmanı isterdi zaten illa ki göz göze gelirdiniz. Yorumla Soran +1 yıl Hımm bakışmadık Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Görmemiştir bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden yaptın bu çıkarımı Yorumla 06sevda +1 yıl Ne anlamadım ki Yorumla
ince_memed_ Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Bilerek mi yaptın, yanlışlıkla mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanlışlıkla Yorumla ince_memed_ +1 yıl sorun olmaz o zaman Yorumla
mustafaaydas002 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Niye verdin? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adam devamlı gelir artık 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Geliyor zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen neden göster din ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük mü peki İkizler Yorumla Soran +1 yıl Orta büyük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ucu belli miydi peki dolgun o zaman seninki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyük mü memelerin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orta büyük Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç beden Yorumla
ordinasyusvet00 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Acikmiydi çok 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Eğilince açıldı Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Adam nasıl biri capkinmi Yorumla Soran +1 yıl Öyledir zannımca Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Çatal gozukuyorsa adam capkinsa dikkat et Yorumla Soran +1 yıl Gözüküyordu hatta sütyenim bile görünmüş olabilir Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Sürekli gelip gidermi adam Yorumla Soran +1 yıl Yani çok sık olmasada ev olarak arada gelir, eşimle görüşürler ama normal sıklıkta Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Sana asılabilir ne yaparsın bu durumda Yorumla Soran +1 yıl Sanmam Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Sutyeni bile gördüyse bide biraz seksi giyiiyorsan bakar artık Yorumla Soran +1 yıl Bilemem artık Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Yaş kaç takip edermisin Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl şu an farklı durum yok herhalde Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl Senin yaptığın yanlış değil olabilir insanlık hali ama adam nasıl biri o önemli Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun Yorumla ordinasyusvet00 +1 yıl İşin zor diyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bilerek değil yani 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyukmu memisler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tepki verdimi adam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Misafir geldiğinde giydiğin şeyi biliyir zaten adam. Çay ikram ederken elin dolu. Nasıl kapatacaksın?
Ne desin adam
Dimi
Görmemiştir bende kankasının kini gördüm benimkinin değişk oldu😅
Çekinme dilersen anlayablrsn anlayıp anlamadığını👍
Nasıl anlaşılacakmış
Laf arasında anltcan bana öyle yaptı benim gördüğümü görünce gel anlatayım istersen 👍
Seninkıde tam adammış ha Frikikten ne olurkı ardaşlarıyla ortak kullananlarda var
Bu sitede en azından hayal dünyanızı yaşıyosunuz :)
Aynen
Bile isteye mi verdin? Esini kiskandirmak icin mi karsi tarafa cesaret vermek icin mi
Bilmeyerek
Zaten ne gorulcek catal gorunmustur heralde
Sütyenimde görünmüştür sanki
Ama sende 🤔🤔🤪 tahrik mi etmeye calistin
eşinin hoşuna gitmiştir arkadaşının frikiğe bakıp tahrik olması
Neden gitsin ki
bazı erkekler içten içe bundan zevk alıyor
Neden alır ki ilginç
cinsel zevk ablamdan duymuştum
Ablan ne alaka
oda bazan açık giyinir kızmıştım eşin görürse diyede o aldı zaten böyle giyinmemden zevk alıyor giyeceksin diyor demişti
Hımm o daha ilginçmiş
aynenn
Senin bile dikkatini çektiyse
yani biraz fazla egilince göğüsler belli oluyo ya da dikkat etmeden oturunca bacakları
Ezberlemişsin sende maşallah
:)
bi keremi olmuştu başka verdiğin oldumu
Çok gizlisin ama
değilimm
belki eşinde senin gibi düşünüyordur arkadaşını aranıza getirdiğine göre
Yok ya ne alaka
otur düşün eşin senin arkadaşın varken şortla çıksa aradan bişi arada bir misafirine görünse ne düşünürdün
Saçma bi örnek
başka bi örnek vereyim eşin firikik verdiğini gördü tepkisiz aklına ilk gelen ne o arkadaşı kim konumu ne ve neden senle senin fiziğinle görünmene tepki vermedi ve o erkek neden sizinle bu soruları cevapla
Ufak tefek yaramazlıklara laf etmemeli zaten :) arkadaşı kitlendi mi göğüslerine
Sanırım biraz
Ee daha ileri gidecek misin peki
Hayır
görmemiş olabilir. Gördüyse bile, Bilerek yapmadığını düşünmüş olabilir… ayrıca niye bir şey desin ki? Saçma şeylerden kıskançlık beklemeyin.
Geniş bir kocan var demektir. Bi ara bana da çay ikram eder misin😀😇
Memeler gorundu desene adam sabaha kadar 31 cekmistir kocaninda hosuna git. istir
O kadar mı
Daha ne olsun simdi benim bile icim gecti
Özele gel bence kocan sandığım gibi ondan burada anlatamam
Eşin görmüş ama arkadaşı kötü düşünmez diye takmamiş olabilir
Eşin ne güzel dar kafalı değil
Evet öyledir genel olarakdaw
Swinger falan durumu var mı?
Hayır
Sende onu mu istiyorsun ki niye frikik verdin
Çoktan anlamış me mal olduğunj
Eşinin arkadaşı baktımı emin misin?
Baktı sanırım
Eşin görmemiş o zaman
Peki neden eşinin arkadaşına frikik verecek elbiseler giyiyorsun ki
Bilerek giymedik heralde
Bilmeden giydin yani o da ilginçmiş?
mnk kaşınıyorsunuz sonra erkekler suçlu oluyor
Arkadaşına neden verdin bir de bana ver
Maşallah genişlikleriniz harran ovasında yok.
grup istiyor demek ki :D
Eşin de kavvat herhalde
Bence kocan seni artık sevmiyordur. Kıskanmadıysa
Deme öyle
Belki de görmemiştir.
Görsede mecburiyetten oldugunu düşünmüştür belki
O da olabilir. Sen onunla bakışmadıysan eğer kocanla o olaydan sonra görmemiştir
Bakmam mı gerekiyordu
O enerjisiyle senin bakmanı isterdi zaten illa ki göz göze gelirdiniz.
Hımm bakışmadık
Görmemiştir bence
Nerden yaptın bu çıkarımı
Ne anlamadım ki
Bilerek mi yaptın, yanlışlıkla mı?
Yanlışlıkla
sorun olmaz o zaman
Senin frikik veresin varmış
göğüslerine güveniyorsun o zaman
Öl emi sen öl
Ciddimisin?
Neden böyle bir şey yaptın ki.. eşine üzüldüm
Niye verdin?
Adam devamlı gelir artık
Geliyor zaten
Sen neden göster din ki
Büyük mü peki İkizler
Orta büyük
Ucu belli miydi peki dolgun o zaman seninki
?
Büyük mü memelerin
Orta büyük
Kaç beden
Sıkıntı büyük
🤣 Gözün mü var
Severiz taşan memeee
ohh cok iyi
Acikmiydi çok
Eğilince açıldı
Adam nasıl biri capkinmi
Öyledir zannımca
Çatal gozukuyorsa adam capkinsa dikkat et
Gözüküyordu hatta sütyenim bile görünmüş olabilir
Sürekli gelip gidermi adam
Yani çok sık olmasada ev olarak arada gelir, eşimle görüşürler ama normal sıklıkta
Sana asılabilir ne yaparsın bu durumda
Sanmam
Sutyeni bile gördüyse bide biraz seksi giyiiyorsan bakar artık
Bilemem artık
Yaş kaç takip edermisin
şu an farklı durum yok herhalde
Senin yaptığın yanlış değil olabilir insanlık hali ama adam nasıl biri o önemli
Ne diyorsun
İşin zor diyorum
Nice troll
katılıyorum..
hoşuna gitti mi