Eşim beni aldatıyor. Buna eminim. Evliliğimiz kötü gitmiyor. Bana karşı hal ve hareketleri iyi. Cinselliğimizde sorun yok. Bakımlı, güzel, genç biriyim. Kendisine de ilgili davranıyorum. Haftasonları bana vakit ayırır, dışarı çıkarız. Ama akşam saatlerinde metresiyle buluşuyor. Sorun ne anlamıyorum? Acaba sorun bende mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır sorun sende değil. Senin eşin sana karşı iyi davranabilir okey ama gidipte seni gerçekten bir başkası ile aldatıyorsa eğer, sana gösterdiği sevgi ve ilgi yalandır, yapmacıktır. Eşinin seni aldatmasına göz mü yumuyorsun sen? Bu konuda sorunu arayacağına bence eşini boşamalısın, yol vermelisin. Diyelim ki bu konuda sen suçlusun, sende sorun var. Ee o zaman eşine halen iyi mi davranmaya devam edecektin? Kendine gel eşin seni bir başkası ile aldatıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Bende size bişey sormak istiyorum bana yorum yapın. İki üç gün önce eşimle alkol aldık ablası falan eğlendik iyi güzel hoş sacimdaki tokaları bunun montunun cebine koymuştum onun cebinde unutmuşum bununda haberi yoktu koyduğumdan. Bugün muhabbeti geçti o tokaların eşim şaşırdı aa seninmiydi o tokalar dedi. Lan bende baska biri koydu sandım dedi yanındada yeğeni vardı oda güldü biz o tokaları attık dedi. Bende dedim ne alaka? Benden başka kim koyabilir dedim. Sence sen ne düşünüyorsun sonra beni öptü gönlümü almaya falan çalıştı
02 Yorumla
Seni aldattığı için vicdan falan yapıyordur heralde ondan iyi davranıyordur. Ya da sen bir şey anlama diye aramızda sorun yok, gayet iyiyiz izlenimini veriyordur. O değilde senin bunu bile bile orada durman da ilginç. Anlayamadım senin de ne yapmak istediğini.
20 Yorumla
Sorun sende değil, onda. Doyumsuz bir eşin var. Seni aldatması için illa ki bir eksiğin, kusurun olması gerekmiyor. Olsa bile bu onun ihanetini hafifletmez ya da haklı çıkarmaz. Bu durumun tek bir açıklaması var. O da dediğim gibi doyumsuz biri olması.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
70Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı. Sorun, siz kadınların erkekleri anlamak istememenizde.
✴️Benim neyim eksik, zaten çok güzelim,
✴️Bende olmayıp ta onda olan ne var
✴️Aldatilmayi hak etmek için ne yaptım
✴️Saçımı süpürge ettim, yine de yaranamadım... vs tarzı yakınmalar erkeklerin farklı partnerle olan seks arzusunu anlamak bir yana yakınına bile yanaşmaz. E tabi doğal olarak oluşan sorun da asla çözülemez. Ayrılık, mutsuzluk.. vs şekilde olay ilişkiye yansır.
Hanımlar, evli olduğunuz kişi düşünme tarzı ve duyguları hemciniz gibi olmayan, hatta çok farklı olan bir erkek. Önce erkeğin cinsiyetine özgü yapısını öğrenin. Anlamak için biraz gayret gösterin.
☀️Ben niye onu anlayayim, o beni anlasın☀️Evlenince ben onu değiştiririm, gözü başkasını görmez.. vs dersen, geçmişte bunu yapan herkes gibi sen de o hüsranı yaşarsın. Bende size altın niteliğinde tavsiye; nasıl ki erkekler, kadını tavlamak için onu anlamaya çalışıyorsa, siz de birazcık zahmet edip, erkekleri anlamaya çalışın. Yok, hiç işim olmaz bununla derseniz, tek gecelik olmayan, uzun soluklu ilişkilerde kız, kıza takılın derim.03 Yorumla- +1 yıl
Abicim ne kötü insansın ya bu zekayla iyi bi kadın sana denk gelir mi sanıyorsun
+1 yılbir aldatma vakasında her zaman aldatan kişi suçludur bunu sakın unutmayın aldatmak hem kul hakkıdır hemde tecavüzdür sebebi mazereti asla olamaz sadece bedeli olur bu yanlışa ortak olmayacağını umuyorum zira yorumlarda da belirtmişsin ben o değilim benim kendi duruşum var diye ve işte bu laf sayesinde onu boşadığın vakit boynu dik yürüyüp giden alnı ak olan sen olacaksın o ise boynu eğik ve girdiği kul hakkından dolayı sonsuzluğun geri kalanını yanarak geçiriyor olacak.
20 Yorumla
+1 yılYaa neden kadını yargılıyorsunuz hemen? Bu insanlar ne zaman kadınlara bunu yapmayı kesecek? Oturduğunuz yerden ahkam kesmeyi bırakın. Kadın ne soruyor siz ne cevap veriyorsunuz. Bebeğim eşinin seni aldatma sebebi sen değilsin. Cinsellikte doyumsuz kocan. Sorun yok diyorsun ama demek ki var. Yaşı biraz büyükse başka bir kadından ilgi görmek hoşuna gitmiştir. Azla yetinemeyip işi ilerletmiş. Ayrılıp ayrılmamak senin bileceğin iş ama susmamalısın. Konuşun.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun tabiki sende zaten sana iyi davranması lazim ve aldatmaması lazım bunları dildiğin halde susuyorsun bu mu iyi davranış benim eşim olacakta metresine gidecek bacaklarını kökünden keserim bosanırım kolay mı oyle ya sen köle misin onun cariyesi misin bu kendini kanuni mi sanıyor
20 Yorumla
+1 yılYa böyle bir durumdan eminseniz ne diye kendinizi küçük düşürüyorsunuz adam ağzına tükürse amenna diyeceksin bu kadar da olmaz ya kendine saygı duy ki karşıdan da aynını bekleyebilesin bir de özgüvenin yok kendinde arıyorsun suçu. Her ne olursa olsun ALDATMANIN HAKLI BİR TARAFI OLAMAZ. Aklını başına devşir , şerefsiz hemcinlerim de senin gibi tiplerden cesaret buluyor bunu yapmaya zaten , rezil insanlar ya
20 Yorumla
+1 yılPeki buna nasıl bu kadar eminsiniz?
Bir metresi olduğuna.
Bir kere sevmese sizle ilgilenip, vakit ayırmaz bu terslikte bir iş var.
Belki siz evham yapıyorsunuz?
Eşinizle konuşmayı denemelisiniz bence. Hoş bunu yaparsanız baya bir ters teper çünkü adam der ki "ne saçmalıyorsun"00 Yorumla
+1 yılSorun senden kaynaklı değil kendisinde. Öncesinde de benzer alışkanlıkları edinmişti, seninleyken de devam ettirmek istiyor. Uzman yardımı alsan ikinize de iyisi doğrusu olur. Evlilik ve ilişki danışmanı, cinsel yaşam uzmanları günümüzde toplumumuzda çokça danışılan, artık yadırganmayan uzmanlar. Bu sitede bile Bi bilene sor diye. Eminim bizden çok daha doyurucu ve çözüm odaklı yanıtlar tavsiyeler verecektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sorun sende olsa ayrilir onunla devam ederdi bu karakter meselesi ikinizi de istiyor ya da fazla çapkin biri anlayacagin ama bence ayrıl aldatan adamla devam etmek kendinize saygisizlik ben olsam kanıtlayip doğduğuna pişman ederdim onu nasıl böyle sakinsiniz anlayamadim
02 Yorumla- +1 yıl
Ne bu heyecan 😂
- +1 yıl
@Esrarengixx ya ben gelemem böyle şeylere cidden sevdiğin insan sana bunları yaşatacak sen de sakin kalacaksin niye kalayim
Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. - Çapkılık yapıyor bununla övünüyor olabılr
- bir kadına bağlanamıyordur
- keyif amaçlı olabilir
- seni sevmiyordur evlilik için yanındadır
- senden isteyemedıgı seylerı ondan alabılıor olma ıhtımalı var
- falan filan diye devam eder bu liste takılma sana saygısızlık yapıyorsa daha fazla durma derim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bildiğini biliyor mu? Sen nasıl öğrendin ? Madem aranız iyi ona sor neden beni aldatma gereği duyuyorsun de , konuşun…. Ayrıca ayrılma diye bir şey var…. Çok mu aşıksın…. Anlayamadım seni? Bekleyeyim belki onun bırakır mı diyorsun?
10 Yorumla
+1 yılAslına bakarsan sorun sende, bu olayı bilip ona haddini bilderemiyorsan hatalı aramaya gerek yok çünkü hatalı sensin. Ya yaptığın bu yanlışın sonucuna katlanırsın ya da artık bu işe nokta koyar eşinden ayrılırsın.
10 Yorumla
+1 yılbazılarına tek eşlilik uymuyor sırf hayatın gerekliliği olduğunu düşündüğü için evleniyor ama yine de başkalarıyla görüşmeye devam ediyor. kocanda öyle biri sanırım sende sorun yok. sende başkalarıyla görüşmeye bak öyleyse.
10 Yorumla
+1 yılsende parasını sömür onu borç batağına sürükleyip boşan sonrada aldattığı için dava et ama aynı zamanda o kadında dava et yuva bozmaktan sonra gel keyfim gel xd
00 Yorumla
+1 yılGözü hala dışarıda demek ki, olay sen değilsin sadakatsiz biri demek ki, sorun sadece bu. Bence senle mutlu ama sadece senle kalmak istemiyor başkalarıyla da mutlu.
00 YorumlaÜzülerek söylüyorum, eşiniz Volkan'ın klonu olabilir. Tam bir doyumsuz insan modelidir. Sorunu kendinizde aramayınız. Sizin yerinizde Barbara Palvin olsa onu da aldatırdı.
00 Yorumla
+1 yılsorun şu an boşanma davası açmak yerine buraya sorman bence :d
30 Yorumla
+1 yılBöyle düşünmemelisin yaptığına bakar mısın buna hakkı yok ihanet ediyor bunun bir gerekçesi olamaz hiçbir açıklaması yok
10 Yorumla
+1 yılMetresiyle buluşmasına razisin bakıyorum da. nasil bir miyden var ki
20 Yorumlacinsellik icin bence sende bulamadigi seyler vardir elbet ama bir terapiste gorunun derim esinle konus bakalim. ne diyor neden yapiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı. Bu ne biçim soru ya? Eminsen aldattığına bas tekmeyi gitsin. Bunu bir nevi normal karşılayıp soru sormak ne?
00 Yorumla
+1 yılSorun sende değil, seni çok seviyor ama, cinsel arzuları yüksek olduğu için birden fazla kadınla sevismek istiyor.
00 YorumlaEvet sorun sende.
Çünkü evlenmeden önce de öyleydi ve sen malına mülküna aldandın.07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
Soran+1 yılDoğru hissetmişsin. Ama malına mülküne aldanmadım
Soran+1 yılPişman olup onu bırakıp geri döner mi?
Soran+1 yılBir metres için ailemi dağıtacam biri değilim. Bu hayatta bi duruşum var. O metresin benim tırnağım olmayacağını da biliyorum
+1 yılKanıtın var mı?
Bunları yapan biri aldatiyor olması garip10 Yorumla
+1 yılSorun eşiniz de.
Kendini terbiye edememiş o konuda.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Para cok demekki adamda. Senlik bisey degil adam capkin bi kisiye bagli kalamiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl mide varmış sizde eşiniz aldattığı halde hala berabersin lan insanda biraz onur olur
10 Yorumla tam sopalık senın koca o zamn allahtan bela arıyor yanı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılOnla bulussun opussun koklassin sonra senin koynuna girsin miden müthiş sağlıklı kanka
10 Yorumla
+1 yılSende sorun yok bende öyleyimdir eşime karşı biz çapkınken mutluyuz sende mutluysan herşeyi görme😉
00 Yorumla
+1 yılFarklı heyecan ve adrenalin ya da derdi yoktur dert arıyordur başına
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Neden oturup konuşmuyorsun eşinle adam akıllı? Yuvanı kurtarmanın yollarını denemiyorsun?
06 Yorumla- +1 yıl
yuva zaten bozulmuş kurtarılcak yanı mı var kadında aldatsın o zaman erkek toplamaya çalışsın
- +1 yıl
@sPsychopath Kurtarmaya çalışmadan nereden bilebiliriz ki doğru yolun hangisi olduğunu? Denemiş olsa ve hala aynıysa neden hala birlikte yaşamaya devam ettiğini bilmeli, belki çocukları vardır, belki çok seviyordur belki de gidecek yeri yoktur korkuyordur? Soru işareti çok..
- +1 yıl
sence aldatan biri düzelir mi sevse aldatır mıydı şahsen ben olsam devam ederdim sonuçta karşıdakide buna göz yumuyor
- +1 yıl
çok sevmek iyi değildir
- +1 yıl
evlenecek parası varsa boşanacak kadar da olmalı
+1 yılNasıl anladın ki ve nasıl soyliycen durumu ona merak ettim
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuzluk ve kaçamak çekici geliyor bazen erkeklere, sorun sende olduğunu düşünmüyorum, konusursqn daha kötüye de gidebilir nasıl olsa biliyor diye , kendine çekmeye çalış bakınız artarsa vazgeçebilir
10 YorumlaCinsellik için bence tam olarak ne istediğini sorabilirsin.. eğer duygusal olarak aldatıyorsa geçmiş olsun :) yakında mahkeme kağıdı gelir. Ama sana da helal metresi var :) ve para için yanındasn helal :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana göre hersey mükemmel olabilir ama belliki eksiklerin var ve esin o eksikligi metresinde buluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTövbe Estağfirullah metres nedir bi kere aldatmayı anlarım da metresi neden olur insanın çok sıkıcı Allah muhafaza
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun sen de değil.
Herifin mayası bozuk.
Onursuz , gurursuz, karaktersiz..10 Yorumla
+1 yılsorun nerede biliyor musunuz, sorun eşinizin çok eşlilik tercihi,
bu tür insanlar devamlı gözleri dışarda, akıllanmaz ve uslanmaz10 Yorumla
+1 yılErkekler hep elde ettiğinin nankörü ulaşamadığının delisi olur bu hep böyledir...
24 Yorumla- +1 yıl
Çok haklı bir tespit.
- +1 yıl
@Ardafit67 kuyruk acın var belli
- +1 yıl
@ardafit67 :) Sen de kendinin farkında olmayabilirsin ama öyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayanlar biraz anlayışsız ve düşüncesiz k. b kötü bise demedim size
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlayışsız derken? Açar mısınız lütfen?
Cevap sahibi+1 yılYani hep ilgi ve onların istedikleri olsun isterler
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden biliosun metresi var, bide nasil evlendiniz sevgili olupmu gorucu usulumu kisa surede tanisip mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı. sorun bildigin halde öyle durmanda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda evden giderdim. Kimseye haber vermeden.
10 Yorumla Boşan gitsin nabacan daha bunu
10 Yorumla
+1 yılSen nereden biliyorsun biliyorsan neden susuyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılVicdanını rahatlatmaya çalışıyor bence
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin çaresi vardır bulur sun neler yaptığını
00 Yorumla
+1 yılevet sorun sende daha boşamamışsın :)
00 Yorumla
+1 yılBu durumdan eminsen konuş sorun ne diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAkşam saatlerinde buluştuğunu nereden biliyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün pilav mı yenir mantalitesi
00 Yorumla
+1 yılAldattığını nasıl eminsin bu kadar
00 YorumlaHep kadınlar aldatacak değil
00 Yorumla
+1 yılKısacası kişilik bozukluğu bu
00 Yorumla
+1 yılHer Meyvenin tadı farklıdır :D
00 YorumlaBelki eksik şeyler tamamlanıyordur.
00 YorumlaDertleşmek ister misin benle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıladamın libidosu yüksek rahat ol.
00 Yorumla
+1 yılevlenecek bir adam değilmiş demek ki..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver. Az takılıp hevesini alsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılPişman olup geri dönecek mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır tabii ya. Alışmış gibisin bu duruma ona karşı bi ironiydi benimkisi. Kadınlığınıy iyi değerlendir geri bağlamaksa niyetin. Göster ona kim gerçek kadın. Metres bozuntusundan daha kaliteli olduğunu ıspatla ona. Sonra sıç ağzına.
Soran+1 yılKadınlığımı değerlendiriyorum, kullanıyorum ama o görmedikten sonra ne anlamı var
Cevap sahibi+1 yılYardım al. Yeterince başarılı değilsin demekki. Yeni evlisinde. Araştır sor uğraş. İstediğin için diyorum. Yoksa derim çocuk vs yok ise ayrıl gitsin.
- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem