Sevgilim koltuk altımı öpmek istiyor.
Ben çok garip buldum.
Bu normal mi?
Ben çok garip buldum.
Bu normal mi?
canım arkadasım zaten evlenecegınızı goz onunde bulundurursak evlılık ıcerısınde daha neler neler goreceksınız benım bır takıntım vardır mesela kendı koltuk altımdan bıle hoslanmam kımsenın koltuk altını gormıyecem kımse koltuk altını acmıyacak yanıma bır tıkım yok ama hoslanmıyorum o hoslanıyo olabılır yanı orayı ne kadar temızlersen o kadar ıyı pıslık olmaz yanı sen temızsen pıslık olmaz bu tur seyler ılıskıye heyecan getırır
Ama iğrenç
diyorum sana iğrençde neler yapıyorsun iğrenç gelmiyor sevgilinin cinsel isteğini yok edersen ileride ağlarsın :D
ne alaka ya saçma sapan cevaplar var nasıl ayak fetişi var ise oda koltukatlı seviyor demek ki farklı ama
noolcak öpse?
adama niye hakaret ederler anlamam. yarıın bir gün kız arkadaşınzda böyle birşey ister o zman ne yazcak laf atanlar görücez :)
Hımmmm
İzin vermedim
Maksat konu güncellensin ;)
Kusuruma bakma
Bak gönlüünü almak için eic seçiö dicektim ama hoş değil söylediğin
Bir prno filimde herif bayanın koltuk altı lie kolunun arasına penisini sokuyordu ( önü arkası göğüsleri ve ağzı diğer kullanıcılar tarafından becerilirken zavallı adamada oarası kalmış) sor bakalım hangi prno filmde görmüş te senden istiyor ( ( 3 ay koltuk altı kıllarını temizleme gel öp şimdi de )
Öyle midir ya
aynen öyle arkadaşım sen ağzını bir ara bakalım nerden aklına gelmiş ileride daha farklı şeylerde isteme olasılığı var mı alttan alttan bir araitırma yap :))
Tamam :)
normal kanks
benım bı sevgılım yalamak ıstıodu :D
cıddıyım :SD:FF:
ılk duydugumda soka gırmısrım azcık :D
Evet ya :(
Cevap
270Cevap
Çok saçma buluyorum bu Adamı sevip güveniyorsan ve Evlenecekseniz Eğer Huylanma harici Koltuk altını da öpsün poponu da sonuçta Eşin Helalin tabi ki yani ne olcak öpse yalasa sen pis bir insanmısın hoşuna gidiyor onun? Onun senin vücudun da ayaklarından hoşlansa tahrik olsa hoşuna gitmez mi sıkıntı şurada bak senın her yerınden hoşlanıyor koltuk altını öpmek ya da yalamak onun hoşuna gidiyorsa o mutlu oluyorsa ve seviyorsa bu durumu senin de sevmen lazım sonuçta varsayım sen onun sırtını öpmek istedin hani yok izin vermedi saçmalık değil mi Siz hayat arkadaşısınız Birbiriniz için Koltuk altıymış Yok ayagını öpmek istiyormuş sen onun sivilcesini sıkmak istiyormuşsun bunlar eşler arasında sevgiyi arttırır. Birbirinize Helal ve amacınız Birbirinizi Mutlu etmektir Hadi iyi akşamlar
bir çok kişi terli olarak düşünüp iğrenç demiş fakat o adamın isteği orayı terliyken öpmek değildir. tertemizken öpmektir. yumuşaklığı hassas dokusu ve ordan seni o şekilde gıdıklayarak oynaşması hoşuna gidecektir o yüzden istemiştir izin ver belki sen de seversin ne bileyim :)
Canim erkeklere sormussun ama bisi demeden. duramicam bir kadinin koltuk altini gostermek bikini bolgesini gostermek gibidir demisler sen bu cumleden. bagdastir :))))
Hımmm
En ilginç yorum :)
ERKEK_ aşkım koltuk altını öpebilirmiyim?
KIZ_koltuk altını mı?
ERKEK_evet
KIZ_ ya öpecek başla yermi yok
ERKEK_canım çekti
KIZ_dur Ks ye sorayım ondan sonra karar vericem
CEVAP_ aşkım sordum olmazmış g*tümü öpücekmişsin :)
Normal karşılıyorum ama yinede var bir anormallik erkek arkadaşında.
Sıyırır, tansiyonu falan düşer dikkat et. O an hemen koltuk altımı yala de. Tuzlu tuzlu iyi gider.
Öyyykkk. Daha ileri gidemeyeceğim, ben sigaramı içeyim sense keyfine bak bayan.
:))))
Bana bu adamın gülüşünden getirin.
https://www.youtube.com/watch?v=-gva0-8dNY8
İlişkilerde önemli olan kime neyin garip geldiği değil. Kimin nelerden fedakarlık edebileceği. Her insan farklı şeylerden hoşlanır. Bu senin de hoşlanmak zorunda olacağın anlamına gelmez. Onun bu isteği karşısında koltuk altını öptürmen çok büyük bir fedakarlık değil. Bence garibine gitmesin.
Valla benim sevgilim öpüyo ilk öpmek istediginde garipsedim ama yinede öptürdüm.. vücudumda öpmedigi nokta yok... sende bırak istedigi yerini öpsün.. sınır koyma bnce :))
opmedik yer hic mi kalmadi :O masallah sendee iyii opturmussun knkas :*
Neden öptürmeyim o ve ben istedigimiz herseyi birbirimizde yaşayamicaksak benim icin bir anlami yok birlikteligin..
arkadaşın daha fazla ileri gidemediği için açılışı koltuk altından yapmak istiyor. tabi oradan yavaş yavaş diğer bölgelere geçiş yapacak. özel bölgelere ulaşmanın dolaylı yolu
Hımmmm
gayet normal birşey, milyonlarca fantaziden sadece birisi işte. burada buna iğrenç diyen erkeklerin yarısı ayak fetişi. bıraksan hepsi ayak yalar. halbuki objektif bakınca ayak daha pis bir yer :D
Ayak mı? O yine daha iyi
hacı ayak ve boyun ya :D
Yine de daha normal geliyor
Tuzlu seviyor, dikkat etsin kendine tansiyon hastası olmasın.
:))))
Cevap iyiymiş :)
zahaha :D:D
Normal. Karşındakine zarar vermediği sürece böyle fetişler sorun yaratmaz.
Anlamadığım, üreme organının ağıza alınması normal karşılanıyor ama böyle fetişler anormal gibi görünüyor. Bu işte bi' gariplik var sanki.
Bana çok garip geldi. Gerçek hayatta kimseye soramayacağım için burada sormak istedim
www.uzmantv.com/hangi-cinsel-fanteziler-sapkinlik-sayilir
Bunu izle. Buradaki cahillerden değil, konunun uzmanı olan psikologdan dinle.
Teşekkür ederim :))
Diğer erkeklerde aynı mı diye merak ettim aslıda
Ama genel iğrenç buluyor
Onların da başka huyları vardır. Kızın biri "g*tümün yalanmasını seviyorum" diye soru sordu, bütün erkekler salyalarını akıta akıta cevap yazdılar. İnternet ortamı böyle. İşlerine geldiği gibi yorum yaparlar.
Yani yanlış mı diyorsunuz burdaki yorumlar
Burada cinsellik konusunda kimseye güvenme. Bilip bilmeden konuşuyorlar demek istiyorum.
Teşekkür ederim:)
bu nası bir fantezi l*n https://i.hizliresim.com/JE4ZmW.gif
Ya afedersin ama cinsel organ yalamaya igrenc demeyen beyler buna igrenc demis. Bir insan temiz olduktan olduktan neden opulmesin bu kadar tuhaf bisey goremiyorum ben bunda
helal kız haklı :) seviyorsa tiksinmez insan sevdiğinden.
Değişir duruma göre bazı insanlar lazere de gitse ne bk yapsa da kokar veya kılı tüyü bitmez demek ne biçim bir koltuk altın varsa ya da ne biçim bir erkek arkadaşın varsa acaba
Yani temiz olunca problem yok.
İğrençsiniz
seni okadar cekici buluyor ki orani bile opmek istiyor oran bile onu tahrik ediyor bu kotu birsey degil ve azcikda fetis vari hareket tabiki
koltuk altını alma... hatta temizlik sonrası kalan çöpü kiride halının altından al koltuk altına at...
:!))))))
Eğer temiz ise gögüsü öptükten sonra öpmek ister. yoksa bir amacı olmaz. koltukaltı öptükten sonra göse doğru kayar.. kadın gıdıklanır ama mutlu etmek istiyordur
Gayet normal ten uyumu var demekki aranzda ne guzl iste benimsemis seni mutlu olmalisin bence :))
Hımm
Bu fetiş, istek felan degil hastalık bildigin. Mide bulandırıcı. Kabul etme tabii ki de.
Tamam
fetişist dir :) kimisi ojeli tırnaklara ilgi duyar, kimisi ayaklara kimisi avuç içine var böyle türlü türlü :)
Anladım
Kızların koltuk altının öpülmesi kızlara haz verir sevgilinde büyül ihtimal seni baştan çıkarmak için öpmek istiyordur normal yani
Haz vereceğini hiç sanmıyorum.
Denemeden bilemezsin izin ver öpsün yalasın ama baştan çıkacağına ben eminim tabii sonra neler olur bilemeyiz tabi :)
Sen de koltuk altı sapığısın
Ben sevgilimin sapığıyım sevgilim haz aldıkça ben onun hissettiklerinin çok daha fazlasını hissediyorum başkalarının sapığı olmaktansa sevgilimin sapığı olmak çok daha güzel
Aynı onun gibi konuşuyorsun
O zaman sevgilinde sadece seni seviyor ve sadece seni arzuluyor bence mutlu olmalısın böyle bir kişiyle sevgili olduğun için emin o çocuğun gözü sadece sence arzuları da tabi :) Not: Ben Zaten O'yum Aptal Ne Geziyon l*n Sen Böyle Yerlerde
Hahhahahahaha :D
Adın ne?
Buluştuğumuzda gösteririm ben sana :)
Hahahahahhaha...
O olamassın.
Uyucaktı o ;)
Görüşürüz canımın içi sen utanmıyon mu benim isteklerimi burada herkese sormaya bekle arıyorum fena yakalandın bu defa
Bir an acaba dedim :))
Biliyorum canım sen bakma bana deliyim ben deli pskolojim çok bozuk :)
hey yarabbim bir kadında öpecek koklayacak o kadar çok yer varken seninki nerelerin peşine düşmüş kaçırma bu çocuğu aklında hiç kötülük yok seviyo seni :))))))
Emin misin
değilim tabikide ama sencede bir gariplik yok mu yani kendin için düşün sevgilini öpmek isteyeceksin en akla gelmedik yerlerden birinden başlayacaksın bunun nesi normalki olsa olsa sapkınlıktır bence aranızdaki ilişkinin sınırlarını bilemem tabi ama ilerisini düşünemiyorum
Garip tabi uyardım
hakkaten yani bence bir açıklaması yokta sana ne için istediğini söyledimi merak ettim
Hiç terlemiyormuşum
hiç inandırıcı değil terlemeyen insan olmaz ayrıca fetiş felan olmasın
Olabilir
neyse allah yardımcın olsun bide ciddi ciddi seviyosan işin zor
Sağol
bu normal bir şey değil tabi. eğer onu vazgeçirmek istiyorsan koltuk altı kıllarını alma deodorant kullanma. bak bakalım daha öpmek istiyor mu. tabi terk edilme ihtimalin de olabilr
,:))))
Fantezilerimden bir tanesi. Bunu yapmayı çok istiyorum. Öpmek ve yalamak. 😎
Sen de iğrençsin
Iyyy
cinsellik bukadar iğrençleşmemeli insanlar doymak bilmiyor ya hayret dogrusu.
Evet :(
sakıncası yok nede olsa kadınları uyarmanın en kolay yollarından biri.
İğrenç
Üzgünüm yardımcı olamayacağım
Herkesin fantezileri farklidir saygi duymak lazim :D ben boyunu tercih ederdim :)
Seninki normal
çok anormal bir durum yok, normal bir istek seninde hoşuna gider belki öperken.
İzin vermedim.
İki yıllık sevgilim. İlk defa böyle bir şey söyledi.
kolsuz tişort çok giydin heralde hoşuan gitmeye başlamıştır o bölgen.
Yaz ayında haliyle
seven insan iğrenmez hem, göbek deliği daha kötü kokar, koltuk altı normal ter kokar, özledim teninin kokusunu özledim v. s şarıklarda mevcut :))
Evet. En son o şarkıyı hediye etti
Enteresan ama neden olmasınki herkes farklı seviyor demekki :)
İğrenç
normal tabı bı gıd akaryakıt ıstasyonuna 1 LT benzın al ya kendını ya sevgılını yak bu tıp maceralara tuk halkı hazır degıl :D
Tamam
Bence gayet makul. Hoşlanıyorsa sevgilin ona verdiğin değer üzere kabul et bunu. Senden farklı bir şey yapmanı istememiş sonuçta.
edemem :(
igrenc geliyor
Ne sacma bir soru yav. Orani opmek istese demek uzayli gormise donersin
Gerçek hayatta kimseye soramayacağım bir soru
yarın bigün parmak aralarını yalamak isterse şaşma... iğrendim * ya olum insan olun edebinizle takılın bu ne ya
İki yıllık sevgilim ilk defa böyle bir şey söyledi
Gerçek hayatta kimseye soramayacağım için burada sordum.
o nasıl bir fantazi abisi? bir kızın her yerini öpmeyi düşünürüm de orası harbi acayip :))
evet
Film cok izliyo kısıtlamalar getirmen gerekir ilerde hasta da farklı belirtiler gösterir :))
Hımmö
Zaten garip geldi.
Diğerleri ne düşündüğünü merak ettim.
Bir yerden başlamak lazım diyor çocuk. Hayır gerçekten tek amacı koltuk altı ise çok yanaşma.
İki yıldır beraberiz
İlk defa böylle bir şey söyledi
Bir daha söylerse bitireceğim
O nasıl bir fantezi çeşididir öyle hadi gıdığından öpebilirmiyim derde bu bayaağı bir uçmuş :)
Est
Haklısın
koltuj alti demisken cogu erkekk tarzin olsun dye koltuk altini almiyor oglum burasi ingiltere mi ne igrencsiniz ;)
insanın en saf kokusu orada oluyo ya, benimde çok hoşuma gider mesela sevişirken onu yapmak
Ama iğrenç :(
Ya millet g*t deliği yalıyo siz neden bahsediyorsunuz :) Benim bir kız arkadaş sevgilisinin bildiğin ağzına ossuruyo bu da bir fantazi ciddiyim bu konuda :)
Ya ama erkekler neden bu kadar midesiz :((((
ona bakarsan kadınlarda midesizağzına p*nis alıp topları yutanlar var
ne habeeer:)
çeşit çeşit insanlar var ve onlarında çeşit çeşit zevkleri var oda ona kalmış bir zevk bana göre çok iğrenç bir şey asla yapmam yaptırmam..
Evet iğrenç :;
:))
omzunu, köprücük kemiğini öpse gayet normal karşılarım kimisininki çok estetik duruyor çünkü ama koltukaltı farklı geldi ama garip değil..
Garip bence
kendi fikrimi söyledim zaten herkesin görüşü farklı
Koltuk altı fantezisi var demekki :) ayak fetişisti gibi bir sey bazılarında var sorun yok
Ayaktan bahsetmedi daha :(
Iste onunki de koltukaltı fetişi. Izin vermelisin bence
olmaz
Bırıde bıze demez gel koltuk altını yalıyım dıye mıllet neler yapıyor :D:D
:)))))))
Hahahha güzel yprumlar olmuş:)))
ben diyeyim o zaman :))
bede severim temiz ve bakımlı kadının koltuk altı temizdir ve öpmek zevkli olur. benimde ktukaltı, diz kapaklarının arkası ve bacak arasını öpmeye bayılırım yanlış anlama vajinadan bahsetmiyorum.
iyyyyy
Hımmmm
hassas yerlerine dokunup seni tahrik etmek istiyo amac belli
evet soyledim kanka
Anormal bence ne garip insanlar var ya koltuk altı öpmek nedir :O
normaldir. koltuk altının öpülmesinden bende çok tahrik olurum. erkeklerde severler
Hımmmm
koltuk altı değil de koltuk altıyla göğüs arası güzel:)
Hımmm
herkesin farklı bir fantazisi vardırda bu iğrenç be arkadaşım !
Bence d
Erkeklerin geneli alt tarafi yalamak isterken koltuk altina neden bukadar igrenc diye yaklasirlarki.. ( ben istemem o ayri konu)
Valla değişik bir fantazi senin için sakıncası yoksa izin ver
Hiç hoş değil bence
Yani bencede hoş değil ama istek var buna karşı ne yapacağına sen karar ber ya da bahane uydur huylanıyorum sevmiyorum felan diye
hosuna gdıyro demekkı. farklı farklı ıstekler pekala mukun.. belkıde ter kokun ona guzel gelıyordur..
Ama iğrenç
Temız koltuk altı kokusu cokta ıgrenc degıldır.. feromon salgıladıgından erkegı kendıne cekebılır. buun tam tersı ter veya ten kokusu seven kadınlarda mevcut. tamam koltuk altını durduk yere opmek bıraz tuhaf gelebılrı ama anormal degıl.
Hımm
Cok terledıgınde ve uzerıne gun ıcındekı yapısan kkular bulundugunda opmek ıstedıgını zanetmem. genelde banyo sonrasında opmek ıstıyrodur dıye dusunuyorum
Banyo sonrası hiç görmedi ki beni
o zaman cok terlemıyor veya terledıgın ortamlar kokulu ortamlar degıldır , bırde ter kokusuna en buyuk etken yedıgın yemeklerdır. ter kokun ten kokunu ynsıtıyor kı opmek ıstıyor.
Hımmm
Bazı kızların koltuk altı bölgesi erojen ancak genede bazı erkeklerde fetiş durumu olabiliyor. Çok kafana takılacak bir şey değil
Teşekkür ederim
Baya ilgincmis :) tamam opmeye bir yerden baslamak lazimda yani ya deodorant kokar onu sikmazsan ter kokar orayi opmesinin amaci ne bunlarin tadina bakmak mi :)
bunun bitek acıklaması olabilir, gercekten cok abaza ya da hiç kız görmemiş hayatında heryerini öpmek istiyo demekki abaza :) sen de simdi herkese sevgilin olduğunumu kanıtlamak istedin burada
Bende sevgiliminkini operim ne var ki? Sevgilim ter kokmaz cok da terlemez hep koklar operim temiz oldugunu gostermeye calisirim cok takintili oldugu icin
japon lezbiyen p*rno filminde görmüştüm birbirlerinin dillerini yalıyorlar ve koltuk altlarını öpüyorlardı :D
Iyyy
Fetişlik denirmi bilmem ama kokunu almak istemiştir.. İğrenç birşey dediğin senin vücudun farkındamısın?
Evet ama iğrenç
Vajina yalatmaya bakış açın nedir?
İğrenç miğrenç demişler de herkes kendi koltuk altına mı empati yaptı diye düşündüm hani :D Tamam normal bir istek değil ancak daha neler gördü ks ahalisi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar