Birkaç aydır kullanıyorum, asla beğendiğim bir kadınla eşleşemedim. Gündelik zamanda herhangi bir yerde arkadaş bağlantısı veya anlık bir durum ile denk gelip çoğu kadınla tanışıyorum, tipten yana herhangi bir zafiyetim yok. Ama BMW, Mercedes önünde bir fotoğrafım yok. Yurtdışında çekilmiş bir fotoğrafım yok. Puro ve viski elimde fotoğrafım yok. North Face montlu fotoğrafım yok. Golden köpeğimle yan yana çekilmiş fotoğrafım yok. Normal, sıradan pozlar verdiğim fotoğraflarla kayıt oldum. Neysem o'yum. Kendimi ispatlama çabam yok, sadece yeni insanlarla tanışıp anlaşırsak hoş sohbet etmek için kayıt oldum. Ama hiç olumlu geri dönüş alamadım. Sebebi, bahsettiğim fotoğrafların olmaması mı yoksa hakikaten fotoğraflarda kuru soğan gibi mi çıkıyorum... Neye bakıyor bu kadınlar bu dating uygulamalarında?
Fotoğrafım yok dediklerinle fotoğrafın olsa şimdiye çoktan yüzlerce kadınla eşleşmiştin. Neye baktıkları malum.
Dostum, fotoğraf çekilmeyi bilmiyorsun, çekilmeyi bilenleri kıskanıp kuduruyorsun diye yorumladım.
Vallahi canım benim, tipin sandığın kadar iyi değil galiba ya, inanki bak...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar