kardeşime bugün test yaptım negatif çıktı herhangi bi ilaç kullandırmalı mıyım?
14 yaşında hamile?
kardeşime bugün test yaptım negatif çıktı herhangi bi ilaç kullandırmalı mıyım?
Troldur umarım, trol değilse de kardeşin baya bir erken atılmış bu olaylara. Cuma. Seks yapıp da pazar hemen hamile kalmış olamaz diye düşünüyorum. Neyse her şeyden önce kocakari şeyleri denemek yerine bir test alın yapin. Sonra öyle bir şey varsa mecburen ailenize açık açık söyleyeceksinjz, yapacak bir şey yok.
Ailenize anlatmaktan çekiniyorsanız güvendiğiniz bir teyze halanız varsa ona anlatın onlar uygun dille ailenize söylesin sonra derhal Çocuk izlem merkezine gidin. Ya da polise onlar yönlendirir
14 yaşında ben şeyimi bu ne diyip koparmaya çalışıyordum bilmiyordum bile mk ne ara bu hale geldi bu gençler.
ne yediyorsunuz hormon takviyesi mi yapıyorsunuz anlamadım
Sevismisler mi çocukla yani
evet
anlattığına göre yazmaktan da iğreniyrum ama duşta yapmışlar ve duştayken içine boşalmamış duştan sonra odaya geçtiklerinde tekrar yapmışlar ama bu sefer boşalma durumu yokmuş ama çocuğun penisinde kalmış olma ihtimali ile hamile kalmış olabilir mi
evet biliyorum
ertesi günü hapıydı sanırım yarın içirsem bi yararı olr mu 72 saat geçmiş olacak
19 yaşındayım
Bir abla olarak görev sana düşüyor.. annenlere söylemeden yarın git test ve hap i al mutlaka.. korkma eğer bulaşmış olsa bile sperm çok çok düşük hamilelik durumu... eğer hamile değilse kimseye söylemeyin aranızda kalsın ve ilerde biriyle evlenecek olsa bile kızlık diktirme ameliyatları var öyle halleder problemi
test alıp yaptırdım negatif çıktı
herhangi bi belirti de yok şu an
ilaç kullandırmalı mıyım
tamam teşekkür ederim
herhngi bişeyi yok şuanlık ama biraz kanaması vardı bugün
bugün durduğunu söyledi normal sanırım
etmemeleri için elimden geleni yapacağım
bunları anlattım ama ergenliği biraz ağır geçiyor ve saygı duymaya çalışsamda çok ısrarcı aklına koyduğunu yapıyor annemize söylemekle tehtit ettim ama pek güvenemiyorum gözüm üzerinde olucak
Cevap
11Cevap
ya 14 yasinda neler yapiyor bu cocuklar ya, nasil biliyorlar butun bunlar nasil bi istek olabilir ki. Ben o yasimda affedersin de daha seyimin isemek disinda ne ise yaradigini yeni yeni ogreniyordum bunlar ne ara seye gecmisler. Iste boyle bos birakirsan cocuklarini kardesini onlarda meydani bos buluyorlar boyle sapik supuk seylere basvuruyorlar. Git cocugunu kardesini eve kitle hap et demiyom ama goz kulak ol bi sahip cik. Ne diyim ki bu saatten sonra olan olmus zaten. 14 yas...🙄🤦♂️🤐🤷♂️
Bilim gruptan ayrıldı 😂 rahmetlik babaannem. bile böyle ögrenmemistir hamile oldgunu. Kaldiki bur bir suc su an ben bu yaziyi alsam savciliga suc duyurusunda bulunsam herkesin vay haline
Hastaneye ya da sağlik ocagina kan verip test isteyin kesin olarak belli olur. Eğer hamile ise ailenle paylaş...
yanında bi annesi veya babası olmadan sağlık ocağı ben eve gittiğimde kapanmış oluyor keendisi yaptırsa yaparlar mı
Okuldan isteniyor vs derse evet ama onun dışında yapmazlar
Çok düşük bi ihtimal, idrar testi alıp yapabilirsin
testi yaptırdım negatif ama önlem için ilaç kullanması gerekiyor mu imarkası ile ilaç önerir misiniz
Olabilir bir kez olması yeterli sen uzak bir eczaneden test al eğer hamileyse o erkek hapise bile düşebilir yasal olarak suclu duruma düşer oglan kaç yaşında
15 yaşında
Madem test alamıyorsun getirden trendyoldan söyleyin başka şeyle birlikte öyle alın
Hamileyse boku yediniz
hap vs ile düşürebiliriz ama kırmızı reçeteli çoğu ailemizden birisinin haberinin olması gerekiyor ama ablası olarak anneme nasıl söylemeliyim belemiyorum
Doğrudüzgün bi test alıp yap eczaneden
testi yaptırdım negatif ama önlem için ilaç kullanması gerekiyor mu imarkası ile ilaç önerir misiniz
14 yaşında çocuğu hamile kalacak kadar rahat bırakıyorsanız. O çocuğun önlem amaçlı ilaç değil sizin piskolojik amaçlı tedavi olmanız lazım. Bu nasıl bir genişlik anlayamadım.
biz baskıcı bi aile deiliz ama buna rağmen haberimiz olmadan okulu ekip buluşmuşlar bizde bi problemin olduğunu düşünmüyorum
Baskıcılıkla korumacılık arasındaki farkı öğrenin önce
biz onu koruyoruz zaten daha fazlası baskıcı olmaya girecek olan olmuşken gelip bunu tartışmak çok saçma
Koruyamamışsınız işte koruyoruz diyip durma
ya cidden neyi anlamıyorsun gidip hergün okulda başında mı beklememiz lazım okuldan kaçıp yapmışlar anla artık seninle tartışamam onca dert varken
vay bee karbonata bak senn ee sonra
Test alın yapın, karbonatla olacak iş değil
3 gün içerisinde hamile olup olmadığının belli olup olamayacağını düşünmeden edemiyorum ve bu yüzden bugün ertesi gün hapı kullandırdım ama 72 saati biraz geçti hamile olma ihtimali yoktur artık değil mi
o çocuğu gidin polise şikayet edin , hapse attırın
oda küçük ve kardeşimdede hata görüyorum halledemezsek eğer böyle bir niyetim var ama halledebilirsek çocuğun hayatını da yakmak istemiyorum
halletseniz bile yine de gidin verin polise yansın kül olsun hayatı bırak. 14 yaşında senin neyine ilişkiye girmek? sürünsün hapislerde gençliği bitsin
ya bir test el eczaneden aileye söylemeden
özelden yaz bana
kanamanın sebebi kızlık zarı yırtıldıysa yeni pıhtılaşmamıştır ondan ötürüdür
daha önceden yırtılıp kanadığını söyledi yaklaşık 2 hafta önce deneme amaçlı yapmışlar ama boşalma veya her hangi bi sıvı yok ozaman kanama olduğunu söyledi
aşırı sinirliyim aileme söylememek için kendimi zor tutuyorum nasıl bu kadar edepsiz olabildiler anlayamıyorum okuldan kaçıp buluşmuşlar
birlikte olduğu adam kaç yaşında
15
çocuklada konulştunmu devam eder bunlar tadını almışlar
görüştüm ve kardeşim için herşeyi yapacağını söyledi kendi ailesiyle de konuşabileceğini söyledi ama ortada henüz bişi belli deilken kimseye bişey söylememesini söyledim
ya bu yaşta evlendircekmisiniz saçmalamayın olan olmuş
evlendirmek bu yaşta olmaz zaten en kötü ihtimal kürtaj ama ailemizin ne diyeceğini bilemediğimiz için söyleyemiyorum o daha çok küçük eğitimini bitirmesi gerek okula gitmesi lazım
kürtajlık bişey yok hamile kalmaz sordunmu yaaprken zevk almışmı eğer aldıysa asıl yandın
bunu sormalı mıyım bilmiyorum
kesinlikle sor yahu sen beni takibe alsana özelden yazayım piskolojiyi bilirim
14 yasinda çocuk nasil hamile kaliyor lan
hamile falan olamaz. sanmam
umarım olmaz ya bi abla olarak ne yapacağımı bilmiyorum
Böyle bir öğrenme yöntemi mi varmış ?
internette görmüştüm
hamile kadının idrarının asiti azalıyormuş ve içine karbonat attığında karbonat siti idrarınkinden fazla olduğu için idrarın yüzeyinde kabarma meydana getiriyormuş ama yediği içtiği şeylere bağlı olarakta olabilir ama bilemiyorum
Ciddi olamazsin
ciddiyim maalesef
Oha ya ailene haber vermeden halletmeye calisin. Oncelikle test almalisin
Belki de hamile degildir
umarım değildir
İnşallah yoksa basiniz baya ağrır
öyle test mi olur mk
ailemize belli etmemek adına evde hazırr bi şeyle yapmamız gerekiyordu internettede bunu buldum
Düzgün bir test alın
ailemizin bilmemesi gerekiyor test alıp yapmak biraz zor sizce bu yöntem işe yaramış olabilir mi
O nasil yöntem fjfjgjv
herşeyi anlattığında birlikte olduklarını söyledi bende evde kimseye belli etmemek adına int gördüğüm bu yöntemi yaptım karbonatı attığım andaköpürüp yavaşça inmeye başladı idrarında gaz çıkışı var hamile olabilir mi?
Ertesi gün hapı almalısın
ilacı kullandırdım ama 72 saati biraz geçti testi 3. günde negatif çıkmıştı hamile olamaz artık değil mi
Evet olamaz sanmıyorum
Test al hamile çıkaraa Ella hap al içsin
cidimisn ya yok ya
Trol değil dimi
hayır trol değil
hamile olabilir mi
1 hafta içinde belli olmaz. Daha önce de ilişkiye girmediyse. Umarım değildir
Dede nine oluryorsunuz de anlarlar
böyle bi durum söz konusu değil ve bu kadar saçma şekilde açıklamak daha saçma
İş noktalanmış mı yani tohum bırakmış mı
içine boşalmadığını söyledi ama. kez aynı gün içerisinde yaparken 1. den kalma sperm varsa 2. kez yaparken onun içine akmış olmuş olma ihtimaline karşın hamile kalmış olabilir mi
Üstüne boşaldıysa ihtimal var regl döneminden hemen sonra olduysa ihtimal artar
yok bence
O ne yaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?