SEVGİLİMİN ESKİ SEVGİLİSİYLE KONUSMALARINI GÖRDÜM?

Dün normalde hic sevgilimin telefonuna bakmam ama dün gizlice telefonuna baktım. ( gizlice alman hos degil cevapları yazmayın lütfen benim telefonuma istedigi zaman alıp bakıyor ) WhatsApp'ta iki tane arşivlenmiş sohbet yazıyordu ben de girip baktım eski sevgilisiyle konuşmalarını arşivlemiş ne zaman arşivledi tabi bilmiyorum ben de girip baktım konuşmaların hepsini okuyamadım çünkü kalp krizi geçirecektim fotoğraflarda duruyordu duygusal fotoğraflar hem birbirlerine attıkları nude lar cinsel videoları ve fotografları da. Daha fazla bakamadım hemen kapattım sonra ona söyledim kendisiyle saatlerce konuştuk ağladı çok özür diledi arşivlenmiş olduğunu bile unutmuş yoksa ben silmez miydim gibi şeyler söyledi tartışmamız birkaç saat sürdü ama ben yinede kendimi çok kötü hissediyorum barıştık evet ama hala olayı üzerimden atamadım en sinir olduğum nokta arşivlenmiş olmalarıydı konuşmaların aynı zamanda fotoğraflarda midemi çok bulandırdı kendime bir türlü gelemiyorum evet barıştık ama sizce ne yapmam lazım yani kendimi ruhsal olarak nasıl temizlemeliyim? ya da sizin görüşünüz nedir? bu konu hakkında hiç başınıza böyle bir şey geldi mi? inanın kendimi berbat hissediyorum
SEVGİLİMİN ESKİ SEVGİLİSİYLE KONUSMALARINI GÖRDÜM?