Dün normalde hic sevgilimin telefonuna bakmam ama dün gizlice telefonuna baktım. ( gizlice alman hos degil cevapları yazmayın lütfen benim telefonuma istedigi zaman alıp bakıyor ) WhatsApp'ta iki tane arşivlenmiş sohbet yazıyordu ben de girip baktım eski sevgilisiyle konuşmalarını arşivlemiş ne zaman arşivledi tabi bilmiyorum ben de girip baktım konuşmaların hepsini okuyamadım çünkü kalp krizi geçirecektim fotoğraflarda duruyordu duygusal fotoğraflar hem birbirlerine attıkları nude lar cinsel videoları ve fotografları da. Daha fazla bakamadım hemen kapattım sonra ona söyledim kendisiyle saatlerce konuştuk ağladı çok özür diledi arşivlenmiş olduğunu bile unutmuş yoksa ben silmez miydim gibi şeyler söyledi tartışmamız birkaç saat sürdü ama ben yinede kendimi çok kötü hissediyorum barıştık evet ama hala olayı üzerimden atamadım en sinir olduğum nokta arşivlenmiş olmalarıydı konuşmaların aynı zamanda fotoğraflarda midemi çok bulandırdı kendime bir türlü gelemiyorum evet barıştık ama sizce ne yapmam lazım yani kendimi ruhsal olarak nasıl temizlemeliyim? ya da sizin görüşünüz nedir? bu konu hakkında hiç başınıza böyle bir şey geldi mi? inanın kendimi berbat hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kendini ruhsal olarak değil de önce bedensel olarak o çocuktan temizlesen iyi olur gibi. Arşivde unutmasının tek sebebi unutmak istemiş olmasıdır. Wp ye ilk girdiğinde arşivlenen dosyalar çıkıyor zaten en üstte hiç mi aklına gelmemiş ya da acaba ben buraya ne kaydettim deyip de hiç mi merak etmemiş? Ben inanmazdım açıkçası güvenim de sarsılırdı.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlişkiniz boyunca hiç yanlış bir şey yaptı mı? Hiç şüphelendin mi veya güvenilmeyecek birisi mi? Aynı şey benim de başıma gelmişti. Sildiğimi sandığım fotoğraflar gizli de kalmış. Ama gerçekten sildiğimi düşünüyordum kız arkadaşım gördü. Ona yalan söylemeyeceğimi bildiği için bana inandı. İnsanlık hali böyle şeyler olabiliyor. Belki seninde farkında olmadan telefonunda kalan bir şeyler vardır eski ilişkinden.
00 Yorumla
+1 yılDemekki tam sevgili değilmişsiniz ben bunu anladım. Sonuç olarak tamamen birbirinize aitte oladığınıza göre gönül eğlendirecekseniz takılın biraz daha zaten ayrılırsınız. Yok ciddiyiz diyorsanda şayet ben buna inanmadım. Biri varsa başkası olmaz olamaz. Kimsede whatsappında bişey unutmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekler bazen acıdır
+1 yılyaşadım ve ayrıldım, düşündüm dedim ki böyle bir insan benimle olamaz kendimi onun yanında kirli hissederim. söyledikleri doğru mu bilemem ama insan arşivlerinde ne olduğunu ne bulundurduğunu bilir. neden silmedi diye düşün. eğer sen onun isteklerini karşılamadıysan o orada aradığını buluyor
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir kız olarak sana şunları söyleyeyim 10 aylık ilişkim var ve telegramda yanlışlıkla Eski sevgilimle olan konuşmalarımı silmemişim arşivle mişim
Ama yemin ederim ki sildim sanıyordum fakat orada duruyormuş sevgilim de bunu gördü gerçekten çok kızdı kırıldı ama Allah şahidim olsun ki ben onun orada olduğunu bile bilmiyordum07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni anlıyorum bunları yaşaman normal ama ağladıysa uzulduyse pismansa 1 şans daha ver
Cevap sahibi+1 yılPeki cinsel ilişkiye giriyor musunuz sizde
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi senin Kafanı karıştırmak istemem ama WhatsApp arşiv kısmı WhatsApp'ın tam üst kısmında yer alıyor yani sürekli Görünen bir yerde.
Bunu fark etmemek imkansız gibime geliyor şu an benim fark etmeme sebebim telegram da arşiv kısmında el atta olması. Sen yine de biraz trip at bence ağırdan al kendini naz yap
Öncelikle arsivlediklerini unuttuğu yalanı komikmiş
İkinci olarak da dediklerine inanma10 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum ki geçmiş yani ne diye kurcalanır bitmis gitmiş zmaanla geçer ne yapacaksin beklemekten başka
02 Yorumla- +1 yıl
Demis ya unuttum silmeyi diye farkinda bile degil
+1 yılSevgilin rebound döneminde olabilir mi ne zaman ayrıldılar ne zaman tanıştınız ve eski sevgilisine ne kadar benziyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
4 yıl birlikte olup 2 ayda başka biriyle başlamak bilemedim geride bırakması için vakit bırakmamış kendine illa ki vardır önceki ilişkisinden bir şeyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlara bakıyordur ya senle de sevişiyor mu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlginç kızı silmemesi
Adaş naber😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği