Erkek arkadaşımın başka kadından olan bebeğini emzirmek istemiyorum haksız mıyım?

erkek arkadaşım ve benim 7 aylık bir ilişkimiz oldu sonrasında ayrıldık ayrıldıktan 2 ay sonra 3.5 aylık hamile olduğumu öğrendim aldırmak için çok geçti. bizde çocuğumuza daha iyi bir ortam sağlayabilmek için tekrar birbirimize bir şans verip çocuk doğduktan sonra evlenmeye karar verdik. 5 ay önce doğum yaptım her şey güzel gidiyordu 1-2 ay içinde evlenicektik fakat sonrasında erkek arkadaşımın biz ayrıyken birlikte olduğu bir kız geldi erkek arkadaşımdan hamile kalmış ve doğrumuş ama çocuğu istemediğini söyleyip bırakıp gitti. çocuk günlerdir ağlıyor mama yemek istemiyor zar zor bir iki parça yiyor erkek arkadaşımda dahil herkes emzirmem gerektiğini söylüyor şuana kadar emzirmedim emzirmekte içimden gelmiyor bunu yaptığım için kötü biri mi oluyorum şimdi. açıkcası bende mahvolmuş duruyorum erkek arkadaşım bu durumun farkında ama bir şey demiyor. kendimi çok kötü hissediyorum.

Erkek arkadaşımın başka kadından olan bebeğini emzirmek istemiyorum haksız mıyım?